Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Conte a mozdíthatatlan. Kloppra nagyobb esélyünk van...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Conténak én nagyon örülnék, de akár Löwnek is. Klopp? Mozdíthatatlan, ez biztos...Casso írta:Jorge Jesus, de ilyen akár Antonio Conte és Jürgen Klopp is.RaúlRealMadrid írta:Nekünk most valami olyan szenvedélyes edző kéne, mint ami a Benficánál van (nem tudom a nevét). Ő szerintem jobban elfárad a partvonal mellett, mint a játékosok a pályán.
Jorge Jesus, de ilyen akár Antonio Conte és Jürgen Klopp is.RaúlRealMadrid írta:Nekünk most valami olyan szenvedélyes edző kéne, mint ami a Benficánál van (nem tudom a nevét). Ő szerintem jobban elfárad a partvonal mellett, mint a játékosok a pályán.
Jorge Jesus a Benfica edzője. Őt mondjuk szívesebben látnám itt a padon, mint Ancellotit. Nagyon jó munkát végez a Benficánál
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 19., vasárnap 20:45-kor.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Nekünk most valami olyan szenvedélyes edző kéne, mint ami a Benficánál van (nem tudom a nevét). Ő szerintem jobban elfárad a partvonal mellett, mint a játékosok a pályán.
Tavaly mikor átvette a PSGt Kombouarétól vezették a bajnokságot. Aztán mégis csak másodikak lettek. Az idei bajnokságban sem volt olyan egyértelmű neki, mint amit a játékosanyaguk sugall. Ez alapján szerintem nem végzett ott valami kiváló munkát. Bár ettől még lehet sikeres ittErti írta:Galacticos írta:akkkor a psg-ben mit csinál?
bajnokcsapat lettek két szezon alatt. nyáron jöttek a jó játékosok, egyből megnyerték a franciabajnokságot. persze más a francai meg a spanyolbajnokság, tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 19., vasárnap 20:43-kor.
A pénz nem egyenlő az építkezéssel. Ide egy jó rendszer kell most. Ha h*lye hozzá akkor semmit nem érünk vele. Motiválni szerintem abszolút nem tud. Nem az a típusú edző aki kiköpi a tüdejét és a játékosok meghalnak érte. Nekünk pedig egy ilyen kellene. Nagy szám, hogy megnyerték a bajnokságot ez mondjuk szerintem ALAP elvárás. Ezek mellet a ligakupát és a Francia kupát is elbukták. Pedig egy ilyen erős kerettel illet volna megnyerni azt is.
Nem fog ő radikális változásokat hozni amire szükségünk lenne. Casillas posztja szépen vissza lesz adva ezzel rögtön belopva magát a szurkolók szívébe. És szerintem maradnak a flop játékosok is. 1-2 igazolást várhatunk jó esetben. Álmom egy Conte, Klopp típusú edző.
Nem fog ő radikális változásokat hozni amire szükségünk lenne. Casillas posztja szépen vissza lesz adva ezzel rögtön belopva magát a szurkolók szívébe. És szerintem maradnak a flop játékosok is. 1-2 igazolást várhatunk jó esetben. Álmom egy Conte, Klopp típusú edző.
- RaúlRealMadrid
Bajnokság, azt bármelyik edző képes lenne nyerni egy olyan csapattal egy olyan ligában. Tavaly kb. a világon mi voltunk a legerősebbek, mi voltunk a legjobb formában és megnyertük a bajnokságot...Galacticos írta:akkkor a psg-ben mit csinál?Casso írta: Romokban leszünk Ő pedig képtelen építeni...
bajnokcsapat lettek két szezon alatt. nyáron jöttek a jó játékosok, egyből megnyerték a franciabajnokságot. persze más a francai meg a spanyolbajnokság, tudom.
a játékuk már most is jó, nézhető, sokszor nézhetőbb mint a mienk. a barca ellen sem álltak be bekkelni.
Ha most itt jön ő és összevásárolunk mindenkit, akkor mi is nyerünk bajnokságot. Ez van, áncselotti nem tud csapatot építeni, nem ő kellene most nekünk...
- Galacticos
akkkor a psg-ben mit csinál?Casso írta: Romokban leszünk Ő pedig képtelen építeni...
a játékuk már most is jó, nézhető, sokszor nézhetőbb mint a mienk. a barca ellen sem álltak be bekkelni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Carlo előnye, hogy egy sikeres edző, nemzetközi rutinnal és kupákat is fel tud mutatni. Hátránya az az unalmas foci amit játszat, nekem ne mondja senki, hogy a Barca ellen támadott, mert az hülyeség. Kontráztak keményen.
Nekem most egy szép focit játszató edző kéne így Mourinho után.
Nekem most egy szép focit játszató edző kéne így Mourinho után.
Nem, ne maradjon, de Ancelotti nem most kellene. Romokban leszünk Ő pedig képtelen építeni...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Inkább maradjon a portugál? Annál nem lenne rosszabb.Akárki is jön, új ingereket kapnak a játékosok és az egész csapat vérfrissitésen megy át. Ez most kell.
Egyre jobban úgy néz ki, hogy jön Ancelotti. Leonardo nyilatkozta, hogy arra kérte a vezetőséget, hogy hadd jöjjön ide. Istenem ments meg minket.
- Galacticos
ha annyira akarta volna akkor a psgbe is vihette volna.sonic írta: ha tenyleg jonne Pirlo,
ha kaká is annyira a nagy kedvence lenne simán elvihette volna már tavaly nyáron is.
persze adja meg kakának majd a lehetőséget a következő szezonban, ugyanúgy ahogy mindenkinek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha jön Carlo,akkor hozza majd Pirlot,Kaká meg betonkezdő lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
Na ezt innen nagyon gyorsan takarítsd el. Látni és emlékezni sem akarok erre az irományra itt. Még a gondolat is rossz.sonic írta:Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
A felállás viszont lehet jó lenne, csak a két szélen kicsit feljebb tolva a szélsőket. 2 csatárt egyszerre megnéznék.
- adamzz
Hagyjuk már ezt. Szerinted itt valaki hagyná is,h ezt tegye? Perez csak egyetlen egy embernek adott teljhatalmat az elnöksége alatt(unikum) és itt vége is. PSG-be nem igazolt Pirlokat de még csak Gattusot se. A PSG kp-ját elfogadnám Madridba is....sonic írta:Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- adamzz
Én már akkor is örülök,h jön Ancelotti ha hozza magával Verrattit.
- Galacticos
psgvel se sündisznóállásba nyomatták a barca ellen, végig felvállalták a támadójátékot.
én örülök neki, ha a kp-t faszán megcsinálja. :-)
én örülök neki, ha a kp-t faszán megcsinálja. :-)