Ha más nem hivatalos fordítóirodában lefordíttatod. Azt el kell fogadniuk.csababarca írta: Sziasztok.
Tipp arra, hogy az oltási igazolást (papir), angolul megszerezzem? Lengyelországba megyünk, védettségi kártyám hiába mutogatom…konzulátus mondta hogy kell angol nyelvű cucc.
OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elég megnezni az utolsó öt válaszod. Csak a negatívum árad belőle.alexoxladjackoxi írta:Igen, de én a 20-as éveim elején járok... Szó sincs asszonyról meg családról.impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.
Komoly depresszió gyötör.
Tudnál magadon is segíteni, de önsajnálatba menekülsz.
Keress fel valakit, első körben egy igazi barát is megtenne.
Dr. R24 ingyenes tanácsadásat olvashattatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Sziasztok.
Tipp arra, hogy az oltási igazolást (papir), angolul megszerezzem? Lengyelországba megyünk, védettségi kártyám hiába mutogatom…konzulátus mondta hogy kell angol nyelvű cucc.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Maga az érzésre gondoltam, hogy mindenkinél megvannak, hogy nem tudsz elmenni tetszés szerint, csak mindenkinél más az ok-okozat.alexoxladjackoxi írta:Igen, de én a 20-as éveim elején járok... Szó sincs asszonyról meg családról.impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igen, de én a 20-as éveim elején járok... Szó sincs asszonyról meg családról.impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.
- alexoxladjackoxi
Mondjuk ja, nálam ez is eléggé gázos, mert nem vagyok nagy társaságember, 2-3 haverom van, de ők meg eléggé antiszociálisak. Covid előtt mindig mentünk iszogatni is pl. a már emlegetettel, de mostanában már nem vevő erre sem annyira. Mint mondtam változott ebben-abban az élete, meg szerintem ő is. Meg ugye azzal a másik 1-2-vel meg nem mindig összeegyeztethető a dolog, nem az van, mint régen, hogy hetente többször is összeültünk akár. Távolság, munka, stb...Marky írta: Nincsen semmi baj veled, az emberek nagy resze ugyanugy megtapasztalja ezeket az erzeseket, de csak kevesen kepesek errol beszelni. Ha mar arra rajottel, hogy van valami gond es errol beszelni is tudsz, akkor lenyegeben a problema nagy reszet mar meg is oldottad, mert a negativ erzesek "nem tudnak blokkolni".
Keress egy szakembert es probald pozitiv dolgokkal korbevenni magadat. Itt a jo ido, vegre nem kell maszkot hordani, lehet talalkozni a baratokkal, a csajok is egyre rovidebb ruhakat hordanak szoval minden adott ahhoz, hogy most megtapasztald az elet derusebb oldalat is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nincsen semmi baj veled, az emberek nagy resze ugyanugy megtapasztalja ezeket az erzeseket, de csak kevesen kepesek errol beszelni. Ha mar arra rajottel, hogy van valami gond es errol beszelni is tudsz, akkor lenyegeben a problema nagy reszet mar meg is oldottad, mert a negativ erzesek "nem tudnak blokkolni".
Keress egy szakembert es probald pozitiv dolgokkal korbevenni magadat. Itt a jo ido, vegre nem kell maszkot hordani, lehet talalkozni a baratokkal, a csajok is egyre rovidebb ruhakat hordanak szoval minden adott ahhoz, hogy most megtapasztald az elet derusebb oldalat is.
- alexoxladjackoxi
Na fasza, most már legalább depis is vagyok.Santi írta: Ez depresszió, nem vagy te seggfej, annak ellenére, hogy azt mondod magadról (ez is a depresszió jele, önértékelési zavar stb.) keress szakembert, nem szégyen, csak ne ilyen szabópétereket.
