Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mondom idohurok ez a forum.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tavaly ugyanez volt.
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért Pintus papa sem ma kezdte, nem véletlen, hogy mi nem vagyunk csúcsra járatva még.
Mivel nem gépekről van szó, gyanítom, hogy az erős szezonkezdésnek az lehet a hátulütője, hogy tavaszra nem tudják majd tartani a tempót.
Teljesen logikus, hogy ezt bevállalták, új edző, egyből kellenek a sikerek és jól is mutat, ha már egyből maxon tudnak pörögni.
Ebből tavaszra simán leolvadás lesz, addig nekünk csak lőtávolon belül kell maradni.
Mivel nem gépekről van szó, gyanítom, hogy az erős szezonkezdésnek az lehet a hátulütője, hogy tavaszra nem tudják majd tartani a tempót.
Teljesen logikus, hogy ezt bevállalták, új edző, egyből kellenek a sikerek és jól is mutat, ha már egyből maxon tudnak pörögni.
Ebből tavaszra simán leolvadás lesz, addig nekünk csak lőtávolon belül kell maradni.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Jon a bl,angol hetek,serulesek stb.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Most dobja nekik a gép de az első két meccsen ők se játszottak jól és nem volt olyan egyértelmű. A ligában mindig ment a rendszerük de ha egyszer befuccsol akkor mi lesz a b terv? Nincs cserepadjuk és potyognak az emberek. Új edző most látszik, hogy nagyon kaparnak. Azért az érdekes ha az erőnlétet teszik rendbe akkor hogy nem fáradtak ilyen edzés után. A mieinkről elhiszem, hogy Pintus nyúzza őket. Majd kiderül, van még 35 meccs és a bl még be sem jött. Mennek szépen aztán majd elválik mire elég. Magunkat kell felébreszteni nem velük foglalkozni mert abban biztos vagyok ha mi beindulunk akkor megelőzzük őket.
-
Új edző… Nekik kellene, hogy összeálljanak a dolgok, nem nekünk, akiknek elvileg az egyetlen hiányzó láncszemet kellene beilleszteni, csak az a láncszem eléggé rozsdás, úgyhogy jó lenne valami WD-40.flori írta:Hagyjuk már ezt. El kell ismerni őket, tök jó amit eddig csinálnak. Új edző, új impulzusok, mindenki meg akarja verni ezt a Madridot. Eddig minden összejött nekik, Rapinha életében nem szerzett még mesterhármast. Ezt most ilyen, itt össze kell állni a dolgoknak. Aki azt hitte ez fifa, azoknak (ismét) csalódni kell. Kiesett az elmúlt 10 év legjobb középpályása, és jött előre - nem a posztjára - egy világsztár. Össze kell hangolni a vonalakat. De négy forduló után már temetni az egészet? Sehol nem fogjuk látni holnap, hogy hol tartunk, mert ez nem így működik. Hónapok kellenek, mindenki látszóan fáradt, plusz jött is a nyomás, hogy itt mindenkit öttel verni kell. Szerencsére még mindig tavasszal osztják a kupákat, ebben azért elég jó volt a brigád az elmúlt években. Nyolc pont hátrányban sem aggódnék még, 30+ forduló van hátra. Bízni kell a csapatban, eddig mindig rászolgáltak.Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Ne nyugtassuk magunkat mi szurkolók, de leginkább a játékosaink, mert ez eddig sajnos nem néz ki jól és nagyon kínos is lehet a vége, ha nem kezdünk el legkésőbb a válogatott szünet után felpörögni.
Hala Madrid y nada más
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem aggodom. Rengetegszer volt már ilyen jo flow náluk. Több frontos terhelésre, meg a szezon masodik felére leszek kíváncsi, hogy hogy állnak majd. Kitart e a lendület. A spanyol bajnokság amugy sem mérvadó semmire (a szememben) okadek egy szinvonal az egész liga, ahol egyik meccsen azt hiszik bl döntő van, azután 3 meccsig golt sem tudnak rugni. Teljesen kaotikus az egész.
