Egyértelműen feltörték a profilodat.Realista24 írta: Fogalmam sincs ki írta ezt.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Fogalmam sincs ki írta ezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na akkor ezt most fejtsd ki bővebben kérlek.Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.
- BlancoMark
Az ilyen embereknek inkább feltűnőségi viszketegsége van. Nem hiszem, hogy önmagában túl menő lenne homokosnak lenni és vállalni az emiatt felmerülő kirekesztést.Realista24 írta:Elhiszem de attól még az utcán és mindenhol máshol buzulnak, mert az menő.Faust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elhiszem de attól még az utcán és mindenhol máshol buzulnak, mert az menő.Faust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted. Csajoknak meg konnyebben megy az ilyesmi tinikorban, kar ezt barmi propagandara fogni, a tinilanyok tulnyomo tobbsege csajjal smarol eloszor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek. ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek. ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Van itt olyan aki rendszeresen hasznal bringa tartot autora, vonohorgon? Tervezek venni, de semmi tapasztalatom nincs az arak pedig eleg durvak tudnak lenni. Nyugodtan irjatok privatba, komolyabb tema van itt most nem akarok bele offolni. Barmi tippet tanacsot orommel fogadok
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ennyi a lenyeg. Az 50%-os kuszobot nem fogja elerni, csak az elmehaborodottak fognak elmenni szavazni, de lehet mutogatni a sikert.géza írta: Na, orbanek mar be is izzitottak az elterelo hadmuveletet, egy ujabb igazan ertelmes nepszavazassal. Legalabb el lehet erre is baszni parszaz milliot, meg kiplakatolni az orszagot.
Illetve ugye a valasztas elott mozgositani a hiveket.
Egyebkent engem az haborit fel, hogy mar megint egy alproblemarol beszel mindenki, mikozben szepen elsikaljak a megfigyelesi botranyt.
Valojaban zsenialisan csinaljak, mert ez tenyleg sokkolta oket. Miniszterek es allamtitkarok kezdtek egymasra mutogatni, a kulugyminiszter mar kulfoldi kemeket keres, a beszelo fej pedig mar bekemenetelest szervez az USA nagykovetseg ele Viktor ismet megmenti a csatlosait.
A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek. ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
-
Ez igy van. A szulok viselkedese hatarozhatja meg a gyerek szemelyiseget de azt nem, hogy melyik nemhez vonzodjon. Az nem a viselkedesi mintakbol alakul. Ha ez igy lenne, lenne rola egy valamire valo study de nincs. Nincs osszefugges. Ha lenne akkor a homokosokat es a transzgendereket visszalehetne alakitani "normalissa" intenziv pszichoterapiaval. De ilyen nem letezik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mostmár nem.Téged se lehetne átalakitani meleggé.
Az viszont más szitu, ha valaki ilyen családba születik, és az elétáruló családkép is ilyen. Ott azért torzulhat az identitás, ha azt látja a gyerek csecsemőkortól kamaszkorig, hogy apa a bácsikat puszilja és a nőkkel nem is foglalkozik vagy max kezet fog... vagy valami hasonló. A viselkedésmintát alapővetően mégiscsak otthonról kapja a kölök, és a nevelői válnak a természetes példaképpé.
Nem vagyok pszichológus, de laikusként is kiveri az ember szemét az, hogy mennyit számít milyen családból jön a barátja, csaja, ismerőse, stb. Rohadtsokat számít a nevelés, meg a szülők viselkedése, mert ott lesz a lenyomata az ivadék személyiségében.
Nem mondom hogy echte heteróból bármikor lehet echte homo, de a nemi identitás kialakulása előtt még bőven hiszem hogy lehet deformálni a csóró gyerek még kialakulófélben levő személyiségét. Fiatalfelnőttként meg majd azt se tudja micsoda.
