csababarca írta:
rikko írta:
Lehetséges, viszont én egy nagyon rossz politikai húzásnak tartom. Amennyiben Putyin bácsi betartja a szavát és elzárja a csapokat, úgy lesz igazán meleg a pite.
Elfogy az európai piacról a "nyefta" aztán majd lehet venni máshonnan kétszer annyiért. Vagy egyáltalán nem/kevésbé lesz elérhető ---> Magyarország
Nem tudom mi honnan, mennyiért vesszük, de az olaj ára megy lefelé, konkrétan már a tavalyi szint alatt van.
94-95 volt a hordónkénti ára, most 84-85 dollár.
Nyáron 115 volt mikor elszaladt.
Máshol nincsenek ilyen problémák, mi járunk ugye lengyelbe sokszor, se ársapka, se mennyiségi korlátozás, és van üzemanyag, a szar forinttal átszámolva is 550-600/liter áron.
Érdekes dolgok ezek.
Sumákolás megy fent ezzel kapcsolatban is, mint a gázzal.
Mivel a shell, omv mindenki a piacon veszi, ezert kapitalista felfogas szerint nem erdeke dragan venni es 480 korul eladni, magyarul nem vesz, ezert idehaza elfogy az uzemanyag, ennyi a nagy tortenet.
Mar reg le kellett volna szedni az arsapkat, de ugye akkor a sok ostoba szavazo hoborogni fog, azt meg viktor nem hagyhatja.
De debil magyar, amiota 480 a benzin, orrbaszajba tankolt mindenki, hat eddig tartott.
Most szembe kell neznie a kormanynak es a teljes tarsadalomnak a valosaggal, benzin, gaz, elelmiszer, mindenfele szempontbol.
Azert karacsonyra kell meg az uj telefon 600ert, ha nehogymar ne
Sosem ereztem meg ennyire magyarellenesnek, mert ez, ami jelenleg van pusztulasra erett, ez nem a kereszteny, nornalis alapokon nyugvo, kiralyi, nemes magyar nep, ez ostobak aberraltak es szociopatak gyulekezete, akiknek a rothado testen (csak ok meg nem tudnak rola, hogy rothad) par vergeci vidaman eldegel, tele vannak az ettermek, plazak.
Megerdemel minden szart, ami csak most jon, hadd szoljon az ujabb 2/3ad.
Amugy nincs üzemanyag, faszert nem veszel elektromos autot allami tamogatassal
Mit kepzelsz magadrol