Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
ez valami vicc autonómiát bezzeg nem merik meghúzni. ideje lenne már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. március 20., vasárnap 16:41-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem nézem a meccset, de ahogy kolléga írta: "UTOLSÓ EMBERKÉNT" és "GÓLHELYZETBEN LÉVŐ JÁTÉKOS"... ez a szabályok szerint egyből piros. Ezt a kompenzálás hülyeséget meg hagyjuk már. Ezzel könnyítesz a lelkeden, hogyha jönnénk betámadni a Barcát, hogy "de hát ezzel kompenzált"? Ha megadta volna az azonnali pirosat érte, akkor 1 hibát vétett volna. Így meg elkövetett egy meg egy hatalmas hibát. Kíváncsi lennék, mi lett volna, ha a Ramos csinálta volna ezt. 5 meccs eltíltás?BorjaMayoral írta:Az nem gáz, hogy előtte meg vállért kapott sárgát? A valódi kezezés is csak sárga lett volna, de így kompenzálni tudta a hülyeségét a bíró.. Az meg más, hogy ebbőlsemmit nnem látott a bíró, mert takarásban volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2016. március 20., vasárnap 16:42-kor.
ott a 11es is
akkora labda volt mint a ház.
akkora labda volt mint a ház.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2016. március 20., vasárnap 16:40-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Mi értelme van Barcásként Real játékos nevével regisztrálni, azt nem tudom felfogni.
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Az nem gáz, hogy előtte meg vállért kapott sárgát? A valódi kezezés is csak sárga lett volna, de így kompenzálni tudta a hülyeségét a bíró.. Az meg más, hogy ebbőlsemmit nnem látott a bíró, mert takarásban volt.
és szted egy gólhelyzetben kitörő játékost úgy állít meg az utolsó ember, hogy konkrétan a földön fekve megfogja és visszahúzza a labdát kézzel.. az mi lett volna? ott mindegy lett volna, hogy van-e neki sárgája v nem..
de azért meg ne haragudj, ha itt, ezt hozom fel.. mert ilyen látványosat, hát na.. nem sűrűn látni azért. ráadásul meccset elég rendesen befolyásoló ítélet kellett volna hogy legyen ha a szabályok szerint jár el a bíró, helyette elküldte a kispadtól a villarreal edzőjét. nyilván piqué sárgája előtti eset a legfontosabb, ne röhögtess már.
kíváncsi vagyok mikor jön a szokásos 11es. hanyadik lenne idén ? 15?16?
de azért meg ne haragudj, ha itt, ezt hozom fel.. mert ilyen látványosat, hát na.. nem sűrűn látni azért. ráadásul meccset elég rendesen befolyásoló ítélet kellett volna hogy legyen ha a szabályok szerint jár el a bíró, helyette elküldte a kispadtól a villarreal edzőjét. nyilván piqué sárgája előtti eset a legfontosabb, ne röhögtess már.
kíváncsi vagyok mikor jön a szokásos 11es. hanyadik lenne idén ? 15?16?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2016. március 20., vasárnap 16:32-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Gondolom az 1. sárgája előtti szitut nem láttad.Toti írta: piqué, sárgalappal a zsebében, utolsó emberként olyan látványos kezezést nyomott ami alapjáraton piroslap lett volna, helyette le sem fújta a bíró..
Konkrétan azért kapott sárgát, mert hozzáért a vállához a labda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hungarokatalán 2016. március 20., vasárnap 16:30-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
azért ezt benézni bazdmeg...ezt a piqués esetet.. és még a villarreal edzőjét zavarta el.
beszarok.. gyerekek, ez így nagyon komolytalan.. aki teheti nézze vissza mit művel a bíró a villarreal ellen és hogy segíti a barcelonát. nagyon nagyon komolytalan így az egész.
piqué, sárgalappal a zsebében, utolsó emberként olyan látványos kezezést nyomott ami alapjáraton piroslap lett volna, helyette le sem fújta a bíró..
több mint egy kibaszott klub
beszarok.. gyerekek, ez így nagyon komolytalan.. aki teheti nézze vissza mit művel a bíró a villarreal ellen és hogy segíti a barcelonát. nagyon nagyon komolytalan így az egész.
piqué, sárgalappal a zsebében, utolsó emberként olyan látványos kezezést nyomott ami alapjáraton piroslap lett volna, helyette le sem fújta a bíró..
több mint egy kibaszott klub
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Direkt volt, hogy meccs után véletlen lekapja egy kamera a kórházban ajándékkal a kezében. A nő is beépített statiszta volt...BBeno írta:messi eltörte egy nő kezét a villarreal meccsen.
Amúgy piros lap lesz itt. Szerencsétlen a játékvezető. Random adja a laookat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rakitic 5. gólja. Na, ne mondja már nekem senki, hogy gólveszélyesebb a jólfélsült Iván, mint a mi Kroosunk vagy Modricunk. Szóval illene felpörgetni a mi középpályásainkat is...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
"Jófiú"BBeno írta:messi eltörte egy nő kezét a villarreal meccsen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
messi eltörte egy nő kezét a villarreal meccsen.
- ateeemadrid
Kapnak egy 6ost?El Unico írta:Mint ahogy korabban irtam, a Sevilla meg nem nyert idegenben meccset a spanyol bajnoksagban. Tudjuk mi szokott tortenni ilyenkor...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mint ahogy korabban irtam, a Sevilla meg nem nyert idegenben meccset a spanyol bajnoksagban. Tudjuk mi szokott tortenni ilyenkor...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, hogy már vasárnap van, nem szombat. Kicsit elnéztem A drog rossz, értem?Kerlon írta:nézzél rá a naptárra
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nézzél rá a naptárraM1Ö írta:Igaz, hogy Sevilla meg minden, de ha a Bernabeuban nem verjük őket, akkor mindenki monnyon le!Kerlon írta:nem verünk mi meg senkit se holnap
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Igaz, hogy Sevilla meg minden, de ha a Bernabeuban nem verjük őket, akkor mindenki monnyon le!Kerlon írta:nem verünk mi meg senkit se holnap
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nem verünk mi meg senkit se holnapM1Ö írta:Mit izéltek itt? Holnap verjük a Sevillat, a Barcat a Villarreal, a Campban nyerünk és már csak 6 pont a hátrány! El tudnám viselni ha mostantól húznák az összes meccset, mert ez a -12 nagyon csúnya...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Mit izéltek itt? Holnap verjük a Sevillat, a Barcat a Villarreal, a Campban nyerünk és már csak 6 pont a hátrány! El tudnám viselni ha mostantól húznák az összes meccset, mert ez a -12 nagyon csúnya...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De azt is mondta:kimi: "Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz egy ötödik vagy hatodik helyért való csatározás."
kb...
"Ha veszit az ember hát veszit.De mindig jon egy kovetkezo verseny amit meg lehet nyerni,sot meg is kell"
Attol már nem lehet rosszabb mint mikor bajnokok lettek.Ha 3.-ok lennénk az Atletico mögött az még rosszabb lenne szóval gyerünk csak, nyerni kell!
Egyèbkènt nekem is mindegy a tabella,hogy most akkor második vagy harmadik.
De az nagyon nem,hogy a csapat hogy áll hozzá bármelyik meccsen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...