Nyilvan, ez ugyanolyan mint a prideon a kamionon vonaglo devians idiota alapjan megitelni az osszes meleget. Vagy az alapjan az embert, hogy kire szavaz, if you know what I mean.
A transzlet egy iszonyatos valsag, amivel tenylegesen nagyon kevesen szenvednek csak, a tobbi csak lajkot/szavazatot/stb akar szerezni maganak ezzel a cirkusszal, es ez a szomoru. Es egyebkent a Kis Kover Testver pont errol beszel, amikor melegpropagandarol hablatyol, csak hat normalisan megfogalmazni butasag lenne, mert akkor a szavazaoi tobbsege elveszitene a fonalat menten.
A transzlet egy iszonyatos valsag, amivel tenylegesen nagyon kevesen szenvednek csak, a tobbi csak lajkot/szavazatot/stb akar szerezni maganak ezzel a cirkusszal, es ez a szomoru. Es egyebkent a Kis Kover Testver pont errol beszel, amikor melegpropagandarol hablatyol, csak hat normalisan megfogalmazni butasag lenne, mert akkor a szavazaoi tobbsege elveszitene a fonalat menten.
-
A férficsöcsből tej, meg a sárkány, meg hogy én fütőtest vagyok ezek valóban defektek. Ezeknek tényleg segítség kell mert mentálisasan nem éppek.füst írta:
Ez elmebaj, nem kirakatba kell rakni, és támogatni, hanem megpróbálni segíteni, hogy a normalitás világában találják meg a boldogságot. Lehet hogy marha nehéz, lehet hogy a végén nem is sikerül. De meg kell próbálni ,és erre törekedni, mert ha emezen az úton megyünk végig, hogy mindenki úgy jó ahogy van, sőt a fantáziája szabja meg az identitását akkor nagyon sötét jövő lesz a vége.
Viszont a szélsőségek nélküli transzgenderek azoknak nem fogsz tudni segíteni. Mert nem lehet, ezért kell a hormonkezeléshez társitott két pszichiátriai szakvélemény. A szakvélemény alapján megállapítható, hogy nincs trauma, nincs semmilyen mentálisan defekt ami miatt kialakult ez a jelenség. Nem személyiségzavarról van szó.
Téged se lehetne átalakitani meleggé.
Ami meg szintén szomorú, hogy a hormonkezelés nagyon sok egészségügyi problémát okoz és..hát sajnos nem ők lesznek azok akik 90-100 évig fognak élni.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jó-jó, de a pincés pedóról ha kiderül hogy pincés pedo, akkor a társadalom söpredékévé válik, na persze ez érthető.kierkegaard írta:
Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.
Szerintem nem ajánlatos ilyen sztorik alapján megítélni a transzgendereket, melegeket stb. Mert ez nagyjából olyan, mintha a heteroszexuális embereket azok alapján próbálnánk megítélni mint akik a pincében tartják a lányukat és megerőszakolják őket. Gondolom senki se itélkezik egy hasonló sztorit követően.
Nah...a transzgendereket se kellene. Bármennyire is próbálják őket ilyen színben feltüntetni a szélsőséges példákkal.
A transzgender személyek ahhoz, hogy megkapják a hormonkezelést két pszichiátriai szakvéleménnyel kell rendelkezniük arról, hogy ők nem mentálisan sérültek. Divatból senki se lesz transzgender..még akkor se ha a ballibernyákok transz, meleg propagandát olvasnak fel nekik és a fülükbe súgják alvás közben.
Én kifejezetten károsnak tartom, hogy az így is megtépázott lelkiállapotú transzokat basztassuk mégjobban társadalmi szinten. Így is épp van elég baja az országnak mentálhigéniás szinten.
A transzcsalád szélsőséges esete pedig teljesen elfogadottá válik a szemünk láttára, talán azt még lehet rá mondani hogy bizarr, de tőlünk pár kilométerrel arrébb már ez is necces. Pedig barátom, olyan családba beszületni, ahol apu próbál tejet adni, hát nem tudom jobb-e mint a pince, de legalábbis máshogyan beteg.
