Plane, hogy a Bayern elleni elodontos kiesesunket 2012-ben mindenki Mou-ra keni es a tiziket sem ok hagytak ki. Barcsak a mostani csapatunkban lenne egy akkori formaban levo Khod.füst írta:Hát, ő... khödös csapatunk az alltime gólrekorder, méltatlannak tartom velük összefüggésbe hozni a beszáradt kecsapos köcsögöt.realistahuni írta: A KHÖD azért megmutatta egyénenként is, nem hiába indult meg a ketchupos köcsög miután elmentek tőlünk.
Premier League
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát, ő... khödös csapatunk az alltime gólrekorder, méltatlannak tartom velük összefüggésbe hozni a beszáradt kecsapos köcsögöt.realistahuni írta: A KHÖD azért megmutatta egyénenként is, nem hiába indult meg a ketchupos köcsög miután elmentek tőlünk.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez azért túlzás - max sok volt hogy egyszerre mind itt voltak. DM kifejezetten hasznosan focizik Párizsban (MU-ban rosszkor volt rossz helyen). Gülüke is nagyon jól bekezdett az Arsenalban, csak aztán úgy látszik beleunt a dolgokba. Higu gólkirály lett olaszföldön, Khedi a kakukktojás, aki olyan színtelen játékot mutat...realistahuni írta: A KHÖD azért megmutatta egyénenként is, nem hiába indult meg a ketchupos köcsög miután elmentek tőlünk.
Mendy kapus (Chelsea) 5 éve még munkanélküli volt. Picivel több, mint egy éve még Francia 2-ben játszott. Tegnap Lampard bejelentette, hogy ő lesz az új idényre az első számú kapusuk. Nemsemmi életút! Kepa lehúzhatja magát... Most már remélem él is a lehetőséggel Mendy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A KHÖD azért megmutatta egyénenként is, nem hiába indult meg a ketchupos köcsög miután elmentek tőlünk.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
"Emergeny goalkeeper"-ként nevezték be. a fő oka a covid miatt fellépő esetleges gondok lehetnek.
De Chelsea FB oldalon megy a viccelődés, hogy Chelsea ikonkét nem tudta elviselni, hogy az ágyúsoktól vonult vissza.
Özilért meg nagy kár szerintem. Olaszba pl még simán jó lehetne (de akár még egy PSG-be is), anno nagyon élt a a CR-Özil páros, utóbbi bepasszaival rengeteg gól született. Kár, hogy már nem akar focizni
De Chelsea FB oldalon megy a viccelődés, hogy Chelsea ikonkét nem tudta elviselni, hogy az ágyúsoktól vonult vissza.
Özilért meg nagy kár szerintem. Olaszba pl még simán jó lehetne (de akár még egy PSG-be is), anno nagyon élt a a CR-Özil páros, utóbbi bepasszaival rengeteg gól született. Kár, hogy már nem akar focizni
- BlancoMark
Idáig fajult a Kepa ügy?Kerlon írta: Petr Cechet benevezte a cselzi a PLbe es ez nem vicc.
Petr Cechet benevezte a cselzi a PLbe es ez nem vicc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na Özilt a bajnokságra se neveztük. Nehéz eldönteni, hogy a játékos vagy a klub a nagyobb xarházi az ügyben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nah Remy velem vigyáznod kell, úgy néz ki a babérjaidra török!!!
