121. 2011-12-es szezonból, ha minden igaz.El Unico írta:2 golra vagyunk a 100-as hatartol. Mennyi a rekordunk? Nem lesz meg, igaz?
Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
121 rémlik valamiért, de lehet teljesen homályon vagyokEl Unico írta:2 golra vagyunk a 100-as hatartol. Mennyi a rekordunk? Nem lesz meg, igaz?
szerk.: Nem vagyok, annyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. április 16., szombat 17:53-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
2 golra vagyunk a 100-as hatartol. Mennyi a rekordunk? Nem lesz meg, igaz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Griezmann és PSGről is szó van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ot nem mi vesszuk meg 200 millioert?Remy írta:Az mondjuk érdekes lehet. Bár én inkább arra leszek kíváncsi, hogy sikerül-e megtartani Griezmannt.Realista24 írta:Atlético Ben Arfa házasságról suttognak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az mondjuk érdekes lehet. Bár én inkább arra leszek kíváncsi, hogy sikerül-e megtartani Griezmannt.Realista24 írta:Atlético Ben Arfa házasságról suttognak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atlético Ben Arfa házasságról suttognak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Minden fajta szemèlyeskedès nèlkul,a hsz-eid alapján sejtettem hogy valami hasonlo munkakorbe mozogszhat en megyek is.
Egyèbkènt,racionálisan ezt a bajnokságot tènyleg csak a barca tudja elbukni.Azèrt a vale hátha odapirit,bár....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valoban tulzas volt, de azert tenyleg botrany, hogy osszecsesznek egy ilyen igeretes tavaszt.
en mindig a szezon alakulasahoz merem a vegjatekban azt, hogy mivel lennek elegedett, es ha ugy bukjuk el a bajnoksagot, hogy mar szinte az ellenfelek is feladtak, de meg igy is sajat kezunkben a sorsunk, az nem elfogadhato.
mondjuk ha ti huzzatok a bl-t, akkor elviszitek a show-t, hiaba a duplazasunk es a mikulaskupak.
en mindig a szezon alakulasahoz merem a vegjatekban azt, hogy mivel lennek elegedett, es ha ugy bukjuk el a bajnoksagot, hogy mar szinte az ellenfelek is feladtak, de meg igy is sajat kezunkben a sorsunk, az nem elfogadhato.
mondjuk ha ti huzzatok a bl-t, akkor elviszitek a show-t, hiaba a duplazasunk es a mikulaskupak.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ez itt a kulcsmondat. Szerintem, bár valóban túlzó és a vészharangot idejekorán megkongató, de normális Shutter reakciója. A múltból nem lehet megélni és igen, semmi nem elég. Ennek így is kell lennie, mert többnyire ez (és a játékvezetés ) vitte oda a Barcát oda, ahova eljutottak az említett időszakban. Itt is mindenki elküldi az anyjába a vezetőséget/összes túlfizetett játékost/edzői stábot/pályamunkást már egy rosszabb bajnoki teljesítmény, nem hogy egy BL kiesés után, persze más kérdés, hogy nálunk egy bajnokság mostanság tízévente esik csak le, de a lényegen ez nem változtat.'shutterisland írta: a bajnoksag elvesztese is pont a korulmenyek tekinteteben lenne idegolo.
Önmagában a kupával pedig mi sem lennénk boldogok (nem elvéve a mindenkori kupagyőztes érdemeit), mert mi is mindig többet várunk a csapatunktól. De a Barca ettől még nagyon távol áll, térjünk vissza rá, ha már valamelyik madridi csapat vezeti véletlenül a tabellát.
Abban igaza van, hogy magasról lehet igazán nagyot esni.
Jóformán 2 héttel ezelőttig könnyedén lehetett azt mondani, hogy triplázni fog a Barca, most meg hirtelen az egyik kihúzva, a másik ingadozik, a harmadik meg senkit nem érdekel magában.
Jóformán 2 héttel ezelőttig könnyedén lehetett azt mondani, hogy triplázni fog a Barca, most meg hirtelen az egyik kihúzva, a másik ingadozik, a harmadik meg senkit nem érdekel magában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senki nem azt mondta, hogy aláírná szezon előtt csak a kupát.hogy barki nalatok alairna manapsag szezon elejen mondjuk csak a kupat.
Ez a kifejezés már jobban hangzik, de hogy elzavarni a játékosokat így vagy úgy, egyszerűen nevetséges az utóbbi x évet figyelembe véve. Még ha mi mondanánk ezt, amiért nem képesek csak tíz évente egy bajnoki címre, akkor azt mondom oké.oriasi csalodas lenne erdemi trofea nelkul zarni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
hat kinek mi az erdemi trofea, nalam ez a ketto, es nem hinnem, hogy barki nalatok alairna manapsag szezon elejen mondjuk csak a kupat.
azokat is jo megnyerni, sebtapaszkent mindig jol szolgalnak, de a szezon mindig erre a ket sorozatra van kielezve a topcsapatoknal.
a bajnoksag elvesztese is pont a korulmenyek tekinteteben lenne idegolo.
siman vezettunk, most is az elen vagyunk, a rivalisok meg a bl-ben is helyt kell alljanak, a sorsolas is turheto.
azokat is jo megnyerni, sebtapaszkent mindig jol szolgalnak, de a szezon mindig erre a ket sorozatra van kielezve a topcsapatoknal.
a bajnoksag elvesztese is pont a korulmenyek tekinteteben lenne idegolo.
siman vezettunk, most is az elen vagyunk, a rivalisok meg a bl-ben is helyt kell alljanak, a sorsolas is turheto.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem sem hatna meg egy spanyol kupa, ha így buknánk el a BL-t és a bajnokságot(ha elbukja a Barca). Főleg, hogy nem is Clásicó a döntő. Szóval a mi két kupa győzelmünk kurva sokat ér az elmúlt évekbőlziro4vr írta:Érdemi trófea azt mondja.
Fú de elszálltatok az utóbbi évtized sikerei okán.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdemi trófea azt mondja.
Nem illik.
- 'shutterisland
hat en megyek is.
felreteve, nyilvan eros kifejezes, de azok utan, hogy milyen elonyunk volt, hogy meg igy is milyen helyzeti elonyben vagyunk, oriasi csalodas lenne erdemi trofea nelkul zarni.
felreteve, nyilvan eros kifejezes, de azok utan, hogy milyen elonyunk volt, hogy meg igy is milyen helyzeti elonyben vagyunk, oriasi csalodas lenne erdemi trofea nelkul zarni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kétszer triplázott a csapatod az elmúlt 10 évben, szarrá nyerték magukat, de úgy látom nektek semmi nem elég.'shutterisland írta:igy, hogy gyonyoruen elinteztek tegnap a sracok, csak a bajnoksag (es kupa) maradt.
a sorsolas nem veszes, a rivalisoknak +2 kemeny bl meccse van, van hibazasi lehetosegunk is.
ha igy sem, akkor kuldenem napszamba mindet...
Én az ilyen szurkolókat küldeném napszámba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
igy, hogy gyonyoruen elinteztek tegnap a sracok, csak a bajnoksag (es kupa) maradt.
a sorsolas nem veszes, a rivalisoknak +2 kemeny bl meccse van, van hibazasi lehetosegunk is.
ja, oké.
kíváncsi vagyok, hogy Te kapsz-e rá valami érdemleges választ. én valami olyat kaptam, hogy igazából az ő életét ez nem befolyásolja, ergo komolytalanná tette az egészet. csak akkor nem értem, hogy miért kellett egyáltalán válaszolnia.
kíváncsi vagyok, hogy Te kapsz-e rá valami érdemleges választ. én valami olyat kaptam, hogy igazából az ő életét ez nem befolyásolja, ergo komolytalanná tette az egészet. csak akkor nem értem, hogy miért kellett egyáltalán válaszolnia.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olvastam, de tőlem hitelesebb mert a barcás korrektségemről vagyok híres.Toti írta:ezt ugye olvastad tőlem is tegnap?ziro4vr írta:No offense de miért kell minden barcás felvetésre valamilyen realos visszavágás?
Nem illik.