Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Szerintem playinből Lakers - Pels megy tovább. Gobert nélkül kellemetlen csapat a Minnesota, de valahogy csak összekaparja a Lakers.
Keleten Miami és Toronto.
Keleten a kiemeltek nyernek majd, ott nem várok meglepit. Nyugaton szvsz Denvert ütik majd, kivéve ha a Minnesota jut oda. GSW nálam egyértelmű esélyes szemben a Kingsszel. Szóval Pels - Suns / GSW - Memphis lesz. Bracketben ez jött ki
Keleten Miami és Toronto.
Keleten a kiemeltek nyernek majd, ott nem várok meglepit. Nyugaton szvsz Denvert ütik majd, kivéve ha a Minnesota jut oda. GSW nálam egyértelmű esélyes szemben a Kingsszel. Szóval Pels - Suns / GSW - Memphis lesz. Bracketben ez jött ki
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Védekezés hiánya, ami Irvinget és Doncicot is jellemzi._Bushido_ írta:
Másfelől amin nagyot néztem, hogy bár a Dallas elszállt, de Irving és Doncic nélkül is képesek voltak 117 pontot dobni, akkor velük együtt vajon miért nem ment minimum a play-in? Laikusként úgy gondolom, jóformán hasonlóan, mint a Lakersnél LBJ és AD párosra építve, a Dallasnál is gondolom ebben bíztak, hogy Irving és Doncic továbbjuttatja őket.
Innentől a kirakóst össze tudod rakni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
1969-1970 óta nem fordult elő, hogy egyik csapat sem dobott 80 pont alatt / meccs. Ez is duurva stat. Egyik ismerősöm többek között ezért is fejezte be az NBA nézését. Mert kiölték belöle azt, azokat, amiért a MJ, Shaq, Kobe (eleje) és még a régebbieket lehetett szeretni. Jóformán minden meccsen 100 pont felett van mind2 csapat - általában.
Másfelől amin nagyot néztem, hogy bár a Dallas elszállt, de Irving és Doncic nélkül is képesek voltak 117 pontot dobni, akkor velük együtt vajon miért nem ment minimum a play-in? Laikusként úgy gondolom, jóformán hasonlóan, mint a Lakersnél LBJ és AD párosra építve, a Dallasnál is gondolom ebben bíztak, hogy Irving és Doncic továbbjuttatja őket.
Eközben Lebron is 3 NBA csapatban is a legmagasabb PPG-vel rendelkezik az általam látott forrás szerint:
- Lakers 27,4
- Cavs 27,2
- Heat 26,9
Eközben Lebron is 3 NBA csapatban is a legmagasabb PPG-vel rendelkezik az általam látott forrás szerint:
- Lakers 27,4
- Cavs 27,2
- Heat 26,9
- nmate
Pels WCF felkészül
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Prüszkölve röhögök majd, mikor kiesnek a playinen_Bushido_ írta: Lebron a szezon egyik legjobb meccset játszotta éjjel - azok közül, amit láttam. 38 évesen. Simán bevitte 3 ember ellen a palánk alá... Olyan 3asokat dobott, hogy elkepesztő! Közelebb a felezőhöz, mint a 3pontos vonalhoz. Duuurva mit játszott. Olyan passzokat adott, hogy elkepesztő, AD szintén. A sok mozgékony fiatal pedig jó társ hozzá. Így kell ezt.
Jól igazoltak. Westbrookon kívül volt még valaki, aki elment?
De utana zsa az első körben amugy is faszbahuzza oket sztem
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lebron a szezon egyik legjobb meccset játszotta éjjel - azok közül, amit láttam. 38 évesen. Simán bevitte 3 ember ellen a palánk alá... Olyan 3asokat dobott, hogy elkepesztő! Közelebb a felezőhöz, mint a 3pontos vonalhoz. Duuurva mit játszott. Olyan passzokat adott, hogy elkepesztő, AD szintén. A sok mozgékony fiatal pedig jó társ hozzá. Így kell ezt.
- hehetheoriginal
Epic ez a wolves buli ahogy olvasom
-Blokkoljal mar parat ember!
-Te meg szedjel le lepattanokat
-Stfu bitch
Erre jott az ütés
Oltozoi audio utana: nyaron valasztanotok kell
Onbizalom/tevkepzet, az van
Draymond is tweetelt rudinak egyet
-Blokkoljal mar parat ember!
-Te meg szedjel le lepattanokat
-Stfu bitch
Erre jott az ütés
Oltozoi audio utana: nyaron valasztanotok kell
Onbizalom/tevkepzet, az van
Draymond is tweetelt rudinak egyet
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Mi ez a feszko,hogy ez a sok bolond egy csapatban egymast kezdik el utni?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyugaton 5 helytől 9ig még nem dőlt el, szóval clippers,warriors,lakers,pelicans,wolves.ferni írta: mire kell figyelni, melyik meccseken van nagy tét?
Mondanám hogy respect a cilppersnek hogy nem adták le, de a Phoenix "ZS"-től furcsa lett volna kikapni.
mire kell figyelni, melyik meccseken van nagy tét?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
nmate írta: Micsoda toxic szar ez az utolsó forduló
The Warriors finish the first quarter with 55 points, the most points scored in a first quarter in NBA history
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Micsoda toxic szar ez az utolsó forduló
-
Sport 2n ma 2 meccs is lesz alley oop után vagy részeg vagyok?
Nyugaton ma nagy sakkozás lesz
Nyugaton ma nagy sakkozás lesz
-
Volt értelme egész szezonban hajtani, csak gratulálni tudok Nekik.Berti írta:Elengedték, hátha jó helyre esik a pick.The Mavericks will be without Kyrie Irving, Josh Green, Tim Hardaway Jr., Maxi Kleber and Christian Wood in a crucial game tonight against the Bulls, the team announced.
The Mavs have to win out and need one Thunder loss to make the 10th seed
Luka helyében csak akkor maradnék ha repül Kidd és robbantanak az offseasonben.
Elengedték, hátha jó helyre esik a pick.The Mavericks will be without Kyrie Irving, Josh Green, Tim Hardaway Jr., Maxi Kleber and Christian Wood in a crucial game tonight against the Bulls, the team announced.
The Mavs have to win out and need one Thunder loss to make the 10th seed
Luka helyében csak akkor maradnék ha repül Kidd és robbantanak az offseasonben.
- nmate
Nagyon látszott az a tegnapi meccs a lábakban, főleg a pad volt akinek lógott a nyelve végig, Clippers meg erőből behúzta. Volt egy jelenet, amikor talán Troy Brown állt a sarokban tök egyedül, James megkapta festékben, egyből passzolta volna ki, de Brown inkább bevágott James felé a tömegbe. Totál káosz a Lakers padja, a kezdő amúgy egészen jól nyomta.nmate írta: Szerintem nem akar a Clippers playin-t játszani. Lakers lábában meg most ott egy hosszabbítás. Plusz, Clippers idén 3-0.
Kellemetlen ellenfél lesz a Clippers annak akivel játszanak majd azért.
- nmate
Nagyjából mindenkit. Ettől függetlenül ahogy írtam, szerintem sem ér sok mindent.hehetheoriginal írta: ma megboccsassattok, de kifaszt erdekel az alapszakasz mvp?
- hehetheoriginal
ma megboccsassattok, de kifaszt erdekel az alapszakasz mvp?
thereisonly1ronaldo
-
Nem sajnálom én Jokictól, annyi hogy türelmetlenül várom az extra PO teljesítményt is. Mivel elsők lettek nyugaton, így minimum conference final, az alatt csalódás lesz nekem.Berti írta: Értem az Embiid érveket és ha a védekezést beleszámoljuk akkor egyértelmű oda billen az egész, bár arra ott van a DPOY és az MVP címnél mindig a támadás része van előnyben.
Ahogy Máté írja, jobb számokat hoz idén, mint tavaly (amire kapott MVP-t) és mellé még tripladuplát is átlagol centerként, úgy hogy a konferenciát is első helyen zárják.
Az meg hogy a triplázással olyan történne, ami Jordannek sem sikerült, arra meg személy szerint nagy ívben teszek. Faszért engedte anno, hogy Barkley vagy Karl beelőzze
Értem az Embiid érveket és ha a védekezést beleszámoljuk akkor egyértelmű oda billen az egész, bár arra ott van a DPOY és az MVP címnél mindig a támadás része van előnyben.
Ahogy Máté írja, jobb számokat hoz idén, mint tavaly (amire kapott MVP-t) és mellé még tripladuplát is átlagol centerként, úgy hogy a konferenciát is első helyen zárják.
Az meg hogy a triplázással olyan történne, ami Jordannek sem sikerült, arra meg személy szerint nagy ívben teszek. Faszért engedte anno, hogy Barkley vagy Karl beelőzze