Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
A Homeland valóban parádés ismét, nagyon jót tett neki hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Brody famíliával már nem kell kínlódni. A harmadik évadon nagyon látszott, hogy az íróknak már nem kellettek Brody-ék, de a csatornának még igen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nálam már a legjobb évad egyébként. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brodyt nem kellett volna 1,5 évadnál tovább húzni....pláne nem háromigateeemadrid írta:Nagyon kemény ez a Homeland, újabb zseniális rész. Ha továbbra is marad ez a színvonal - márpedig ez elég sanszos - akkor számomra simán lehet, hogy ez a 4. lesz az eddigi legjobb évad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Épp akartam írni, hogy mi a fasz folyik a Homeland háza táján
Úgy látszik tehetséges arcokat emeltek be az írók közé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig a paki gyerekes buziskodás miatt már-már lemondtam a sorozatról,de szerencsére hamar kiírták.
Úgy látszik tehetséges arcokat emeltek be az írók közé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig a paki gyerekes buziskodás miatt már-már lemondtam a sorozatról,de szerencsére hamar kiírták.
- ateeemadrid
Nagyon kemény ez a Homeland, újabb zseniális rész. Ha továbbra is marad ez a színvonal - márpedig ez elég sanszos - akkor számomra simán lehet, hogy ez a 4. lesz az eddigi legjobb évad.
Banshee S02
Az első évad után voltak aggályaim, vajon tudják-e merre haladnak, de minden várakozásomat felülmúlták. Remekül átgondolt folytatás, az új szálak, szereplők nálam nagyon ültek (Zeljko Ivanek megjelenésénél mosolyogtam pár percet, nagyot ütött hogy nem tudtam róla..), és a színvonal továbbra sem csökkent. Valamivel érzelmesebb évad volt, de ez is inkább erényévé vált. A flashbackeket remekül használják, példát vehetne róla 1-2 sorozat.
Fináléról spoileresen:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A templomos leszámolásnál egy B-kategóriás, film+ kaliberű akciófilmben éreztem magam. Az sem tetszett ahogy a fegyvereket beszerezték, izzadságszagú volt, ami egyáltalán nem jellemző a Banshee-ra. Nem beszélve a megkérdőjelezhető logikai döntéseket, amiket a túlfűtött érzelmekkel magyaráztak, arra annyira nem vagyok morcos. Eltekintve attól, hogy gyengén kivitelezték a "leszámolást", tetszett, és az S03 alapköveit remekül építették meg az első két évadból. Nagyon várós.
Az első évad után voltak aggályaim, vajon tudják-e merre haladnak, de minden várakozásomat felülmúlták. Remekül átgondolt folytatás, az új szálak, szereplők nálam nagyon ültek (Zeljko Ivanek megjelenésénél mosolyogtam pár percet, nagyot ütött hogy nem tudtam róla..), és a színvonal továbbra sem csökkent. Valamivel érzelmesebb évad volt, de ez is inkább erényévé vált. A flashbackeket remekül használják, példát vehetne róla 1-2 sorozat.
Fináléról spoileresen:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A templomos leszámolásnál egy B-kategóriás, film+ kaliberű akciófilmben éreztem magam. Az sem tetszett ahogy a fegyvereket beszerezték, izzadságszagú volt, ami egyáltalán nem jellemző a Banshee-ra. Nem beszélve a megkérdőjelezhető logikai döntéseket, amiket a túlfűtött érzelmekkel magyaráztak, arra annyira nem vagyok morcos. Eltekintve attól, hogy gyengén kivitelezték a "leszámolást", tetszett, és az S03 alapköveit remekül építették meg az első két évadból. Nagyon várós.
- P. Krisz
A The Walking Dead is "képregényes" sorozat és azért attól elég messze áll a Constantine , igaz én is nagyon bírom .
Brickleberry
Denzel a legnagyobb arc közölük . Ő tényleg szereti az öregeket .
Brickleberry
Denzel a legnagyobb arc közölük . Ő tényleg szereti az öregeket .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Brickleberry
Megnéztem az első pár részét. Annyira, de annyira rossz, hogy az már jó. Kicsit Family Guy koppintásnak tűnik, de jobb hiányában elmegy. Főleg majd a South Park szünetében.
Megnéztem az első pár részét. Annyira, de annyira rossz, hogy az már jó. Kicsit Family Guy koppintásnak tűnik, de jobb hiányában elmegy. Főleg majd a South Park szünetében.
Bár még így is csak alulról súrolja a nyolcast.csabi* írta:a constantine simán veri az összes többi képregényes sorozatot, eddig egész pofás és egyre jobb
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát ez az Arrow vs Flash vita.. Én is nézem mindkettőt, bár egyik sem életem sorozata. Valaki írta h az Arrow 3. évada olyan, mint egy brazil szappanopera. Hát az a baj, hogy nálam már az első évad is ahhoz hasonlított. Nem véletlenül jegelem folyamatosan, aztán ha eszembe jut és nagyon ráérek, akkor ledarálok 6-7 részt általában. Anno a Smallville-ben is rohadt unalmas volt minden rész végén 10 percig nézni és hallgatni a romantikázást... Bár annyira azért nem durva az arrow, de na... nekem ez is sok. Flash egyelőre nem csöpög és remélem ez így is marad.
