Márk három évig szarul aludtSteve írta:Ne hülyéskedj már engem ez érdekel, nem bármi más vita itt.Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
Tiszta szívből gratulálok Faust barátom!
Fiú/lány? Név?
Élvezzétek ki a szülői lét minden pillanatát. Ha pedig majd azon agyalsz, hogy keveset alszol, fáradt vagy akkor gondolj arra, hogy egyre jobb és jobb lesz ez majd. Féléves kortól pláne.
Sok-sok boldogságot a picihez!
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
De hát ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni....pátkán írta:Kosz, de lassan mar 4 eves leszMickey írta: Úgy legyen !
-------------------------------------
Kameraman
Gratulálok
Pátkánnak is....bár neki már mondtam, máskor is
Gyarapszik a madrid drukkerek száma !
Gratulalok Faust, erot-egeszseget anyukanak es a kisbabanak is.
Ugyesetek lesztek, ne hagyjatok, hogy sok nevelesi tanaccsal lasson el boldog boldogtalan. Fogtok hibazni, de ez igy is gyonyoru lesz nektek
mert hát jóabuli....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ne hülyéskedj már engem ez érdekel, nem bármi más vita itt.Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
Tiszta szívből gratulálok Faust barátom!
Fiú/lány? Név?
Élvezzétek ki a szülői lét minden pillanatát. Ha pedig majd azon agyalsz, hogy keveset alszol, fáradt vagy akkor gondolj arra, hogy egyre jobb és jobb lesz ez majd. Féléves kortól pláne.
Sok-sok boldogságot a picihez!
Kosz, de lassan mar 4 eves leszMickey írta:Úgy legyen !Halfkey írta:
Attól hogy valaki felnőtt, még nem lesz sem orvos, sem polihisztor. De persze, cselekedjen mindenki a belátása szerint, megvan hozzá a joga, de azon ne csodálkozzon ha lesz ember aki emiatt esetleg hülyének nézi. Mert neki meg ahhoz van meg a joga. (nem feltétlen rólad van szó, nem tudom pontosan mi az álláspontod és nem is nagyon kívánok belemenni, nem az a lényeg).
-------------------------------------
Kameraman
Gratulálok
Pátkánnak is....bár neki már mondtam, máskor is
Gyarapszik a madrid drukkerek száma !
Gratulalok Faust, erot-egeszseget anyukanak es a kisbabanak is.
Ugyesetek lesztek, ne hagyjatok, hogy sok nevelesi tanaccsal lasson el boldog boldogtalan. Fogtok hibazni, de ez igy is gyonyoru lesz nektek
joabulicsak
-
Én az orvostársadalom része vagyok, mint ahogy sok barátom és ismerősöm is. Semmiféle megosztottság nincs közöttünk.sámat írta:Pont ezért nem veszek be gyógyszert, antibiotikumot sosem kellett, nem voltam/vagyok beteges. És pont ezért nem oltatom be magam, nincs antitestem, nem is volt, szóval nem voltam sem vírusos, és jelenleg sem vagyok az. Miért kéne oltatnom? Azt a demagóg választ engedjük el, h azért, h “visszakapjuk a régi életünket” meg “mások miatt”. Miért nem én mehetek be negatív antigén teszttel vagy pcr teszttel koncertre vagy bárhova? Ebből a kormányzati döntéstől is lejön, h a pénz számít, nem az emberélet. Személyesen ismerek olyan celebet, aki ott van az “oltás életet ment” kampány plakátján, közben meg a legnagyobb oltásellenesek. Tessék? Több tízezer ember vonulhat a hősök téren védettségi nélkül, de állatkertbe nem mehetek. Tessék?Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
Gondolom, ha valakinek fáj a feje és bevesz rá "valamit", akkor sose olvassa el a kis brossúrát. Kb. az összes gyógyszernek ott van egy listányi mellékhatás lehetőség, ami lehet csak 10 millióból 1-nél lesz, de ott lehet... Akkor pl. Aspirint se kéne bevenni? Mert annak is van egy csomó mellékhatás lehetősége? A gyógyszerinterakciókról nem is beszélve?
Háziorvosok mellé lövik az oltást, 80 e a moderna, 100 e a pfizer, mi van? Barátnőm háziorvosa mondja, h nehogy oltassa magát, mert a menyének hónapok óta nincs menstruációja. Az orvostársadalmat is megosztja a vírus, egyesek meg itt leírják, h az a tuti. Aha. Majd pont Viktornak hiszem el, h az oltás életet ment meg az gyógyszeriparnak, akinek semmi üzlet nincs az egészséges emberben.
Németek nem fogadják el a keleti vakcinákat, akkor ott számít az emberélet? Annyira mégsem, mert politikai megfontolásból alig van oltóanyag, inkább tönkreverik a kisvállalkozókat. Rokonom kint idősek otthonában dolgozik, most mesélte esküvőn, h 1 db Covidos sem volt náluk az öregek között (2 naponta tesztelnek!), aztán olvastak egyszer csak egy cikket a helyi újságban, h vírusos az intézet, nézett az igazgatónő, h ez most mi
Nem szeretnék belefolyni ebbe a parttalan vitába, mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy oltakozik vagy sem, de azért a hülyeséget ne terjesszük már.
Egyébként pedig az orvosok kb. 98%-a be van oltva illetve az egészségügyi személyzet zöme is. Ha komoly mellékhatásai lesznek az oltásnak,mert ez egy világméretű összeesküvés, belegondoltatok már, hogy nem lesz majd aki meggyógyítson titeket? Persze aki sosem beteg az más. Neki úgysincs szüksége egészségügyi ellátásra.