De el kell ismerni. Jók. Szerintem szemnek is tetszetős foci van. Mintha valami halovány koncepció is lenne végre. Biztosan fura ez nekik xavik, meg fika zabalo koemanok után.
Szép munka eddig, le a kalappal.
De el kell ismerni. Jók. Szerintem szemnek is tetszetős foci van. Mintha valami halovány koncepció is lenne végre. Biztosan fura ez nekik xavik, meg fika zabalo koemanok után.
Szép munka eddig, le a kalappal.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Valami olyasmit olvastam hogy Flicknel most az erőnlét rendbetétele a legfontosabb.A Stabjaból az erőnléti edző nyilatkozta hogy úgy készíti fel őket mintha két mérkőzést kellene játszaniuk egymás után,és ha megkérdezi a fiúkat a végén hogy hogy érzik magukat akkor az legyen a válasz hogy jöhet a harmadik...Spanyol fordítóról olvastam szóval nem pontos,de valami ilyesmi.Viszont tényleg látszik hogy rendbe tette ezt a részét,mert mennek mint golyó minden meccs végéig.Nagy húzás volt nekik Flick leigazolása.
- flori
Hagyjuk már ezt. El kell ismerni őket, tök jó amit eddig csinálnak. Új edző, új impulzusok, mindenki meg akarja verni ezt a Madridot. Eddig minden összejött nekik, Rapinha életében nem szerzett még mesterhármast. Ezt most ilyen, itt össze kell állni a dolgoknak. Aki azt hitte ez fifa, azoknak (ismét) csalódni kell. Kiesett az elmúlt 10 év legjobb középpályása, és jött előre - nem a posztjára - egy világsztár. Össze kell hangolni a vonalakat. De négy forduló után már temetni az egészet? Sehol nem fogjuk látni holnap, hogy hol tartunk, mert ez nem így működik. Hónapok kellenek, mindenki látszóan fáradt, plusz jött is a nyomás, hogy itt mindenkit öttel verni kell. Szerencsére még mindig tavasszal osztják a kupákat, ebben azért elég jó volt a brigád az elmúlt években. Nyolc pont hátrányban sem aggódnék még, 30+ forduló van hátra. Bízni kell a csapatban, eddig mindig rászolgáltak.Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
egyenlőre korai bármilyen kupát odaadni nekünk, én az eddigiek alapján óvatos optimizmussal tekintek előre. az látszik, hogy van taktika, van tartása a csapatnak és ami a legfontosabb: erőnlét. Konkrétan 2015 tavasza óta nem láttam ennyire éles Barcelonát. És végre olyan edző van, aki a taktikát a játékosokra szabja és nem fordítva (mellette tud viselkedni).
A ti gondotok szerintem az, hogy akkora firepower van elől amitől a top10-en kívüli spanyol csapatok összeszarják magukat, senki nem akar belefutni a késbe, így marad az undorító bunker. Ettől függetlenül előbb-utóbb az Mbappé-Vinicius duó össze fog állni és kiszakad a gólzsák.
A ti gondotok szerintem az, hogy akkora firepower van elől amitől a top10-en kívüli spanyol csapatok összeszarják magukat, senki nem akar belefutni a késbe, így marad az undorító bunker. Ettől függetlenül előbb-utóbb az Mbappé-Vinicius duó össze fog állni és kiszakad a gólzsák.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Sérülések vannak a túloldalt is, ráadásul a cseresor szintekkel gyengébb.Torquemada írta: Ők javultak, mi, főleg a hosszú sérülések miatt, gyengültünk. Most nincs egy Bellingham, aki a 92dikben eldöntse. Ment azért itt is a gyenge barcázás. Nem voltak ezek gyengék a múlt szezonban sem. 85 pontot csináltak, ami nagyon sokszor vagy majdnem bajnoki, vagy bajnoki cím. 2023ban 88 ponttal utcahosszal nyerték. Mi futottunk múltkor egy űrszezont, mi voltunk nagyon jók, nem ők gyengék.
Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Le a kalappal amit a pályán művelnek. Amit a pályán kívül az teljesen más tészta.
Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.
Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ők javultak, mi, főleg a hosszú sérülések miatt, gyengültünk. Most nincs egy Bellingham, aki a 92dikben eldöntse. Ment azért itt is a gyenge barcázás. Nem voltak ezek gyengék a múlt szezonban sem. 85 pontot csináltak, ami nagyon sokszor vagy majdnem bajnoki, vagy bajnoki cím. 2023ban 88 ponttal utcahosszal nyerték. Mi futottunk múltkor egy űrszezont, mi voltunk nagyon jók, nem ők gyengék.
Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Nem értem miért fáj elismerni és elfogadni hogy most jó a Barca. Benne van az is, hogy egyedül a Bilbao volt erősebb ellenfelük eddig, de tény hogy magabiztosan, a góljaikon felül is sok lehetőséget kidolgozva nyerték a meccseket nem flippergólok sorával.
Lesz majd combosabb ellenfél is nekik, meg lesznek idegenbeli BL meccsek ahol nem középkategóriás spanyol focisták ellen kell megmutatniuk majd a tudást.
Korai a pánik.
Lesz majd combosabb ellenfél is nekik, meg lesznek idegenbeli BL meccsek ahol nem középkategóriás spanyol focisták ellen kell megmutatniuk majd a tudást.
Korai a pánik.
- ___Samy___
Ha igy marad az egesz, akkor igazabol a Clasico nagy vizvalaszto lesz. Ha ott cumizunk, akkor szerintem nem sok eselyunk marad.
Viszont ez meg csak a negyedik fordulo. Meglatjuk tavasszal is rugnak-e hetet.
Viszont ez meg csak a negyedik fordulo. Meglatjuk tavasszal is rugnak-e hetet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szerintem úgy beszartunk,hogy hetet rúgnak a megyei kettes valladolidnak,hogy mi holnap ki se merünk állni a betis ellen és 8 pont lesz a hátrányunk.MorataMartin írta:holnap már 7 pont lesz az előnyük...
Menjetek már a picsába, én se vagyok egy hurráoptimista, de ez amit leműveltek itt kritikán aluli.
Nem mondom,hogy bajnokok leszünk mert olyan szinten fásult és jóllakott a brigád,hogy kizárt dolognak tartom,hogy felfogunk pörögni a szokásos idegenbeli bajnokikra, de fogunk közeledni vissza rájuk bőven, elfognak ők fogyni hamarabb mint ahogy mi egyáltalán beindulnánk.
- flori
Egy hetes csak kiszaladt a zsákból. Most dob a gép, de lesz ez még fordítva is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez lenne az egesz modell, la masia lenyege, annyi a problema, hogy a minoseg nem az igazi, hiaba ugyeskek es ismerik a rendszert, komolyabb csapatok ellen kellenek a klasszisok es a clutch emberek.Remy írta: Én amit nem értek, hogy random generált nevű tinikkel is működik a csapat. Casado, Fort, Cubarsi, vagy amelyik lesérült. Bármelyiket teszed be, nem jön ki, hogy 0 km-es emberek.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hagyjad már a 85. percig szenvedtünk velük holnap már 7 pont lesz az előnyük...Sierra írta: Jo ezt a csoro Valladolidot vegul mi is 3-0-al kuldtuk haza.. de tenyleg imponalo ez a szezonkezdes naluk, golok is jonnek. Nekunk kellett volna igy kezdeni. En nyaron se orultem Flick erkezesenek, o nem egy kokler, sose volt az, nehogy kihuzza oket a godorbol iden.