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Bale a majdnemgólján kívül totál testidegen volt a számára jutó idő alatt. meg szerintem a labdát is ő adta el, amikor mutatta, hogy "hagyjad". Emellett Kane-Son tényleg rohadt jó duó, volt is egy stat, hogy ők a legjobb támadó dúó, mióta összeálltak.Tjacks írta: Komoly ez a Kane-Son duó.még jön Bale is..rettegj világ
Rohadt nagy kár, ezért a bombagólért, de ha már pontot kell veszteni, azt így kell
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bale beállt és 3-0-ról 3-3 lett a meccs 20 perc alatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Komoly ez a Kane-Son duó.még jön Bale is..rettegj világ
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
újabb Reguilón gólpassz
támadásban is egyre jobb
csak legyen pénzünk visszahozni
támadásban is egyre jobb
csak legyen pénzünk visszahozni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Les az les, nem tudom mit kell ezen lovagolni. Ha 20 centis szabály lenne, akkor ugyanez lenne a 20 centi és 1 milliméternél. Akkor az is bele kéne férjen )
Hát jeladók a játékoson max a gép egymáshoz képesti helyzetét mondanák meg - kivéve persze ha úgy értetted teljesen bebugyolálnál mindenkit jeladóruhával
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem lesz is majd olyan technika (robotpartjelzo) idovel. A legegyszerubb az lenne amugy hogy jeladot a labdaba, jeladot a jatekosokra, es onnantol egy program a masodperc tort resze alatt megmondja hogy les vagy nem les. Nem lesz vita hogy a tamado nagylabujja vagy a vedo valla van elorebb, mindenkin ugyanott lesz a jelado lesz a palya negy sarkan erzekelo, es milimeter pontosan meg lehet mondani ki hol van. Nem kell a bironak 5 percig neznie a szarabbnal szarabb felveteleket hogy iteletet hozzon egy olyan helyzetnel ami normalis esetben sima egyvonal mert annyira minimalis a kulonbseg. Amig meg nincs meg a technika, addig megnezni egyszer, max megnezni megegyszer masik kamerabol, ha nem lehet eldonteni 10-20 masodperc alatt hogy EGYERTELMU les akkor az egyvonal = gol es kesz. Nem kell geometriai tanulmanyt kesziteni meccs kozbe meg ilyenek. Benne van az emberi hiba, persze, de a vonalkazasba ugyanugy benne van, es az elvet kene kovetni hogy a tamado futballt tamogatjak.BarçaNorbi írta: Nekem sem tetszik a jelenlegi milliméter pontos lesezes, de muszáj egy olyan szabályt hozni, amit minden bíró és néző is objektíven meg tud határozni. Értem, hogy a vonal behuzasa befolyásolni tudja a döntést, de ezen kívűl minden másban konzekvensen tudnak (tudnának) dolgozni a bírók.
Aki a támadó focit akarja védeni (én is), az hozzon egy olyan ötletet amit ennyire konzekvensen lehet alkalmazni. Szerintem meglehetne a technikai háttér ahhoz, hogy egy kamera folyamatosan les vonalban kövesse az eseményeket.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
még tavaly bedobták a daylight ötletet ami nekem abszolút bejönne. lényegében ha a támadó és védő vonalában nincs köztük "napfény" akkor nem les. tehát egy szabályos testrészük legyen egyvonalban. ha valami ilyesmi nincs akkor marad a pixeles vonal.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nekem sem tetszik a jelenlegi milliméter pontos lesezes, de muszáj egy olyan szabályt hozni, amit minden bíró és néző is objektíven meg tud határozni. Értem, hogy a vonal behuzasa befolyásolni tudja a döntést, de ezen kívűl minden másban konzekvensen tudnak (tudnának) dolgozni a bírók.
Aki a támadó focit akarja védeni (én is), az hozzon egy olyan ötletet amit ennyire konzekvensen lehet alkalmazni. Szerintem meglehetne a technikai háttér ahhoz, hogy egy kamera folyamatosan les vonalban kövesse az eseményeket.
Hat ez az... ha nem 8kba van a felvetel es nem tudsz razoomolni, akkor megis 40 meteres tavlatbol, hogy mernek ilyeneket behuzni...ateeemadrid írta: En mondjuk a képek alapjan sem latom, hogy ez les lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
idén is volt ellenünk hogy jó volt az a pár centi. jelenlegi szabályokkal ez van. ha van var akkor lehet hozzá szabályokat is frissíteni. de amíg a régi szabály van addig az 1 milli is les