Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Bedobnek egy temat, ha mar a filmek miatt ugyse porog annyira a topic.
Gondolom vannak meg rajtam kivul itt egy paran, akik nem csak streamingen neznek filmeket/sorozatokat, hanem ncore-it is hasznalnak.
Valamit kerestem ncore forumon, majd belefutottam egy topicba, hogy oktober 1-tol ki akartak vezetni az SD tartalmakat, viszont annyi komment erkezett (3 het alatt 2500), hogy meghatraltak.
Ti milyen minosegben szoktatok ezeket nezni? SD, 720p, 1080p, 2160p?
Es aki az SD-t tolti, toluk kerdeznem, hogy miert?
Gondolom vannak meg rajtam kivul itt egy paran, akik nem csak streamingen neznek filmeket/sorozatokat, hanem ncore-it is hasznalnak.
Valamit kerestem ncore forumon, majd belefutottam egy topicba, hogy oktober 1-tol ki akartak vezetni az SD tartalmakat, viszont annyi komment erkezett (3 het alatt 2500), hogy meghatraltak.
Ti milyen minosegben szoktatok ezeket nezni? SD, 720p, 1080p, 2160p?
Es aki az SD-t tolti, toluk kerdeznem, hogy miert?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a rocky horror picture show-t latta mar valaki esetleg eloben ?
jon ide a tour a mellettunk levo nagyvaros szinhazaba, es bar nekem a film alapjan vegyes erzeseim vannak, de nem birom ki, hogy egy ilyen cult classicot ne nezzek meg elo musical formajaban, szoval vettunk jegyet, 1500 fos szinhaz sold out majdnem minden nap, szoval azert kivancsian varom, milyen lesz a feelingje.
jon ide a tour a mellettunk levo nagyvaros szinhazaba, es bar nekem a film alapjan vegyes erzeseim vannak, de nem birom ki, hogy egy ilyen cult classicot ne nezzek meg elo musical formajaban, szoval vettunk jegyet, 1500 fos szinhaz sold out majdnem minden nap, szoval azert kivancsian varom, milyen lesz a feelingje.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki szereti az egyhelyszínes filmeket, annak a spanyolok és a Netflix elhozta az idei év egyik legkeményebb filmjét.
SEHOL: Kőkemény dráma, szívszorító történet egy terhes, menekült nőről, aki az óceán kellős közepén hánykolódik egy konténerben.
...
TALK TO ME: Megy a hype, hogy év horrorja, stb... Azért hátast nem dobta tőle, de egy elég jól összerakott és élvezhető sztorival ellátott horrorról van szó. Szóval mindenképpen ajánlós.
Még több ilyet.
INFLUENCER: Ha már van limonádé horror, akkor van limonádé thriller is. Mondjuk sztoriban simán jó, ügyesen használja fel az influencerkedést, annak előnyeit és hátrányait. Nézeti magát, viszont nagy kár, hogy végig alapjáraton megy. Talán egy kicsit több is volt benne.
FEED: Ritkán látott történet. Egy baráti társaság kempingezik, majd jön a szar.
Péntek 13 copy-paste, de egész tűrhető kivitelezéssel.
STAY ALIVE: Szerintem bőven alulértékelt limonádé horror. Ráadásul olyan alapanyag, amit illene sokkal jobban kihasználnia Hollywoodnak. Gamer horrorokat akarok, még, sokat!
Nyilván erős B-kategória, de a Báthory Erzsébet sztori jó és ötletes. Ez meg pont elég.
SEHOL: Kőkemény dráma, szívszorító történet egy terhes, menekült nőről, aki az óceán kellős közepén hánykolódik egy konténerben.
...
TALK TO ME: Megy a hype, hogy év horrorja, stb... Azért hátast nem dobta tőle, de egy elég jól összerakott és élvezhető sztorival ellátott horrorról van szó. Szóval mindenképpen ajánlós.
Még több ilyet.
INFLUENCER: Ha már van limonádé horror, akkor van limonádé thriller is. Mondjuk sztoriban simán jó, ügyesen használja fel az influencerkedést, annak előnyeit és hátrányait. Nézeti magát, viszont nagy kár, hogy végig alapjáraton megy. Talán egy kicsit több is volt benne.
FEED: Ritkán látott történet. Egy baráti társaság kempingezik, majd jön a szar.
