![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azért az erős, hogy azért gondolják, hogy a Barca most is nagyon jó, mert akkor nem kaptak volna 3! aranylabdát az idén. Ez a hozzáállás a legjobb nekünk azt gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Sevilla és a Barca kiesése durván +15 milliót jelent.Sorrentino írta:Mennyi ez most?Realista24 írta: És ebben még az a tuti, hogy mivel nem lesznek a 16 között, így nekünk több pénz jut, mert az adott országra jutó lóvé csak kétfelé oszlik, három helyett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Steve írta:dzsi91 írta: Igen amúgy túltolni nem kell.
Valaki tudja honnan és mikortól lehet rendelni europa ligás barsza melegítőt?![]()
![]()
Azért egy hosszabb helyzet értékelőt még olvasnék Tőled a nem mindennapi eseményekkel kapcsolatban.![]()
Túlzottan azért ne vigyen itt el a world peace hangulat.![]()
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
Igazából ha volt még bármilyen kielégítetlen perverz vágyam a klubfutballban akkor ez volt az. Nem akarok RMCF lenni ebből a szempontból,hogy most jönne 100 én megmondtam hsz tőlem. Meghát mindenki leírt már mindent. A sok kis dzsí katona már felnőtt, öntudatra ébredtek mint a skynet.Nekem már elég csak hátradőlni
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Innen már csak az töltene el nagyobb örömmel ha csődbe mennének ami nyilván nem fog bekövetkezni de ez az állapot bőven jó ahhoz, hogy minden nap fülig érő szájjal keljek.
Nem értek egyet azokkal akik szerint bármi szükségünk lenne a barszára. A bl triplához szükség volt rájuk, CéRonaldonak kellett messi… Ahhoz,hogy kiakasszuk a futballt nagyon kellettek de így krisztiánó után 4ben amikor már teljesen lenyugodtak a kedélyek mi stabilizáltuk magunkat sportszakmai és gazdasági szempontból is inkább csak olyanok mint egy idegesítő öreg kolléga aki még mindig 20 évvel ezelőtti munkafolyamatokat használ és feltartja az egész céget a faszságaival.
Ha ők elsüllyednek matrac majd kapósabb lesz,vagy valamelyik jumurdzsák befektet a valenciába, vagy jön a Superliga stb… bayernt se nagyon zavarja,hogy egycsapatos ligából megy a bl-be. Juve is akkor ment nagyokat europában amikor utcahosszal nyerte a serie a-t.Mi is nyertünk jó pár bl trófeát úgy,hogy a barsza sehol nem volt.
Nagy szükség volt a gusztustalan viselkedésükre és az olykor félelmetes teljesítményükre,hogy a mieink kiadják magukból ami bennük van. A barsza jelenség nélkül nem lett volna 5 év alatt 4 bl és megannyi trófea. De ebben a formában ez a barsza erre a Realra semmilyen hatással nincs már.
Úgyhogy most tényleg viccet félretéve tiszta szívből kívánok sok szerencsét nekik ebben az új sokkal testhez állóbb utazásban.
Ami a barszelonát mint klubot illeti szerintem még nagyon hosszú út áll előttük a lejtőn. Az ahogy képesek minden egyes világra szóló égés után belefingani a levegőbe majd jól lehajolni és beleszagolni mondván ez jó lesz csak most ez meg az,szar az edző, szar az elnök, szar a bíró, szar a Real,szar a var de majd a barsza dns meg a lamasia meg csavi meg majd pedri… és nem! jöhet Real bl tripla ,jöhet 8-2 jöhet bármi ők nem akarnak felébredni. És mindig előállnak valamivel ami emészthetőbbé teszi számukra,hogy megint megetettek velük egy marék szart. És ez laportától a játékosokon át egészen fosi bácsiig mindenkire jellemző. kb kéz a kézben pusztítják el a klubjukat. Ezért mindenki felelős aki bármilyen szinten is kötődik a barszához.
Most is itt van ez a nyomorúlt csávi. Az ember annyit nem tudott pörgetni a kereten mint egy mezei setien,hogy legalább az első pár meccsen érződött volna,hogy edzőváltás volt.leült a nagy legenda a padra és ha nem tudom,hogy ő van ott akkor meg nem mondom,hogy ez nem a setien-komann féle barsza.Nem a bayernt kellett volna megverni hanem a benficát… és akkor megy tovább a vetítés,hogy csávi jó edző meg filozófiája van csak szar a keret… aha hagyjuk már. Hogynéztünk ki lopetegi után,jött solari és rovidtávon adott egy lökést. Csavi annyira szar ,hogy még erre se képes… vagy biztos majd idővel kezdenek belelkesedni a játékosok a nagy csávitól
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Amíg a mezei barsza drukker nem fog sugárban hányni az egész humbuktól amit az elmúlt 10 évben benyalattak velük addig minden elnök ugyanazt csinálja majd. Tüzet olt. Mi kell a hülye barszásnak hogy bekussoljon? Csávi meg dani alves.
