Edző és vezetőség
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Edző és vezetőség
ennél jobb vele nem lesz. és a játékosokat sem tudja feltüzelni (mondjuk arra alapból nem lenne szükség egy BL elődöntőn)
kell a váltás
kell a váltás
ha perez lenne elég tökös, még ma este kibaszná ezt a senkit a picsába. a többi meccset lehozzuk karankával.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. április 24., szerda 22:53-kor.
Ennyi volt. 3 év is kevés volt neki, pedig volt miből dolgoznia. Ettől függetlenül kiváló edző, de itt nem vált be, van ez így.
De én pont 1 éve ilyenkor vesztettem el teljesen a hitemet vele kapcsolatban, a Bayern elleni kiesés óta nem akarom itt látni.
De én pont 1 éve ilyenkor vesztettem el teljesen a hitemet vele kapcsolatban, a Bayern elleni kiesés óta nem akarom itt látni.
majd elküldi karankat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kíváncsi leszek ennek a papucsnak a nyilatkozatára.
azthiszem ezzel eldőlt.
még egy spanyol kupát azért ejtsen le nekünk, aztán szia.
még egy spanyol kupát azért ejtsen le nekünk, aztán szia.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mou takarodj el kérlek
- ___Samy___
nem tanul ez az ember semmit, nyomatja ugyanazt a szart, legyen bárki az ellenfél
hogy lehet vki ennyire csökönyös egy ember? kapja folyamatosan a pofonokat mindenféle csapattól, de egyszerűen nem képes belátni a hibáit
nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer leírom, de takarodjon innen
köszönjük az elmúlt 2 évet, de ez az idei év betett
hogy lehet vki ennyire csökönyös egy ember? kapja folyamatosan a pofonokat mindenféle csapattól, de egyszerűen nem képes belátni a hibáit
nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer leírom, de takarodjon innen
köszönjük az elmúlt 2 évet, de ez az idei év betett
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Minél előbb húzzon el!Faust írta:Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.
Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem tudom, ez-e a megfelelő topik, ha nem, sorry.
Real Madrid wants a money-making stadium
http://www.marca.com/2013/04/19/en/foot ... 90143.html
Florentino: "I want a stadium that doesn't look like a stadium and is profitable"
Real Madrid wants a money-making stadium
http://www.marca.com/2013/04/19/en/foot ... 90143.html
Florentino: "I want a stadium that doesn't look like a stadium and is profitable"
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Edző és vezetőség
Főnökék
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)