HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 5., kedd 21:03
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én eddig nem igazán vagyok megelégedve az átigazolási szezonunkkal
egészen kroosig még jónak véltem, hogy olyan embert szerzünk meg, akire tényleg szüksége van a csapatnak, de ezek után megvettük jamest és navast, akire nem volt egyáltalán égető szükségünk
ezek mellett ráadásul valószínűleg le fog lépni dm, aki tavaly bomba szezont futott, és vastagon benne volt minden sikerünkben
évek óta áhítoztunk egy ilyen középpályásra, erre a legjobb szezonja után megválunk tőle, mert van egy vb üdvöske james, akinek még ráadásul posztja se nagyon van
elhiszem én, hogy nagy marketing fogás, de nem ennek kellene perdöntőnek lennie egy ilyen kaliberű igazolásnál
aztán ott van navas....miatta kipicsázzuk lopezt, akire tényleg egy rossz szó nem lehet, hozott egy nagyon stabil, magabiztos szintet, és itt marad casillas, aki már csak saját magát figurázza ki
persze jó kapus navas, de ez elég gusztustalan megnyilvánulás volt lopezzel szemben
és akkor még maradtak ilyen "apróságok", hogy egy csatárunk van, khedira még továbbra is tengődik, meg isconak továbbra sem nagyon látni a megfelelő helyét a csapatban
persze el tud játszani benzema helyén, bale, cr, james vagy isco, de ahogy hehe mondta, 2 percig kb
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"