Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én a 3. számút várom már
Nekem ez a narancs nem passzol a klubhoz, hiába a 2014-es szezon.
Nekem ez a narancs nem passzol a klubhoz, hiába a 2014-es szezon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Jól néz ki. Egy ilyet rendelni kell
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
csak a gutihaz meg ne lássa
A védő témához: azok után, hogy tavaly kvázi csatár nélkül mentünk neki az évnek és dupláztunk, ha most nem jön védő, előre biztos nem fogom temetni a dolgokat. Egy rossz igazolás helyett az valóban jobb, ha nem is jön senki.
A védő témához: azok után, hogy tavaly kvázi csatár nélkül mentünk neki az évnek és dupláztunk, ha most nem jön védő, előre biztos nem fogom temetni a dolgokat. Egy rossz igazolás helyett az valóban jobb, ha nem is jön senki.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Ez a nari mez az official promoképeken elég menő.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A jelenleg klub nélküli Mats Hummels iránt a Real Madrid érdeklődik.
(La Gazzetta dello Sport)
Hehe kedvenc vedoje.. pedig mennyire pozitiv volt magahoz kepest.
(La Gazzetta dello Sport)
Hehe kedvenc vedoje.. pedig mennyire pozitiv volt magahoz kepest.
-
Mindenki megkapja a sült kacsáját.
Az IviBet sportfogadási és kaszinó platform, amely Curacao-i engedéllyel működik, számos lehetőséget kínál új és meglévő felhasználóinak, beleértve a vonzó regisztrációs bónuszokat, a hűségprogramot és a kedvező szorzókat.
https://ivibethu.com/
https://ivibethu.com/
- Pad'em
2023 január és márciusa között is kihagyott majd 2 hónapot, meg szeptember és október közt is pár hetet, de a 2 év azért valóban erős túlzás, én is többeknél olvastam.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Őszintén szólva nem néztem utána, de nekem úgy rémlett hogy már tavaly nyáron sem volt túl jó. Szeptemberben is volt egy sérülése amiből október végére jött ki talán? Szörnyű formával. Szép és jó, hogy mivel számolnak októberre, de jó ha idén még tud értékelhetően játszani.CS0ki írta:Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
A játékosok nagy része aki eligazol Arábiába, elengedte a top focit. Én biztos nem hoznék onnan vissza egy Laporteot, aki már a Cityben is nagyon darabos és lassú volt a végén.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Laporte-ra én is rányomnék egy kölcsönvételt egy évre, esetleges vételi opcióval. Ellenben ha Alaba októberre felépülne, akkor lehet, hogy nem mozdulnék senkire sem. Jó lenne, ha a klub adna ki valami közleményt Alabaval kapcsolatosan, hogy legalább tudjunk valamit az állapotáról. Eddig csak újságcikkek jelentek meg a sérüléséről.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Laporte lehet opcio, esetleg Hincapie, akit nem lattam sokszor, de jokat olvastam rola. Alapvetoen nem kezdo szintu vedo kellene, igy inkabb elobbi fele hajlanek. O mar egyszer "elengedte az elfutballt", talan nem derogalna neki a csere szerep, varhatoan komoly jateklehetoseggel.ziro4vr írta: Szerintem kell egy védő, Miliben benne van a sérülés, Rudi sem fiatal már, ki tudja hány vasember szezon van még benne. Alaba sztem off, Vallejo ugye senkinek nem komoly opció, ahogy relevánsan Carvajal vagy Mendy sem. Csucsu meg jobban kell a kp-ra mint tavaly, Modric öregebb lett, Kroos nincs, Csucsu tudja azt a méylségi passzjátékot hozni (nyilván nem Kroos szinten de hát ki igen?), ami kell a labdatartásnál, szóval ő kell a kpra és ott is fontos a fejlődése.
Támogatom, hogy ne kltsünk egynyári csodákra 50 misiket, de szerintem "veterán minimumért" lenne értelmes opció aki eljönne ebbe a baszó csapatba.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
2 normális kh van, azért ez nagyon rizikósnak tűnik...
így én sem értem Rafa Marin korai eladását, a spanyol bajnokikon pihentetésre simán jó lett volna
így marad Vallejo, aki tavaly sem játszott semmit
és Alaba, aki már a sérülése előtt sem volt formában....
így én sem értem Rafa Marin korai eladását, a spanyol bajnokikon pihentetésre simán jó lett volna
így marad Vallejo, aki tavaly sem játszott semmit
és Alaba, aki már a sérülése előtt sem volt formában....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem kell egy védő, Miliben benne van a sérülés, Rudi sem fiatal már, ki tudja hány vasember szezon van még benne. Alaba sztem off, Vallejo ugye senkinek nem komoly opció, ahogy relevánsan Carvajal vagy Mendy sem. Csucsu meg jobban kell a kp-ra mint tavaly, Modric öregebb lett, Kroos nincs, Csucsu tudja azt a méylségi passzjátékot hozni (nyilván nem Kroos szinten de hát ki igen?), ami kell a labdatartásnál, szóval ő kell a kpra és ott is fontos a fejlődése.
Támogatom, hogy ne kltsünk egynyári csodákra 50 misiket, de szerintem "veterán minimumért" lenne értelmes opció aki eljönne ebbe a baszó csapatba.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Azert nem torvenyszeru, hogy megint a "fel csapat" keresztszalagszakadassal inditja a szezont.
Alaba mar nem tudom mikor ter vissza, olvastam olyat, hogy csak 2025ben, aztan mintha ennek a cafolatat is lattam volna.
Rudiger-Militao komoly minoseg, en a brazilt is sokra tartom, hiaba fikazzak itt paran. Tchouameni is jol hozza a posztot, az, hogy esetleg kevesbe szereti, kellemetlen, de ez van. Korabban is irtam, szerintem Mendy is megoldana, a kepessegei megvannak hozza, fegyelem kell es egyszeru jatek.
Biznak a keret sokoldalusagaban, nem latok olyan kozepso vedot a piacon, aki nekunk idealis lenne, igy elfogadom ezt. Yoro, meg ha veletlen generacios tehetseg is lenne, az ar, amit a MU letett, egy vicc, semmi nem indokolja. Ennyiert abszolut nem banom, hogy nem jott.
Amikor meg Alaba visszater abszolut megvagyunk minden poszton, egyedul az a felelmem, hogy Carvajal tudja-e tartani a tavalyi format, de O meg kelloen profi es alazatos, hogy nagy baj azert ne legyen.
Jovo nyaron viszont a vedelem lesz teriteken nagy esellyel.
Alaba mar nem tudom mikor ter vissza, olvastam olyat, hogy csak 2025ben, aztan mintha ennek a cafolatat is lattam volna.
Rudiger-Militao komoly minoseg, en a brazilt is sokra tartom, hiaba fikazzak itt paran. Tchouameni is jol hozza a posztot, az, hogy esetleg kevesbe szereti, kellemetlen, de ez van. Korabban is irtam, szerintem Mendy is megoldana, a kepessegei megvannak hozza, fegyelem kell es egyszeru jatek.
Biznak a keret sokoldalusagaban, nem latok olyan kozepso vedot a piacon, aki nekunk idealis lenne, igy elfogadom ezt. Yoro, meg ha veletlen generacios tehetseg is lenne, az ar, amit a MU letett, egy vicc, semmi nem indokolja. Ennyiert abszolut nem banom, hogy nem jott.
Amikor meg Alaba visszater abszolut megvagyunk minden poszton, egyedul az a felelmem, hogy Carvajal tudja-e tartani a tavalyi format, de O meg kelloen profi es alazatos, hogy nagy baj azert ne legyen.
Jovo nyaron viszont a vedelem lesz teriteken nagy esellyel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mennyit kellett volna adni egy egyszezonos 18 éves védőért akinek 1 év van a szerződéséből? A United rácsapott 62M+8M változókat. Hát én örülök, hogy ilyen barom üzletbe nem szálltunk be.
Daviesnek is 1 év van a szerződéséből 40-50 körül cikkezgettek de ennél többet akart a Bayern. Hát akkor majd jövőre ingyen.
Bebizonyította már Perez, hogy ha kell kiteszi a virslit az asztalra de megfontoltan. Nem kell több Hazard ügy. Jött Mbappé és Endrick de megint negatív a nyár. Majd ha találnak megfelelő védőt akkor elhozzák.
Daviesnek is 1 év van a szerződéséből 40-50 körül cikkezgettek de ennél többet akart a Bayern. Hát akkor majd jövőre ingyen.
Bebizonyította már Perez, hogy ha kell kiteszi a virslit az asztalra de megfontoltan. Nem kell több Hazard ügy. Jött Mbappé és Endrick de megint negatív a nyár. Majd ha találnak megfelelő védőt akkor elhozzák.
- Pad'em
Na ez már nagyon túlzás, egy védőre vagyunk a közel tökéletes kerettől. De az a védő mondjuk nagyon elkéne az tény. Ha Tchouameninek nem derogál elég sokat hátul játszani és Alaba használható szinten visszatér, akkor viszont még így is sztem legjobb keretünk nekünk lesz Európában. Bellingham hátralépésével kpn megvagyunk úgyis ha Tchouanak a védelemben kell játszania, a Cama-Fede páros középen párban szétkap majd mindenkit.MorataMartin írta: Nekem eddig inkább negatív eddig a kicsengése ennek az átigazolási ablaknak. Bellingham, Alaba egy darabig tuti nem lesz, a védelem pedig a Galaktikus korszak Bravó, Mejia, Woodgate, Pavón, Samuel, Diogo vonalat idézi lassan.
A páratlan sok meccs plusz EB/copa miatt viszont igazán beleférhetne egy plusz védő igazolás.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mendy, Tchouaméni és Carvajal lesz a belső ha kidőlnek a többiek. Nagyon sajnálom, hogy megint hiány poszttal megyünk neki a szezonnak. Nem tudom mennyire fogja ezt bírni így a csapat, pláne egy eb után 7 sorozattal. Lassan tényleg kezd bejönni amit gondolok, hogy nem nagyon van ám nekünk se pénzünk. Oké jött Kylian, de jó sok pénzbe volt ám ő is. Tuti ezért nem adtuk óriási pénzt se Yorót, se Daviesért. Egyelőre ketten érkeztek, ment Kroos, Nacho, Joselu, Kepa, aki ha Lunin távozik még maradhat. Nekem eddig inkább negatív eddig a kicsengése ennek az átigazolási ablaknak. Bellingham, Alaba egy darabig tuti nem lesz, a védelem pedig a Galaktikus korszak Bravó, Mejia, Woodgate, Pavón, Samuel, Diogo vonalat idézi lassan. Az alap még Mendy-Militao, Rüdiger, Carvajal rendben van, de most fogadok bárkivel, hogy 10-szer ez a védelem nem fog többet együtt játszani a szezonban.