Péntek 13 copy-paste, de egész tűrhető kivitelezéssel.
STAY ALIVE: Szerintem bőven alulértékelt limonádé horror. Ráadásul olyan alapanyag, amit illene sokkal jobban kihasználnia Hollywoodnak. Gamer horrorokat akarok, még, sokat!
Nyilván erős B-kategória, de a Báthory Erzsébet sztori jó és ötletes. Ez meg pont elég.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Áhh, azt csak a kigyúrt, kopasz akciósztároknál.h3x0r írta:Valld be!! Mikor polo nelkul elkezdett enekelni, elovetted a zsepit vagy semRemy írta: Gosling instant Oscar-jelölést fog kapni ezért. Óriásit ment.
KÉK BOGÁR: Ez még Toretto gyomrát is megfeküdné.
Fogod a Fast szériát, kiveszed belőle a család fűszert, majd rászórod egy pilotnál elkaszált CW-sorozatra. Gagyi.
90-es években készül, mehetne a Fantom, Steel és társaik mellé. DC legalja.
Tolom a Rendőrsztorikat. Első legendás, de a folytatások nem az igaziak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Valld be!! Mikor polo nelkul elkezdett enekelni, elovetted a zsepit vagy semRemy írta: Gosling instant Oscar-jelölést fog kapni ezért. Óriásit ment.
- Remy
- Kapcsolat:
Gosling instant Oscar-jelölést fog kapni ezért. Óriásit ment.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Barbie
Mikor az Oppenheimert neztem moziban, kb 10 perccel elotte kezdodott a Barbie. Latva kik mentek be a terembe, szerintem eleg sokan csalodottan tavoztak.
En kellemesen csalodtam, messze nem volt olyan bugyuta, mint amilyenre egy Barbie filmtol szamitanank, sot, szinte a vegeig jol szorakoztam. Jo hangulatu, a zenektol se kapartam a falat, a poenokat se eroltettek tul. Elkezdtek kifejteni egy tarsadalomkritikat feminista szemszogbol (itt a klasszikus noi feminizmusra gondolok, nem a mai divatos transzos woke vonalra), viszont kicsit tulnott az irokon a tema, egyaltalan nem sikerult jol lezarni. Kar erte, mert igy azert van bennem egy hianyerzet.
Margot Robbie meg mindig gyonyoru, jol illett hozza a szerep. Ryan Gosling.. hat.. nem mondanam azt, hogy rossz volt, inkabb olyan, mint mikor 25-27 eves szineszek jatszanak gimiseket.
Mikor az Oppenheimert neztem moziban, kb 10 perccel elotte kezdodott a Barbie. Latva kik mentek be a terembe, szerintem eleg sokan csalodottan tavoztak.
En kellemesen csalodtam, messze nem volt olyan bugyuta, mint amilyenre egy Barbie filmtol szamitanank, sot, szinte a vegeig jol szorakoztam. Jo hangulatu, a zenektol se kapartam a falat, a poenokat se eroltettek tul. Elkezdtek kifejteni egy tarsadalomkritikat feminista szemszogbol (itt a klasszikus noi feminizmusra gondolok, nem a mai divatos transzos woke vonalra), viszont kicsit tulnott az irokon a tema, egyaltalan nem sikerult jol lezarni. Kar erte, mert igy azert van bennem egy hianyerzet.
Margot Robbie meg mindig gyonyoru, jol illett hozza a szerep. Ryan Gosling.. hat.. nem mondanam azt, hogy rossz volt, inkabb olyan, mint mikor 25-27 eves szineszek jatszanak gimiseket.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ufos:
3 reszre osztanam fel.
1: érdekes képi világ, rendezés, sejtelmes.
2: nagyon erős fél óra, nem szarozik, jók a hangok. Szép a fényképezés, jó szögekkel operál.
3. Mint valami lsd trip. Plusz atmegyunk B filmesbe...minden téren. Túl sok. Összecsapott.
Kár érte.
A kevésbé ismert, de jobb 2013as Dark Skies t ajánlanám inkabb hasonló témában. Ha jobban belegondolok talan a Nope ot is jobban élveztem, pedig az sem sikerült.
3 reszre osztanam fel.
1: érdekes képi világ, rendezés, sejtelmes.