Ez elmebaj, nem kirakatba kell rakni, és támogatni, hanem megpróbálni segíteni, hogy a normalitás világában találják meg a boldogságot. Lehet hogy marha nehéz, lehet hogy a végén nem is sikerül. De meg kell próbálni ,és erre törekedni, mert ha emezen az úton megyünk végig, hogy mindenki úgy jó ahogy van, sőt a fantáziája szabja meg az identitását akkor nagyon sötét jövő lesz a vége. Pedig már most se semmi teremtés az a transzsárkány amiről a múltkor szó volt. De üsse kő, aki sárkány akar lenni, legyen sárkány, de legalább ne legyen tömjénezve hogy milyen bátor amiért ezt választotta. Fogadjuk el hogy ilyen is van, és lapozzunk, ő maga pedig élje meg magában a döntéseinek következményeit, remélem így már boldog ha máshogy nem. Ott billen ki a mérleg nyelve, hogy hírértéke van valaki identitásának. Ne legyen, ne az 5 perc hírnév miatt legyen sárkány, hanem azért mert otthon attól boldog.
Na, orbanek mar be is izzitottak az elterelo hadmuveletet, egy ujabb igazan ertelmes nepszavazassal. Legalabb el lehet erre is baszni parszaz milliot, meg kiplakatolni az orszagot.
-
Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.füst írta:
Mert ez is a problémacsokor része, ha már a legelemibb evidenciákat is megtorpedózzák ideológiai alapon, akkor törvényszerű hogy a dominósor végén összedől a világ.
Múlt héten volt valami videó hogy transzanya és transzapa családot alapított, a papíron apa de amúgy nő kitolta a kölköt magából, a papíron anya de amúgy férfi próbálta szoptatni a csecséből, aztán sírt a kölök, meg sírt ő maga is hogy nem jön a tej. Öregem, komplett agyfasz, ne csodálkozzunk ha bedől a világ, ha az ilyen agyabeteg viselkedésmódok elfogadottá és természetessé válnak.
Szerintem nem ajánlatos ilyen sztorik alapján megítélni a transzgendereket, melegeket stb. Mert ez nagyjából olyan, mintha a heteroszexuális embereket azok alapján próbálnánk megítélni mint akik a pincében tartják a lányukat és megerőszakolják őket. Gondolom senki se itélkezik egy hasonló sztorit követően.
Nah...a transzgendereket se kellene. Bármennyire is próbálják őket ilyen színben feltüntetni a szélsőséges példákkal.
A transzgender személyek ahhoz, hogy megkapják a hormonkezelést két pszichiátriai szakvéleménnyel kell rendelkezniük arról, hogy ők nem mentálisan sérültek. Divatból senki se lesz transzgender..még akkor se ha a ballibernyákok transz, meleg propagandát olvasnak fel nekik és a fülükbe súgják alvás közben.
Én kifejezetten károsnak tartom, hogy az így is megtépázott lelkiállapotú transzokat basztassuk mégjobban társadalmi szinten. Így is épp van elég baja az országnak mentálhigéniás szinten.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hát jó, nem minden torna topic került archívumba, amit láttam az csak simán le lett zárva, de maradt a Labdarúgás- Egyéb részen. Nem esett le. Dánkeh3x0r írta:Archívum. Mar vege az EB-nekDonát írta: Izé, az eb topic-val mi lett? Én vagyok ilyen béna, hogy nem találom, vagy ki lett törölve valamiért?
A tippjátéknak lett valami következménye végülis? Második lettem ám!
- h3x0r
Archívum. Mar vege az EB-nekDonát írta: Izé, az eb topic-val mi lett? Én vagyok ilyen béna, hogy nem találom, vagy ki lett törölve valamiért?
A tippjátéknak lett valami következménye végülis? Második lettem ám!