De mint ahogy feljebb írtam, nem szeretnék a továbbiakban ebben a beszélgetésben részt venni, sosem tettem, most is csak az orvostársadalom megosztottsága hozta ki belőlem ezt.
Faust, neked pedig gratulálok! Remélem jó alvó lesz a kicsi. Nekünk most volt egy éves,de még sosem aludta át az éjszakát. Nem könnyű,de olyan élményeket kapsz, ami semmivel sem összehasonlítható. Nagyon szeretem a feleségemet, tesóimat és még sorolhatnám, de ezt a fajta szeretetet nem lehet leírni. Ezt tényleg csak egy szülő értheti.
Gratula!Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
Pihend ki magad, amíg tudod!
A Lupilu-s pelenka nagyon jó nedvszívó
Pont ezért nem veszek be gyógyszert, antibiotikumot sosem kellett, nem voltam/vagyok beteges. És pont ezért nem oltatom be magam, nincs antitestem, nem is volt, szóval nem voltam sem vírusos, és jelenleg sem vagyok az. Miért kéne oltatnom? Azt a demagóg választ engedjük el, h azért, h “visszakapjuk a régi életünket” meg “mások miatt”. Miért nem én mehetek be negatív antigén teszttel vagy pcr teszttel koncertre vagy bárhova? Ebből a kormányzati döntéstől is lejön, h a pénz számít, nem az emberélet. Személyesen ismerek olyan celebet, aki ott van az “oltás életet ment” kampány plakátján, közben meg a legnagyobb oltásellenesek. Tessék? Több tízezer ember vonulhat a hősök téren védettségi nélkül, de állatkertbe nem mehetek. Tessék?Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
Gondolom, ha valakinek fáj a feje és bevesz rá "valamit", akkor sose olvassa el a kis brossúrát. Kb. az összes gyógyszernek ott van egy listányi mellékhatás lehetőség, ami lehet csak 10 millióból 1-nél lesz, de ott lehet... Akkor pl. Aspirint se kéne bevenni? Mert annak is van egy csomó mellékhatás lehetősége? A gyógyszerinterakciókról nem is beszélve?
Háziorvosok mellé lövik az oltást, 80 e a moderna, 100 e a pfizer, mi van? Barátnőm háziorvosa mondja, h nehogy oltassa magát, mert a menyének hónapok óta nincs menstruációja. Az orvostársadalmat is megosztja a vírus, egyesek meg itt leírják, h az a tuti. Aha. Majd pont Viktornak hiszem el, h az oltás életet ment meg az gyógyszeriparnak, akinek semmi üzlet nincs az egészséges emberben.
Németek nem fogadják el a keleti vakcinákat, akkor ott számít az emberélet? Annyira mégsem, mert politikai megfontolásból alig van oltóanyag, inkább tönkreverik a kisvállalkozókat. Rokonom kint idősek otthonában dolgozik, most mesélte esküvőn, h 1 db Covidos sem volt náluk az öregek között (2 naponta tesztelnek!), aztán olvastak egyszer csak egy cikket a helyi újságban, h vírusos az intézet, nézett az igazgatónő, h ez most mi
Amit még ajánlok, hogy kb 2-3 hónapos korában vigyétek el egy Dévény állapot felmérésre, főleg, ha császáros. Valahol hónapos várólisták vannak, szóval időben kell lépni az ügyben. Ha szükség van rá, akkor aranyat ér az időben elkezdett torna.Faust írta:Ez soha nem is volt kérdés.kiserik írta: UI.: Segíts anyának amennyit csak tudsz. Megéri
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor nem vagy Schobert Norbi filozófiája mellett?Faust írta:Ez soha nem is volt kérdés.kiserik írta: UI.: Segíts anyának amennyit csak tudsz. Megéri
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
kiserik írta:Gratula. Ha még teheted, akkor aludj annyit, amennyit csak tudsz. Mi 4 hónapja csak pár órákat alszunkFaust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
Jó egészséget az egész családnak!
UI.: Segíts anyának amennyit csak tudsz. Megéri
sógornőméknek az első két hét volt gyilkos, utánna beállt a gyerek. 10től alszik reggel 6,fél7ig. 2hónapos
nekünk október végén jön a kisfiam, remélem az unokatesójára üt alvás szempontjából
Ez soha nem is volt kérdés.kiserik írta: UI.: Segíts anyának amennyit csak tudsz. Megéri
Gratula. Ha még teheted, akkor aludj annyit, amennyit csak tudsz. Mi 4 hónapja csak pár órákat alszunkFaust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
Jó egészséget az egész családnak!
UI.: Segíts anyának amennyit csak tudsz. Megéri
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Van egy behűtött citromos ukrán literes vodkám, én azt viszem.
Gratulálok, jó egészséget az anyukának és a kisbabának is!
Örömteli babázást nektek!
Gratulálok, jó egészséget az anyukának és a kisbabának is!
Örömteli babázást nektek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csatlakoznék, sok örömöt és jó egészséget!
A sört akkor te fizeted
A sört akkor te fizeted
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Koszonjuk mindenkinek!
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Gratulálok!Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.
A legjobbakat!
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Gratulálok én is!
Akkor jöhet majd a tejfakasztó buli vagy micsoda.
Akkor jöhet majd a tejfakasztó buli vagy micsoda.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vegre egy vidamabb tema Gratulalok, jo egeszsegetFaust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.
Off vége.