2: nagyon erős fél óra, nem szarozik, jók a hangok. Szép a fényképezés, jó szögekkel operál.
3. Mint valami lsd trip. Plusz atmegyunk B filmesbe...minden téren. Túl sok. Összecsapott.
Kár érte.
A kevésbé ismert, de jobb 2013as Dark Skies t ajánlanám inkabb hasonló témában. Ha jobban belegondolok talan a Nope ot is jobban élveztem, pedig az sem sikerült.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mint HP fan ez most kulonosen fajosoadroli írta: Michael Gambon has sadly passed away at the age of 82.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Michael Gambon has sadly passed away at the age of 82.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben megoldódott, szóval mindegy.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csá Madridom.
A héten mennék az Alkotóra, de egyelőre csak Vip 2D-t dobja fel a Cinema City weboldala. Ugye csak este tíztől lehet foglalni, de azért előtte megnézném az időpontokat. Várható, hogy még 10 előtt kiteszik a teljes programot? Ja és tudtommal IMAX-ben is adják a cuccot, nem? Előre is köszönöm.
A héten mennék az Alkotóra, de egyelőre csak Vip 2D-t dobja fel a Cinema City weboldala. Ugye csak este tíztől lehet foglalni, de azért előtte megnézném az időpontokat. Várható, hogy még 10 előtt kiteszik a teljes programot? Ja és tudtommal IMAX-ben is adják a cuccot, nem? Előre is köszönöm.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Magyarázat mindenre
Reisz Gábor új filmje, ami már önmagában garancia lenne a minőségre. Még premierje sem volt, de máris elég nagy hírverést kapott a film, amit a magyar filmintézethez be sem nyújtottak, mert úgysem támogatták volna egy fillérrel sem a már bizonyított, sikeres és népszerű rendező ötletét. Így történhetett meg, hogy a Szlovák filmintézet támogatásával készülhetett el. Velencében megnyerte a kategóriájában a legjobb filmnek járó díjat, és nem is érdemtelenül.
Hullámzik a film, vannak mélypontjai, de vannak benne nagyon erős párbeszédek is, ami már csak azért is király, mert párbeszédek vannak benne. Egy kettészakadt országról szól, ahol a szélsőséges felek nem képesek kommunikálni egymással, és erről nemcsak a politika tehet és nemcsak a politika mentén képtelenek kommunikálni egymással az emberek - hanem a családon belül is. És hogy akkor mégis mi a megoldás?
Október 5-én jön a mozikba, szerencsére van magyarázat mindenre.
Erős 8.5/10
Menjetek moziba, jók a magyar filmek.
ui.: Hamarosan jön az új Lanthimos film is, itthon forgatták, a stáb fele magyar, garantált a 10/10.
Reisz Gábor új filmje, ami már önmagában garancia lenne a minőségre. Még premierje sem volt, de máris elég nagy hírverést kapott a film, amit a magyar filmintézethez be sem nyújtottak, mert úgysem támogatták volna egy fillérrel sem a már bizonyított, sikeres és népszerű rendező ötletét. Így történhetett meg, hogy a Szlovák filmintézet támogatásával készülhetett el. Velencében megnyerte a kategóriájában a legjobb filmnek járó díjat, és nem is érdemtelenül.
Hullámzik a film, vannak mélypontjai, de vannak benne nagyon erős párbeszédek is, ami már csak azért is király, mert párbeszédek vannak benne. Egy kettészakadt országról szól, ahol a szélsőséges felek nem képesek kommunikálni egymással, és erről nemcsak a politika tehet és nemcsak a politika mentén képtelenek kommunikálni egymással az emberek - hanem a családon belül is. És hogy akkor mégis mi a megoldás?
Október 5-én jön a mozikba, szerencsére van magyarázat mindenre.
Erős 8.5/10
Menjetek moziba, jók a magyar filmek.
ui.: Hamarosan jön az új Lanthimos film is, itthon forgatták, a stáb fele magyar, garantált a 10/10.
No On Will Save You nagy volt a varakozas reszemrol, mert ufos megszallos cuccbol csak az Invasion van mostansag, az pedig reszrol reszre uti lejjebb a lecet, amit nalam alapbol nehez, mert a temat szeretem. Ezt a filmet pedig nagy hype veszi most korul.
Az eleje jol indul, a megszokottaktol eltero foszereplo es a kis vilaga, majd a dramaja kibontakozik. Majd jonnek a Zufok, es az elso fele szerintem teljesen jo kis szorakozas. Aztan utana, hat, hagyjuk. A foszereplo multjanak kibogozasa es feloldozasa jo es elvezheto, de a tobbi az abszolut felejtos, az egesz megszallas es a lenyek mar inkabb nevetsegesek, a vegere asylum szint sajnos.
Minden urlenyes filmbol meritett kicsit, ami vegul nekem nemtetszett, mert igy tul sok volt (Jelek, Fuggetlenseg Napja, Harmadik Tipusu Talalkozasok, X-Aktak stbstb). Pedig az elejen ugy tunt, hogy a Jelek-re fog hasonlitani, csak mas kontosben, azt nagyon birtam volna. Igy csak egy szamomra rossz film lett, amit ugy 30-40 percig mondjuk lehet elvezni, mert jol fenntartotta a feszultseget, de aztan gyorsan elverzett. Kar. Jo lenne mar egy igazan jo urlenyes film ujra. Es a CGI-t sem kene ennyit eroltetni, ha nincs ra penz. Meg lehet ezt oldani kreativan is.
Az utolso jelenettel nincs bajom, igazabol ez volt az egyetlen jarhato ut a film szamara, legalabb ezt a minimumot hozta.
Az eleje jol indul, a megszokottaktol eltero foszereplo es a kis vilaga, majd a dramaja kibontakozik. Majd jonnek a Zufok, es az elso fele szerintem teljesen jo kis szorakozas. Aztan utana, hat, hagyjuk. A foszereplo multjanak kibogozasa es feloldozasa jo es elvezheto, de a tobbi az abszolut felejtos, az egesz megszallas es a lenyek mar inkabb nevetsegesek, a vegere asylum szint sajnos.
Minden urlenyes filmbol meritett kicsit, ami vegul nekem nemtetszett, mert igy tul sok volt (Jelek, Fuggetlenseg Napja, Harmadik Tipusu Talalkozasok, X-Aktak stbstb). Pedig az elejen ugy tunt, hogy a Jelek-re fog hasonlitani, csak mas kontosben, azt nagyon birtam volna. Igy csak egy szamomra rossz film lett, amit ugy 30-40 percig mondjuk lehet elvezni, mert jol fenntartotta a feszultseget, de aztan gyorsan elverzett. Kar. Jo lenne mar egy igazan jo urlenyes film ujra. Es a CGI-t sem kene ennyit eroltetni, ha nincs ra penz. Meg lehet ezt oldani kreativan is.
Az utolso jelenettel nincs bajom, igazabol ez volt az egyetlen jarhato ut a film szamara, legalabb ezt a minimumot hozta.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rurouni Kenshin
The Beginning &The Final
ez a két film még kellett, a " kezdetek " talán a legjobb, az összes film közül.
egyik legjobb, hanem a ....manga adaptáció, élőszereplős.
The Beginning &The Final
ez a két film még kellett, a " kezdetek " talán a legjobb, az összes film közül.
egyik legjobb, hanem a ....manga adaptáció, élőszereplős.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kapcsolat:
Hulu hozta az ev meglepeteset.
Nincs, aki megmentsen
Nincs, aki megmentsen
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
https://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-n14Remy írta: Hongkongi filmajanlasok johetnek. Barmilyen temaban.
Az se baj, ha alap Choe Yun Fat filmek vagy Jackie Chanesek. Barmi.
Ezekből lehet szemezgetni.
- Remy
- Kapcsolat:
Koreaiakkal tisztaban vagyok, kedvencek kozott van.hehetheoriginal írta:Nem tudom hongkongi e, de raid filmekRemy írta: Hongkongi filmajanlasok johetnek. Barmilyen temaban.
Meg amugy sok delkoreai cucc van, ami eleg komoly, es korozi az amerikai szarokat
Raid filmek asszem indonez cuccok.
De most csak es kizarolag hongkongi erdekel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom hongkongi e, de raid filmekRemy írta: Hongkongi filmajanlasok johetnek. Barmilyen temaban.
Meg amugy sok delkoreai cucc van, ami eleg komoly, es korozi az amerikai szarokat
thereisonly1ronaldo