Zene
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Zene
OZZY OSBOURNE - "Under The Graveyard" (Official Audio)
Mekkora zene lett az öregtől , már 3 napja ezt hallgatom.
Mekkora zene lett az öregtől , már 3 napja ezt hallgatom.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ennek az egésznek a hátteréről nem tudtam, hogy a színfalak mögött már elkezdődött pár dolog. Ez a Zénó féle Rendületeszendület nekem abszolút nem jött be, szerintem a többi rapper tehetségesebb és jobb volt nála. Brize, az angolul rappelő szőkés srác is. VITS se volt rossz. szóval most van alapanyag, ha valaki ilyen srácokkal akar dolgozniferni írta:ByeAlex úgy gondokozik, hogy mivel nyerheti meg a versenyt és kiből mit tudna csinálni/kihozni.h3x0r írta:
ha beszelne magyarul
Se Brize, se Isuma nem lett volna esélyes megnyerni a versenyt, hiába jók, ebből a szempontból ahogy ő nézi ezek voltak a helyes döntések.
Viszont a kiesettekkel dolgozik ByeAlex tovább, Zénónak, az egyik rapper csávónak összehozott egy klippet már.
Rendületeszendület - Diss
Viszont Brizenak is fog segíteni és neki is fog jönni valamilyen száma.
Tősér Bianka esetében én is nagyot néztem, amikor felállította őt a Bogi. Azért itt a székes feladatoknál volt pár fura döntés - pl az a "sokpiecinges" csaj se egy nagy eresztés MOST, egyelőre, tavaly jobb volt. Aztán max majd ránkcáfol.
Tősér Bianka - Mama Do
Na én őt nem értettem, hogy nem ment tovább, egyedüli aki jól is nézett ki, meg a hangja is jó volt.
Na én őt nem értettem, hogy nem ment tovább, egyedüli aki jól is nézett ki, meg a hangja is jó volt.
Adom.ferni írta:ByeAlex úgy gondokozik, hogy mivel nyerheti meg a versenyt és kiből mit tudna csinálni/kihozni.h3x0r írta:
ha beszelne magyarul
Se Brize, se Isuma nem lett volna esélyes megnyerni a versenyt, hiába jók, ebből a szempontból ahogy ő nézi ezek voltak a helyes döntések.
Viszont a kiesettekkel dolgozik ByeAlex tovább, Zénónak, az egyik rapper csávónak összehozott egy klippet már.
Bármennyire rühellik az emberek, én csipem Alexet. Biztos vagyok benne, hogy vagy a 16 éves basic gyereke fogja nyerni vagy Manuel. Mind a kettő szupertehetséges, de Manuelt nagyon el lehet adni a mai legaktívabb 15-20as generációnak. A magyar A boogie wit da hoodie.
Ezek a rapperek közül szerintem Zénó gyenge és Brize sem olyan jó például, mint a gyerek aki besült a szöveggel a táborban.
ByeAlex úgy gondokozik, hogy mivel nyerheti meg a versenyt és kiből mit tudna csinálni/kihozni.h3x0r írta:ha beszelne magyarul_Bushido_ írta: Isuma Kosi (Jóformán a végső győzelemre is esélyes lenne!)
- _Bushido_
- Kapcsolat:
de tutira veszem, ha magyarként, fehérként énekelt volna így, akkor ott lenne az élő showban.h3x0r írta:ha beszelne magyarul_Bushido_ írta: Isuma Kosi (Jóformán a végső győzelemre is esélyes lenne!)
Massiv - Lativ
Kollegah - Alphagenetik
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha beszelne magyarul_Bushido_ írta: Isuma Kosi (Jóformán a végső győzelemre is esélyes lenne!)
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Pár év után újra leültem x-faktort (vissza)nézni. És azt hiszem, most végre megint vannak tényleg tehetséges, nagyon jó énekesek - és rapperek is! A tavaly USNK győzelme után gondolom sokan ebből merítettek erőt. Sajnos pár mentor elég furán gondolkodik, így sok jó nem került már a mentorházba sem - mondván túl jók, kb készen vannak már.
Kóti László - Brize: Szedd a lábad (Saját dal)
Kóti László - Brize: Zoomok (saját dal)
--------> remélem valaki felkarolja, sok van a gyerekben szerintem.
Isuma Kosi (Jóformán a végső győzelemre is esélyes lenne!)
Kóti László - Brize: Szedd a lábad (Saját dal)
Kóti László - Brize: Zoomok (saját dal)
--------> remélem valaki felkarolja, sok van a gyerekben szerintem.
Isuma Kosi (Jóformán a végső győzelemre is esélyes lenne!)
Akkor az osszes kedvencedtol megszabadulnanak orokre.pheco írta: Igy belehallgatva inkabb a zene miatt torolhettek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Toroltek is ezek a szerencsetlenek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
LINDEMANN - Knebel (Uncensored)
ez beteg nem hiszem h sokáig fent marad
ez beteg nem hiszem h sokáig fent marad
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jövőre újra összeáll a Rage Against the Machine
YES! remélem majd jönnek a közelbe is
YES! remélem majd jönnek a közelbe is
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dé:Nash - Csokdigger ft. Krúbi
Betegek Krúbi vallalhatott volna egy verzet is
Betegek Krúbi vallalhatott volna egy verzet is
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
RED BULL PILVAKER 2020 – Egy estém otthon
a tinilányok meglepődhettek, hogy anno Diaz meg Halott Pénz reppelt nem buzizott
a tinilányok meglepődhettek, hogy anno Diaz meg Halott Pénz reppelt nem buzizott