Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 15:16

Jó eséllyel kaszálni fogod valahol a másodikban, de legkésőbb a harmadikban, és lemaradsz a legjobb évadról. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 9., kedd 15:02

Elkezdtem ezt a homelandet nézni, ha már itt is sokan írták. Első évad 7. rész körül vagyok, de...hát nem vagyok lenyügözve. Claire Danes Júliaként meg csillagként jó volt, de itt nagyjából idegesít csak. Meg hát mint nagy 24 rajongó...egy csöppet hiányzik ebből a sztoriból egy Jack Bauer. Mondjuk akkor max 3 részes lenne egy évad, mert Jack 3 órta alatt megoldotta volna az ügyet, hozzákötözte volna a székhez, akit kell, nem hetekig megfigyelés...! :lol:

Mindegy, most már végignézem az évadot, de hatalmasat kell villantani a maradék részekben ahhoz, hogy meglessem a következő évadokat.

Arra meg nem jöttem ré, hogy miben láttam az asszonykát, de imdb segített, és tényleg, Firefly. :roll:

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 8., hétfő 19:52

doncsontos írta:holnap
óó köszönöm.
akkor ma folytatom a SoA 2.évadjával.
ízzirájderöcsém :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 8., hétfő 19:44

kupak17 írta:nem tudni mikor jön ki a magyar felirat homelandre? :-@ :mrgreen:

holnap
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 8., hétfő 19:39

nem tudni mikor jön ki a magyar felirat homelandre? :-@ :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 8., hétfő 17:03

mathers írta:
Remy írta:Mark Hamill fogja alakítani ismételten Trickster-t a Flash sorozatban!!! :salute:
Nem tudom ki az a Trickster, de nem öreg kissé a szerephez? :)
Az erő vele van, úgyhogy nem. :mrgreen: Azért remélem ennél jobb ruhát kap most :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 8., hétfő 16:59

Remy írta:Mark Hamill fogja alakítani ismételten Trickster-t a Flash sorozatban!!! :salute:
Nem tudom ki az a Trickster, de nem öreg kissé a szerephez? :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 8., hétfő 16:51

Mark Hamill fogja alakítani ismételten Trickster-t a Flash sorozatban!!! :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. december 8., hétfő 15:17

Homeland

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!badass Quinn :rock:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 8., hétfő 15:00

Realista24 írta:Na, megnéztem a motoros fiúkat, hijj b+ de jó rész volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mátéhoz hasonlóan én is csípem mind a három arcot. Jax nem fogja túlélni szerintem, meg nem is szabad, ha lehet így fogalmazni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem meg túl fogja. sutter szerintem hasonlóan nyomorú sorsot oszt jax-nek, mint amit vic kapott a shieldben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 8., hétfő 14:57

Na, megnéztem a motoros fiúkat, hijj b+ de jó rész volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mátéhoz hasonlóan én is csípem mind a három arcot. Jax nem fogja túlélni szerintem, meg nem is szabad, ha lehet így fogalmazni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 7., vasárnap 15:44

Sorozatok, amiket tán nem nézel, pedig ILLENE!!!

Szirmai megint odatette. :salute: Nézzétek meg, egyébként kumma jó sorozatokat ajánl. :agree:

Ez meg: A Magyar Bosszúállók :lol: :lol:

"A reméljük, hogy valaki bemutatja" :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 7:29

Homeland S02

Ekkora csalódást. Én naiv azt hittem hogy az S02 még átgondoltabb, még kidolgozottabb, még jobb lesz, de cserébe teljesen elvesztették a fonalat. A finálé valamit kárpótol, de nem vett meg. Csak azért folytatom, mert kíváncsi vagyok bejön-e a tippem, miszerint Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Saul Berenson a tégla.

Általában amint végzek egy évaddal elolvasom a sorozatjunkies srácok kritikáját, és sajnos szóról-szóra egyet kell vele értenem, ezért nem is nagyon merülnék bele a részletekbe...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 18:46

realmadridfan írta:Év idézete: "What the fucking fuck?"
Lakotarsamtol is most jott az sms: "what the fuck? what the fucking fuck?" :mrgreen:
magarol a 4.evadrol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!talan a keszitok se hittek el hogy brody nelkul is lehet jo sorozatot csinalni, de nagyon odatettek az egesz evadot. ez az utolso 2 resz meg.. :salute: :salute:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 6., szombat 18:43

SoA
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez nem semmi rész volt basszameg! :agree: Gemmának fájdalmasabb halált szerettem volna,de hát ez sem volt rossz mondjuk nem számítottam volna rá, hogy Jackie boy intézi el!Waynet én is nagyon sajnáltam, Juicet az elején nagyon bírtam, de az utolsó 2 évadban már lecsengett neki, jobb ez így!Kövi rész nagyon komoly lesz, Tiget remélem elintézik Chibs túlélhetné, de szerintem őt fogják elsőnek elintézni!Jackie boy ügyére vagyok a legkíváncsibb, nem fogják őt csak úgy megölni szerintem!

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 6., szombat 16:58

A pozitív kritikák most nem túloztak. Tegnap ugrottam neki a 4. Homeland évadnak, ma már be is fejeztem a 4X09-et, nálam az első évadot is veri. Zseniális, hogy a langyosabb 2. és az egyenesen gyenge 3. után ekkora szintugrás van, le a kalappal előttük. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lockhart karaktere nagyon adja idén, eddig idegesített pedig, félek tőle, hogy direkt megkedveltetik az írók, hogy aztán fűbe harapjon.

4X09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez totál váratlan volt :ozil: :ozil: holy shit.

Év idézete: "What the fucking fuck?"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:37

mathers írta:A régi kort takarja. :D
Én a sorozatra gondoltam és nem a témájára. :mrgreen: Amúgy jó a régi kor meg a történet alapötlete, de szerintem nincs benne igazi átütőerő. Pedig ebből lehetett volna csinálni brutális sorozatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 6., szombat 6:11

tucsoki írta:The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...
Koszi. Akkor The Fall valoszinuleg kuka. Person of Interestrol nekem amugy nem CSI ugrott be meg veletlenul sem. Inkabb ilyen Mission Impossible (Szupercsoport) feelinget velek felfedezni nyomokban. Nemtudom miert, de nagyon retro feelingje van, kicsit ilyen b kategorias gagyi beutessel. Olyan mintha nem is 2010 utan keszult volna hanem kb a 80as 90es evekben. Ettol fuggetlenul eddig szorakoztat. Bansheebol annak idejen megneztem a pilotot de nem ragadott magaval, es mivel volt boven job opcio ezert annyiban is hagytam, talan majd most... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 6., szombat 0:24

A régi kort takarja. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 0:14

az ilyenek alatt szimplán a sorozatot érted, nem?.. :mrgreen: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: