Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Sorozatok, TV műsorok
Homeland S1 -szezonzáróig.
Érzem én, hogy ez ütni fog. B*szok én a meccsre, csak ezt a ffej Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brodyt csuknák le már valahogy...
Érzem én, hogy ez ütni fog. B*szok én a meccsre, csak ezt a ffej Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brodyt csuknák le már valahogy...
"And my heart will leave you never."
Csababarca lett a kedvenc Barca drukkerek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezekre a kepekre multkor ki is ver... akarom mondani... szerintem se csunyacsababarca írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2014/11/13/ ... eauty-142/Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fúú meg Caitlin , na érte éri meg nézni a sorozatot.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/11/13/ ... eauty-142/Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fúú meg Caitlin , na érte éri meg nézni a sorozatot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Sikeredett megnéznem a Flasht nekem is. Annyira nem tetszett, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legalább a Wellses részek érdekfeszítővé teszik. Retek unalmas amúgy már, hogy Barrybe állandóan hitet kell rakni... Iris meg Laurel szerepében. Amúgy Clock King hatalmas karakter. Fúú meg Caitlin , na érte éri meg nézni a sorozatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
De innen hogyan tovább? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elnöki cím pipa, Pápa akar lenni, vagy Isten? Mondjuk a Sátán közelebb áll hozzá
- h3x0r
Bizony.torjack írta:Na, sikerült kivégezni a House of Cards első 2 évadát. Valami zseniális cucc.
En is nagyon varom a kovetkezo evadot :Đ
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Na, sikerült kivégezni a House of Cards első 2 évadát. Valami zseniális cucc.
A végén eszembe jutott, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spacey mennyivel jobban hozta itt Lex Luthort, mint anno a Superman Returns-ben
A végén eszembe jutott, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spacey mennyivel jobban hozta itt Lex Luthort, mint anno a Superman Returns-ben
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
még jó hogy a TWD hét elején van
- h3x0r
Amerikaban halaadas van, ilyenkor a legtobb sorozat szunetel. Jovo heten mar lesz uj resz.doncsontos írta:ez nekem is új.. 1 hétig szünetlenek csak ugye ?Realista24 írta:Miért nem szól senki, hogy szüneten vannak a motoros barátaim?
Óriási hiba!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Miért nem szól senki, hogy szüneten vannak a motoros barátaim?
Óriási hiba!
ez nekem is új.. 1 hétig szünetlenek csak ugye ?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
The Fall 2x03
A 01-02 sem volt gyenge, de ez most abszolút belém hozta az "azonnal ide a többi részt" érzést.
A 01-02 sem volt gyenge, de ez most abszolút belém hozta az "azonnal ide a többi részt" érzést.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért nem szól senki, hogy szüneten vannak a motoros barátaim?
Óriási hiba!
Óriási hiba!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként én hasonlóan voltam a SoA-val , a címe sem tetszett, meg a motorosokért sem voltam oda soha, baromira nem volt hozzá hangulatom na, de mivel mindenki dicsérte, így belekezdtem és azóta az egyik kedvenc lett.Realista24 írta:
Nem tévedsz..valahogy nem kapott el a GoT-ot akarok nézni feeling még. Amikor ezeket néz(t)em, akkor pont semmi más dolgom nem lett volna, szóval nem időpocsékolás annyira. De végeztem velük, beadtam a válópert.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tévedsz..valahogy nem kapott el a GoT-ot akarok nézni feeling még. Amikor ezeket néz(t)em, akkor pont semmi más dolgom nem lett volna, szóval nem időpocsékolás annyira. De végeztem velük, beadtam a válópert.Ha jól rémlik, te nem nézed a Trónokat(lehet tévedek? ), közben meg ilyen Flashre és társaira pocsékolod azt a drága idődet.
Most gondolj bele, tegyük fel holnap kivasal a villamos és akkor úgy itt-hagysz minket, hogy nem láttad kb. minden idők legjobb sorozatát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha jól rémlik, te nem nézed a Trónokat(lehet tévedek? ), közben meg ilyen Flashre és társaira pocsékolod azt a drága idődet.Realista24 írta:Na, amíg az éjfélre várok átpörgettem a Flasht és a Gothamet, de minek? Már megint minek? Zárjatok egy ketrecbe, ha megint megteszem.
Most gondolj bele, tegyük fel holnap kivasal a villamos és akkor úgy itt-hagysz minket, hogy nem láttad kb. minden idők legjobb sorozatát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tervben vannak, de most a Gomorrát akarom folytatni, az Orphan Black miatt teljesen elfelejtettem. Valahol az első rész közepén jártam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pocsékolod az idődet. Próbálj inkább rájuk: The Fall, Person of InterestRealista24 írta:Na, amíg az éjfélre várok átpörgettem a Flasht és a Gothamet, de minek? Már megint minek? Zárjatok egy ketrecbe, ha megint megteszem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, amíg az éjfélre várok átpörgettem a Flasht és a Gothamet, de minek? Már megint minek? Zárjatok egy ketrecbe, ha megint megteszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema