Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: Politika
Holnaptól olajembargó ON..
Kíváncsian várom, hogy még meddig tűrik az emberek a marha politikai döntéseket ?!
Kíváncsian várom, hogy még meddig tűrik az emberek a marha politikai döntéseket ?!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Áprilisban eldőlt ez. A válasz nem és nincs talán. Még maguk a megválasztottak sem hitték el, hogy a nép ilyen.hehetheoriginal írta: Azt tudnam amugy hol vannak ilyenkor a nagymagyarorszagos szilaj magyarok, akiknek a nemzet, a magyarsag mindennel fontosabb...
Vagy talan megse olyan kurvakiraly ez a nep, amilyennek hisszuk magunkat?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Antal & Day - Magyaros
“ Magyar vagyok, pödröm a bajszom,
iszom a bort és a kocsmában alszom!
Magyar vagyok, keserű a sorsom,
addig vagyok boldog amíg tele van a korsóm!
Mindenkit utálok aki nem magyar,
de hogyha a magyar lop tőlem az meg nem zavar! ”
A legvégén felcsendül az Érik a szőlő is hogy hangzana a leírtak alapján, igazából ezért akartam linkelni alapból
“ Magyar vagyok, pödröm a bajszom,
iszom a bort és a kocsmában alszom!
Magyar vagyok, keserű a sorsom,
addig vagyok boldog amíg tele van a korsóm!
Mindenkit utálok aki nem magyar,
de hogyha a magyar lop tőlem az meg nem zavar! ”
A legvégén felcsendül az Érik a szőlő is hogy hangzana a leírtak alapján, igazából ezért akartam linkelni alapból
sírok geciValószínűleg oda-vissza csapatják a 37-es úton verdával, sírva énekelve az érik a szőlő,hajlik a vessző népdalt, pályinkától fűtve.
ihajja csuhajja magyarok
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Valószínűleg oda-vissza csapatják a 37-es úton verdával, sírva énekelve az érik a szőlő,hajlik a vessző népdalt, pályinkától fűtve.hehetheoriginal írta: Azt tudnam amugy hol vannak ilyenkor a nagymagyarorszagos szilaj magyarok, akiknek a nemzet, a magyarsag mindennel fontosabb...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Spoiler veszély: mégse.hehetheoriginal írta: Vagy talan megse olyan kurvakiraly ez a nep, amilyennek hisszuk magunkat?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt tudnam amugy hol vannak ilyenkor a nagymagyarorszagos szilaj magyarok, akiknek a nemzet, a magyarsag mindennel fontosabb...
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lopjatok, hazudjatok, csaljatok... úgy, mint a nagyok is teszik, aztán ennyi.
Problem solved. Élvezik ezt az emberk.
Problem solved. Élvezik ezt az emberk.
3 évig még nem kell ezzel foglalkoznomhehetheoriginal írta:Allitolag 1 millio szavazot vesztett a fityesz, nyilvan akkor jon az ujabb 2/3, vagy 4/5, ilyen fullinkompetens ellenzek mellettgutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=xCDAPVNfAdk
óriási videó.
4:24nél a néni meg megmondta a frankót
addig teljesen összeomlik ez az ország hála a dilettáns döbröginek
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
Allitolag 1 millio szavazot vesztett a fityesz, nyilvan akkor jon az ujabb 2/3, vagy 4/5, ilyen fullinkompetens ellenzek mellettgutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=xCDAPVNfAdk
óriási videó.
4:24nél a néni meg megmondta a frankót
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
Imádom a csávót. zseniális parodista.
valamelyik univerzumban:
-
a két dolog teljesen más. de nyilván ez csak az én személyes véleményem.
Én nem tudom, hogy ukrajnát ténylegesen beakarják venni az euba vagy sem..de ukrajna egy elég fontos terület ahhoz, hogy minden eszközt felhasználjanak (a lehetőségekhez mérten), ahhoz hogy ne kerüljön orosz készre..a vizeket is uralnák utána és mégjobban kitettek lennénk a mütrátyának ami a minden is és még lehetne sorolni.
Míg magyarország orosz párti kormánnyal rendelkezik akik mindent megtesznek, hogy az eut gyengitsék. Így hát a lófasznak is van vége és nyilván rá kell koppintani az orrukra.
Ha tegyük fel a jövőben ukrajnában már nem lenne háború és eu tag lenne akkor majd az ő orrukra is rákoppint az eu.
Szerintem persze.
Én nem tudom, hogy ukrajnát ténylegesen beakarják venni az euba vagy sem..de ukrajna egy elég fontos terület ahhoz, hogy minden eszközt felhasználjanak (a lehetőségekhez mérten), ahhoz hogy ne kerüljön orosz készre..a vizeket is uralnák utána és mégjobban kitettek lennénk a mütrátyának ami a minden is és még lehetne sorolni.
Míg magyarország orosz párti kormánnyal rendelkezik akik mindent megtesznek, hogy az eut gyengitsék. Így hát a lófasznak is van vége és nyilván rá kell koppintani az orrukra.
Ha tegyük fel a jövőben ukrajnában már nem lenne háború és eu tag lenne akkor majd az ő orrukra is rákoppint az eu.
Szerintem persze.
Jo, de ezt nem mondjak be az m1-en.Realista24 írta:Gabikam, az én dokim sokszor be sem megy reggel kezdésre, mert éppen a szeretojenel volt vagy nincs kedve.lordgabi írta:
Mit rakjak a közösbe?
Nagyapám ránk hagyott egy hatalmas asztalosműhelyt, nem ipari mennyiségben gyártottunk saját részre és baráti társaságokba néhány dolgot, amivel fent lehetett itthon maradni (3 évig egyfolytában Magyarországon dolgoztam, éltem, nem csövesként, saját lakást bérelve), és bejött a háború, de segítettem neki befejezni a projektet, augusztusra meg lett, de azóta is többen dolgoznak az ügyön a világ egyik legkorruptabb és Európa legszegényebb országában, hogy állják a szavukat, amiért maradtam, és ilyen tökéletesen sikerült a munkánk.
Ezért most jelentsem be magamat magánvállalkozónak és amikor lefestettem a lócát például saját részre visszamenőleg, érezzek lelkiismeret furdalást, és kezdjek utalni a hadseregnek minden nap?
Itt nincs fizetett TB, nincs műszaki, de nem is tudsz úgy bemenni egy falusi rendelőbe, hogy előtte nem csúsztatod oda azt amit kell, mert amire rád kerülne a sor, épp távozik az orvos a hátsó kijáraton, mert mindenkinek van magánrendelője kb. és inkább rohan odafelé, munkaidőt leszarva, ahol törvényesen perkálnak majd, nem csak elvárásképp. És úgyse fog történni semmi, ha esetleg jelented. Kapott már pofont az orvos emiatt, semmi nem lett belőle.
Állami egészségügy…mehetsz, de inkább fizess ugyanannak maganban, akkor ellátnak. Persze a legjobb amikor allami rendelési idoben mész be és ott fizetsz.
Szóval ez sem ukrán specifikus.
Egyebirant vannak ukran ismeroseim, hallottam rengeteg sztorit, kanyarban nincs az itthoni, tarsadalmi szintu korrupcio, ahhoz kepest, ami Ukrajnaban van. Ezert is vegtelenul ketszinu, amikor Magyarorszagrol meg Orbanrol vitatkoznak, meg tartanak vissza penzeket, ezeket meg gyorsitott eljarasban akarjak felvenni az euba, holott mar a haboru elott sem feleltek meg semmilyen kriteriumnak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Rendben Gabi, ahogy irod a sajat dontesed miatt mentel vissza Ukrajnaba. Nekem is rengeteg mindenen kellett keresztul mennem, hogy X ev illegalis statusz utan vegre jo uton haladjak az allampolgarsag fele. Gondolom te is tehettel volna valamivel tobbet annak erdekeben, hogy magyarorszagon ragadj es ne kelljen abba a fertobe visszamenned amit ennyire utalsz. Tudom, panaszkodni es visszaelni a rendszerrel egyszerubb.lordgabi írta:Mit rakjak a közösbe?Bencze írta:
Ne haragudj, de igy vegkepp nem ertem a hozzaallasod. Azt elvarod, hogy haborus helyzetben minden tokeletesen mukodjon a vilag egyik legkorruptabb es Europa legszegenyebb orszagaban, de te nem raksz semmit a kozosbe? Ennek tukreben minden amit irsz panaszkodasnak hat.
Nagyapám ránk hagyott egy hatalmas asztalosműhelyt, nem ipari mennyiségben gyártottunk saját részre és baráti társaságokba néhány dolgot, amivel fent lehetett itthon maradni (3 évig egyfolytában Magyarországon dolgoztam, éltem, nem csövesként, saját lakást bérelve), és bejött a háború, de segítettem neki befejezni a projektet, augusztusra meg lett, de azóta is többen dolgoznak az ügyön a világ egyik legkorruptabb és Európa legszegényebb országában, hogy állják a szavukat, amiért maradtam, és ilyen tökéletesen sikerült a munkánk.
Ezért most jelentsem be magamat magánvállalkozónak és amikor lefestettem a lócát például saját részre visszamenőleg, érezzek lelkiismeret furdalást, és kezdjek utalni a hadseregnek minden nap?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gabikam, az én dokim sokszor be sem megy reggel kezdésre, mert éppen a szeretojenel volt vagy nincs kedve.lordgabi írta:Mit rakjak a közösbe?Bencze írta:
Ne haragudj, de igy vegkepp nem ertem a hozzaallasod. Azt elvarod, hogy haborus helyzetben minden tokeletesen mukodjon a vilag egyik legkorruptabb es Europa legszegenyebb orszagaban, de te nem raksz semmit a kozosbe? Ennek tukreben minden amit irsz panaszkodasnak hat.
Itt nincs fizetett TB, nincs műszaki, de nem is tudsz úgy bemenni egy falusi rendelőbe, hogy előtte nem csúsztatod oda azt amit kell, mert amire rád kerülne a sor, épp távozik az orvos a hátsó kijáraton, mert mindenkinek van magánrendelője kb. és inkább rohan odafelé, munkaidőt leszarva, ahol törvényesen perkálnak majd, nem csak elvárásképp. És úgyse fog történni semmi, ha esetleg jelented. Kapott már pofont az orvos emiatt, semmi nem lett belőle.
Állami egészségügy…mehetsz, de inkább fizess ugyanannak maganban, akkor ellátnak. Persze a legjobb amikor allami rendelési idoben mész be és ott fizetsz.
Szóval ez sem ukrán specifikus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mit rakjak a közösbe?Bencze írta:Ne haragudj, de igy vegkepp nem ertem a hozzaallasod. Azt elvarod, hogy haborus helyzetben minden tokeletesen mukodjon a vilag egyik legkorruptabb es Europa legszegenyebb orszagaban, de te nem raksz semmit a kozosbe? Ennek tukreben minden amit irsz panaszkodasnak hat.lordgabi írta: Semmilyen adót nem fizetek ebben az országban, eddig sem fizettem és nem is fogok. Egy éve lesz kereken, hogy nincs bejelentett munkám Magyarországon, így magamnak fizetem a TB-t jelenleg. Semmi nincs a nevemen, ukrán autó, semmi. Itt születtem, és van ukrán lakcímem is, kb. ennyi köt papíron ide, de ide is ragaszt teljesen egy ideje.
Nem panaszkodásképp írtam, hehe erre irányuló kérdésére írtam választ, hogy mi a helyzet ebben a tekintetben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!