Nem tudom van e még valaki aki nézi a Supernatural-t, de végre itt is úgy tűnik, hogy kezdenek visszatérni a régi kerékvágásba, 200. részt odatették nagyon, 201-edik pedig végre megint az első 5 évad hangulatát idézte. Nekem továbbra is örök kedvenc, hiába az utóbbi évadok gyengélkedése, az első 5 az továbbra is a legnagyobb
Nem tudom van e még valaki aki nézi a Supernatural-t, de végre itt is úgy tűnik, hogy kezdenek visszatérni a régi kerékvágásba, 200. részt odatették nagyon, 201-edik pedig végre megint az első 5 évad hangulatát idézte. Nekem továbbra is örök kedvenc, hiába az utóbbi évadok gyengélkedése, az első 5 az továbbra is a legnagyobb
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, vége, összességében egy 8/10-et kap, deRealista24 írta:Látom itt jól megöltem a bulit, na de on.
Orphan Black második évad, még van két rész belőle de,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a baj, hogy nem tudott szintet lépni, legalábbis nem olyan mértékben, mint mondjuk egy HoC, ahol csak azért nem toltam rá a második évadra a 10/10-et mert jön a harmadik és ki tudja mi lesz ott. Ugyanaz a séma és téma, mint az első évadban, ami nem gond, csak vártam volna valami pluszt. A végén majd pontozom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végére nagyon elkezdték keverni a szálakat, és ha elveszítik a kontrollt, akkor oltári nagy baromság jöhet ki belőle. Így is már-már átestek a ló túloldalára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
flame on
a constantine simán veri az összes többi képregényes sorozatot, eddig egész pofás és egyre jobb
a constantine simán veri az összes többi képregényes sorozatot, eddig egész pofás és egyre jobb
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom itt jól megöltem a bulit, na de on.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a baj, hogy nem tudott szintet lépni, legalábbis nem olyan mértékben, mint mondjuk egy HoC, ahol csak azért nem toltam rá a második évadra a 10/10-et mert jön a harmadik és ki tudja mi lesz ott. Ugyanaz a séma és téma, mint az első évadban, ami nem gond, csak vártam volna valami pluszt. A végén majd pontozom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tényleg jobb, ha mész aludni, mert átcsapsz személyeskedésbe. Azt meg nem komázom.Többet nem leszek jó fej. Most csak egy warn, legközelebb két hét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
te is csak erősíted a véleményem a szombathelyiekről
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
LOLOLOLOL. ideje aludni.Kicsit védeném az Arrowt, de pl. a Vikingek - direkt olyan, amit nézel - sem erősebb színvonal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Unom már cenzúrázni a szaros kommenteket a spoilerek miatt, mert nem gondolkodtok. Így én sem, törlöm őket.
u.i.: Veled meg mostanában elég sűrűn előfordult.
u.i.: Veled meg mostanában elég sűrűn előfordult.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na erre nem gondoltam, mondjuk a törlésből kivehetted volna csak mathers részét... Na mindegy. jóccakát
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerinted ha idézel egy spoilert úgy hogy nincs elrejtve, akkor abból mi lesz? Boiler?Most az enyémbe mi volt a spoiler????? Leírtam, hogy eddig ez a leggyengébb évad? ? ? ? ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most az enyémbe mi volt a spoiler????? Leírtam, hogy eddig ez a leggyengébb évad? ? ? ? ?
Ez világos, de számomra a Flash se több ennél. ... Amúgy lényegében a mondandóddal is egyetértek.Zsombor írta:Annyit írtam, hogy jelenleg jobb a Flash. Több a potenciál az Arrowban, sok szálon el lehetne indulni, nem teszik, megy az egy helyben toporgás, cserébe megspékelik a komolytalan drámázással, a flashback részek pedig hihetetlenül unalmasak. Úgy vagyok, mint Máté, 2 zh közötti agyradírnak jó.
És ezért lehet, hogy az első fele szar, a második meg jó.Pipita írta:Nem biztos, lehet ám félrefordítani, vagy helyesírási hibákat véteni.Én akkor se látom értelmét egy fél évadról véleményt alkotni... Ez olyan, mintha lefordítanál félig valamit, véletlen felraknák és azt mondanák rá, hogy szar, pedig csak befejezetlen.
Nem nézem a sorozatot de azért elég könnyű szerintem egy fél évadból megállapítani, hogy az most akkor egy szar vagy nem. Például a barátok köztöt sem kell végignézni, hogy rájöjj, nem bír túl nagy értékkel..
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komolyan nem hiszlek el titeket, mi olyan nehéz b+ használni a spoiler gombot?
Barátok közt vége? Volt olyan? Lesz? :ĐPéldául a barátok köztöt sem kell végignézni,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annyit írtam, hogy jelenleg jobb a Flash. Több a potenciál az Arrowban, sok szálon el lehetne indulni, nem teszik, megy az egy helyben toporgás, cserébe megspékelik a komolytalan drámázással, a flashback részek pedig hihetetlenül unalmasak. Úgy vagyok, mint Máté, 2 zh közötti agyradírnak jó.