Egyetlen dologra lenne szükségük,hogy megállítsák ezt a folyamatot, önkritikára. Úgyhogy RIP.
https://youtu.be/ZR0ZocjsjU0
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
engem pl kurvára nem izgat. fordított esetben röhögnék egy jót rajtatok oszt' ennyi.
max a döntőt nézem meg, de attól nem kell félni hogy addig eljutunk
nektek sok sikert a BL-ben.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
max a döntőt nézem meg, de attól nem kell félni hogy addig eljutunk
nektek sok sikert a BL-ben.
![Kép](http://i.imgur.com/JwsySRz.jpg)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ez mar regen nem a mou vs pep fele minden heten haboru korszak, hogy itt barki barmelyik oldalrol besertodjon meg repkedjenek a banok.Szerintem egyik régi Madridomos sem folytatná egyébként, ha Ti jófej barcások szólnátok, hogy szarul esik. Szerintem van itt annyi tisztelet egymás iránt.
en igazabol mar a benfica meccs utan kibosszankodtam magam, amikor seferovic ott elbenazta ures kapura, akkor sem lelegeztem fel, hogy hu, meg tovabbjuthatunk.
meg oszinten szolva, ha el is szurta volna a benfica, akkor is ha belehuzunk egy citybe vagy poolba akkor koszi szepen.
voltak jo poenok es hat megerdemeljuk a zrikat, mert egyreszt jogos, masreszt meg a sok klubon beluli arcoskodas meg duma most visszafele sult el es ilyenkor allni kell a "pofonokat"
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
dzsi91 írta: Igen amúgy túltolni nem kell.
Valaki tudja honnan és mikortól lehet rendelni europa ligás barsza melegítőt?
Azért egy hosszabb helyzet értékelőt még olvasnék Tőled a nem mindennapi eseményekkel kapcsolatban.
Túlzottan azért ne vigyen itt el a world peace hangulat.
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen amúgy túltolni nem kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
Szerintem egyik régi Madridomos sem folytatná egyébként, ha Ti jófej barcások szólnátok, hogy szarul esik. Szerintem van itt annyi tisztelet egymás iránt.'shutterisland írta: akartam mondani, hogy en is nevetek kinomban par poenon es az ugratasok is jok mindenkitol, ez egy ilyen bicikli.
de 1-2 ujonc elegge tulerolteti.
a mr.green nem veletlen volt ott, habar egyeni szinten termeszetesen messinek szurkolok, de gondolom ezzel ti is sokan igy vagytok ramos vagy ce eseteben pl.Messi meg kutyafax, de hogy péezsgének szurkolni..egy ilyen projektnek akkor sem szurkolnék, ha már az egész világot felvásárolták volna és a péezsgé A játszana a péezsgé B-vel és nem lenne több focicsapat a világon.
igy kivulallokent (na nem mintha amugy tul sok kozunk lett volna a vegjatekhoz az elmult par evben) az ajaxot es atalantat szeretnem, ha minel tovabb mennenek.
Óriási tisztelet, hogy tudtok itt nevetni, én komolyan nem bírnám. Túl szomorú lennék a csapatomért. Ez baromi jó tulajdonság.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
A péezsgés dologhoz visszatérve, persze megérteném Messit, hogy egyénileg szorítotok neki. Én is szorítok volt Real játékosokért. De komolyan kicsit sem érdekel, hogy mi a jó pl. Ramosnak, de attól a “projekttől” én nagyon idegenkedek. Szurkoljon aki akar nekik.
Ajax, Atalanta.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem, engem pont nem erdekelne sem Ramos sem CR ha mi kiesnenk.
Orulok hogy a barca kiesett, de olyan semmilyen erzesem van. Kovi evre meglesz nekik a bl indulas szerintem. Borzalmasan ego lenne ha azt sem tudnak osszehozni Xavival.
Mas kerdes, hogy ma is pl nagyon nyerni mentek, de a meccskb ugy nezett ki hogy a bayern nem akart focizni a barca meg nem tudott. Nincs olyan posztjuk ahol nem ferne rajuk egy megujulas
Orulok hogy a barca kiesett, de olyan semmilyen erzesem van. Kovi evre meglesz nekik a bl indulas szerintem. Borzalmasan ego lenne ha azt sem tudnak osszehozni Xavival.
