én örülnék neki márcsak azért is, mert akkor végre teljesítmény alapján kerülne kezdőbe a kapusdzsi91 írta:Ha nyáron jönne De Gea ki mit szólna hozzá?
Iker Megy De Gea jön, Navas meg idejött padozni.Nyilván csóró Navast Sajnálnám de a spanyollal megint jó sokáig nem lenne gondunk a kapuban... Egyébkén ideje volt már ,hogy legyenek kapus "gondjaink" azért 12 évig nagyon el voltunk kényeztetve.
Keylor Navas
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Keylor Navas - 13
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nyáron jönne De Gea ki mit szólna hozzá?
Iker Megy De Gea jön, Navas meg idejött padozni.Nyilván csóró Navast Sajnálnám de a spanyollal megint jó sokáig nem lenne gondunk a kapuban... Egyébkén ideje volt már ,hogy legyenek kapus "gondjaink" azért 12 évig nagyon el voltunk kényeztetve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
"X millió euróért a madrid keretéhez fogsz tartozni."Annyira szeretném tudni,hogy Navas milyen ígéretet kapott,amikor aláírt.
Azét Navas nem az az játékos, akinek ígérgetni kell bármit, hogy aláírjon a Madridhoz.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha még csak annyi lenne, 4-5 éve vannak intő jelek, utolsó 3 meg egyenesen katasztrófa, szegény navast sajnálom a legjobban a keretből, itt a világ egyik legjobb kapusa és egy 0 teljesítménnyel bíró ember mögött kell padozniaKerlon írta:Elég sok komoly intő jelet kaptunk már a teljesítménye alapján az elmúlt 1-5-2 évben legyen szó a Realról vagy a válogatottról.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Egyedül Navast sajnálom, de ha Iker bukásához az kell, hogy egész évben az ő hibáit kell látni, akkor jó legyen, védjen. Aztán talán a sok nyomorult el kussol már, hogy ő egy legenda, neki szabad hibázni. Elég sok komoly intő jelet kaptunk már a teljesítménye alapján az elmúlt 1-5-2 évben legyen szó a Realról vagy a válogatottról. Valamikor csak megunják.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Annyira szeretném tudni,hogy Navas milyen ígéretet kapott,amikor aláírt. Most itt van neki egy ember,aki bakizhat bármennyit,mindenképp előtte marad. Ahogy a hírek jönnek,jó eséllyel jövőre kap egy Iker utódot,szintén maga elé. Végigpadozza a legjobb éveit? Lopez sorsára jut és elviszi mondjuk a Juve,Dortmund? Annyira érdekel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyi volt, Carlo megerősítette, hogy Iker kezd, megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Levante ellen is felmerült a neve. Elvileg Carlo úgy tervezi, hogy azok lesznek a kezdőben többnyire, akiknek nem voltak a válogatottnál. CR az egyetlen kivétel, aki mindenképpen játszani fog.R.M.C.F írta:Na,legalább Ő is védhet kicsit,azért a 10.000.000 ért amibe került padkoptatónak.A Real Madrid első ellenfele a Király-kupában a Cornella lesz Forrás: Madridom.hu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na,legalább Ő is védhet kicsit,azért a 10.000.000 ért amibe került padkoptatónak.A Real Madrid első ellenfele a Király-kupában a Cornella lesz Forrás: Madridom.hu
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
De Gea-nak én is örülnék,talán 2 év múlva egy Cr-Mű bizniszbe belehetne vonni.realistahuni írta:Mindegy, játékpercre szükség lenne, szinte mindegy, hogy barátságos vagy tétmeccs. Nem tetszik ez a kapushelyzet, valahogy De Geat el kellene csábítani, és jó darabig nem fájna a fejünk. Bár az kb. lehetetlen. Vagy esetleg ha valahavoltlegjobb pep Neuer-el is összerúgná a port...ha jól tudom, ez csak barátságos mérkőzés volt.
nem hiszem, h messzemenő következtetéseket kellene ebből levonni, h most padozott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mindegy, játékpercre szükség lenne, szinte mindegy, hogy barátságos vagy tétmeccs. Nem tetszik ez a kapushelyzet, valahogy De Geat el kellene csábítani, és jó darabig nem fájna a fejünk. Bár az kb. lehetetlen. Vagy esetleg ha valahavoltlegjobb pep Neuer-el is összerúgná a port...ha jól tudom, ez csak barátságos mérkőzés volt.
nem hiszem, h messzemenő következtetéseket kellene ebből levonni, h most padozott.
ha jól tudom, ez csak barátságos mérkőzés volt.miro írta:az szép...innen is kikerült,bravo ance,bravo perez!lordgabi írta:Barátságos meccsen:
Omán 3-4 (1-2) Costa Rica - Keylor Navas végig a kispadon ült.
a kezdőkapusunkon meg minden héten röhög a világ.
szépszép.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
az szép...innen is kikerült,bravo ance,bravo perez!lordgabi írta:Barátságos meccsen:
a kezdőkapusunkon meg minden héten röhög a világ.
szépszép.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Barátságos meccsen:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:A válogatottnál aggódnak amiatt, hogy Navas nincs játékban.
Akkor még 4-5 évig lehet aggódni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A válogatottnál aggódnak amiatt, hogy Navas nincs játékban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
úgy tűnik... aztán ha majd védenie kell csodálkozni fognak, hogy majd nem megy neki... mert egy élete talán csúcsformájában lévő kapust padoztatni kell...Remy írta:Most akkor mi lesz vele? Se bajnokság, se BL? Marad a kupa?
pedig a reflexek még mindig meg vannak, a nyári szünetben nem felejtett el védeni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most akkor mi lesz vele? Se bajnokság, se BL? Marad a kupa?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
Raúl esete tényleg kicsit érthetetlen,de Casillas helyzete más kapusként nem olyan sok az a 33(az megint más kérdés,hogy Casillas fiatalon kezdte így fiatalon is égett ki)...plusz Raúlt be-be lehetett volna cserélni egy kapusnál ilyet nem lehet,hogy a 80ik percben majd beáll az öreg.Nyáron lépnie kellett volna,nem tette hiba volt,igya meg a levét.Persze ettől még jár neki a tisztelet az elmúlt 15 évért de ezt elszabta.petiamadridista írta:mondjuk én nem tudom megérteni Casillas-t. Anno Raúlt se tudtam. Ilyen idősen már beláthatnák, hogy vannak náluk jobbak, leülnek a kispadra, és a karrierük végéig elücsörögnének ott. Szuper magas fizu, és még el se kell költözni.. (Nem rossz ez neki sem..)
Nem tudom, hogy egy ilyen eshetőséget már szarrányerve, legendastátuszba emelkedve miért nem lehet szeretni, így jóval a pályafutása zenitjén túl..
Na mindegy..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
mondjuk én nem tudom megérteni Casillas-t. Anno Raúlt se tudtam. Ilyen idősen már beláthatnák, hogy vannak náluk jobbak, leülnek a kispadra, és a karrierük végéig elücsörögnének ott. Szuper magas fizu, és még el se kell költözni.. (Nem rossz ez neki sem..)
Nem tudom, hogy egy ilyen eshetőséget már szarrányerve, legendastátuszba emelkedve miért nem lehet szeretni, így jóval a pályafutása zenitjén túl..
Na mindegy..
Na mindegy..