Ühüm...én ezt a gondolatot 2018-ban engedtem el. Két dolog történt. Mindenki akivel beszéltem, nem fidesz szavazónak mondta magát, vagy tartózkodott, vagy kimondottan kritikus volt. Már akkor komoly esély mutatkozott arra az általános közbeszéd alapján, hogy minimum meg lesz szorongatva a fidesz, de lehet, hogy kormányváltás is lesz koalícióba.géza írta: Mas: nagyon jo latni, hogy a tanarok es diakok kitartanak a tuntetes mellett. Nehez elkepzelni, hogy ez a generacio akik elso szavazok lesznek kovetkezo alkalommal rajuk nyomna, lehet lesz valami valtozas vegre.
2/3-ad lett.
Tudod miért? Mert elhittem, hogy ha én mindenkitől azt hallom, hogy ejjnye fidesz, akkor a többség így gondolkodik. És ekkor jött a szomorú felismerés. Hogy mi vagyunk a kisebbség...
Mi történt még 2018-ban? Megszületett az első gyermekem, a kislányom. Este 11-kor kerültünk be a szülészetre, a császár előkészítése 8-kor kezdődött. Közben az osztályon 7 gyermek született. Mind cigány. Érted? 7 cigány, aztán jöttünk mi 1 szem magyar. Nyíregyháza. Borzalom bazdmeg. Lófaszt nem várok én 20 év múlva, csak rosszabb lesz.