Mas kerdes, hogy ma is pl nagyon nyerni mentek, de a meccskb ugy nezett ki hogy a bayern nem akart focizni a barca meg nem tudott. Nincs olyan posztjuk ahol nem ferne rajuk egy megujulas
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akartam mondani, hogy en is nevetek kinomban par poenon es az ugratasok is jok mindenkitol, ez egy ilyen bicikli.
de 1-2 ujonc elegge tulerolteti.![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
igy kivulallokent (na nem mintha amugy tul sok kozunk lett volna a vegjatekhoz az elmult par evben) az ajaxot es atalantat szeretnem, ha minel tovabb mennenek.
de 1-2 ujonc elegge tulerolteti.
a mr.green nem veletlen volt ott, habar egyeni szinten termeszetesen messinek szurkolok, de gondolom ezzel ti is sokan igy vagytok ramos vagy ce eseteben pl.Messi meg kutyafax, de hogy péezsgének szurkolni..egy ilyen projektnek akkor sem szurkolnék, ha már az egész világot felvásárolták volna és a péezsgé A játszana a péezsgé B-vel és nem lenne több focicsapat a világon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jó hát jó dolog a káröröm, bár én boldogabb lennék ha egyszer végre mi vernénk őket agyon vagy 5-6 góllal....
Azért az jobban szórakoztatna...
Na mindegy. Leszarom a barcat.
A lényeg hogyha pár evre most leszakadnak akkor azt ki kell használni a ligában. Be kell húzni zsinórban vagy 2-3 bajnoki címet és közben jó igazolásokkal építeni-NYUGODTAN - a leendő BL győztes világverő csapatot.
Azért az jobban szórakoztatna...
Na mindegy. Leszarom a barcat.
A lényeg hogyha pár evre most leszakadnak akkor azt ki kell használni a ligában. Be kell húzni zsinórban vagy 2-3 bajnoki címet és közben jó igazolásokkal építeni-NYUGODTAN - a leendő BL győztes világverő csapatot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Még csak kárörvendeni se lenne kedvem annyira semmilyen ez a barca, de a simalábú ahogy megmondta hogy nyerni fognak münchenben és továbbjutnak...gg te túlértékelt kócsag.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor mára elég is volt a remek poénjaidból, amik egyébként kicsit sem viccesek.zsírosdeszka írta: Van Barca a bajnokok ligájában topik egyéb fórumokon. Javaslom átnevezni Barca a Nemzetközi kupákban. Nem olyan égő, mint a Barca az Európa ligában.![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Van Barca a bajnokok ligájában topik egyéb fórumokon. Javaslom átnevezni Barca a Nemzetközi kupákban. Nem olyan égő, mint a Barca az Európa ligában.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Nagy szakértők szerint a LAMASIA megmenti őket.Én kiégek teljesen
remélem bejárnak egy milan utat és pár évig nem látjuk őket BL-be
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BL-ben vannak?kodo írta:Villarreal meg tovabbjuthat.Realista24 írta: És ebben még az a tuti, hogy mivel nem lesznek a 16 között, így nekünk több pénz jut, mert az adott országra jutó lóvé csak kétfelé oszlik, három helyett.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Villarreal meg tovabbjuthat.Realista24 írta: És ebben még az a tuti, hogy mivel nem lesznek a 16 között, így nekünk több pénz jut, mert az adott országra jutó lóvé csak kétfelé oszlik, három helyett.
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
Se piz se cigaretta ,Xavi adott egy szálat, de már az is elfogyott more , 6:2 után csak erre a napra várt valaki, aki nem az hazudik
- Steve
Ez jár azért a sok gusztustalan fetrengés, műesés, bírót 11-en körülvesszük mert valaki elfingta magát a pályán..
Sikeres csapatot nem lehet csak pénzzel és erőszakossággal építeni, ész kell hozzá és szakmaiság.
Piszok jól szórakoznék, ha Meeeesi is repülne utánuk kifelé a BL-ből. Csak akkor alladin megvenné tényleg az egész világot, annyira pipa lenne.
Sikeres csapatot nem lehet csak pénzzel és erőszakossággal építeni, ész kell hozzá és szakmaiság.
Piszok jól szórakoznék, ha Meeeesi is repülne utánuk kifelé a BL-ből. Csak akkor alladin megvenné tényleg az egész világot, annyira pipa lenne.