Azért írtam egyébként, hogy nem mindenről magad döntesz, mert igen itt két téma volt leginkább érintve, súrolva felületesen. Karrier és párkeresés. Előbbiben akadályozhat sok minden, de igen, azt adom, hogy sok kitartással és alázattal, ott fordíthatom a saját oldalamra a dolgokat, szóval etéren inkább nektek adok igazat, viszont a másik dologhoz rohadtul két ember kell. Ergo máris nem csak rajtad múlik. És ez még csak az én problémám, mi a helyzet azokkal, akik betegen születnek, esetleg gyerekként árvák lesznek? Persze tudom, hogy nem ideális ezzel példálózni, és esetemben egyik sem áll fenn, de ne állítsátok azt, hogy minden, ami az emberrel történek vagy nem történik az életben arról csak és kizárólag ő tehet, mert ez egyszerűen nem igaz. És tudom most majd sokan azzal jönnek, hogy tessék te nem születtél betegen, ragadd meg a lehetőséget, de nem erre akartam kihegyezni. Ja és nem vagyok köcsög.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak te vagy sáros mindenben. És ezt nem rosszból írom.alexoxladjackoxi írta: Aztán amikor jönnek a dolgok, neki a jók, nekem a rosszak, tényleg lehúz egyre inkább. Eleged lesz. Biztosan én is sáros vagyok sok mindenben, de azért nem mondanám, hogy az ember csak saját maga alakítja az életét. Bizonyos dolgokban igen, de sok minden másban pedig nem.
A klasszikus idézettel jönnék, "Örülj neki, hogy esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
Ő jobb melóhelyen ül? Több pénzt keres? Jobb a nője? Több a nője? Pedig közben rondább és butább? Khedira VB, EB és BL győztes, most már tudod mit érezhet Messi
Na de komolyra fordítva, valamit ő mégis másképpen csinál, mint amit te. Gyanítom nem látod az életének minden pillanatát. Nem ugyanaz minden ismerősötök. A élet most neki dobál, de megkockáztatom, hogy ezért nem "őt" utálod, hanem magad vagy magadat jobban, csak rá vetíted ki. Mert miért nem te vagy az ő helyében és fordítva?!
Legyen célod, ami nem az, hogy olyan akarok lenni, mint a barátod, már ha egyáltalán barátok vagytok, mert én amit írsz, bocs, de erősen megkérdőjelezem.
Konkrétumot nem írtál, viszont súroltál két témát:
Jobb a nője? Mi akadályoz meg, hogy keress?
Jobb a melója? Több a fizuja? Mi akadályoz meg abban, hogy válts?
Ez a kettő már ad is neked célt, hogy ne önsajnálattal töltsd a napjaidat, hanem cselekvésre késztesd magad. Mehetsz szakemberhez, ahogy írták, sokaknak segít, de az is csak akkor, ha fejben át tudsz állni, ahhoz pedig szerintem nem feltétlen kell külső szakember, inkább önismeret/önfejlesztés.
De lehet elég lenne egyszer őszintén beszélnetek egymással a haveroddal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szabó Pétert hallgattam egyszer egy pszichiáterrel és elég korrekt beszélgetés volt.
Mindenesetre ez a frusztráció annak is az eredménye, hogy nem tudod kezelni az érzéseidet. Érdemes legalább egy relaxációs gyakorlatot elsajátítani. A társadalmunk nagy része beszükült tudattal éli az életét. Azaz ha megfigyeled saját magad akkor azt veszed észre, hogy állandóan csak gondolkodsz. Pörög valamin az agyad. Ha megpróbálsz az itt és mostban lenni és megfigyelni magad vagy a környezeted akkor pár másodperc után azt veszed észre, hogy megint gondolkodsz.
Ilyen frusztrációs, szorongós helyzetben pl kezdj el szépen lélegezni és figyeld a légzésed vagy a negatív gondolataid vidd pozitív felé.
A pszichológiában erre a helyzetre van egy személyiségtipus is. Aki bebeszélteti veled, hogy máshoz mérd saját magad. Ne tedd. Mindig magad legyen a mérvadó és sose eröltesd azt amit elakarsz érni. Amit igazán akarsz annak természetesnek kell jönnie. Érdemes hálanaplót is írni, hogy miért vagy hálás az életben és miket szeretnél még elérni. Ha ezt állandósítod, akkor beépül a tudatodba (szintén pszicohlógiai tény. A kognitív terápia lényegében erre épül)
Rengeteg jó önfejlesztő könyv van ami segít a negatív belsőpárbeszéd, téves meggyőződések, önbecsülés fejlesztésében.
Mindenesetre ez a frusztráció annak is az eredménye, hogy nem tudod kezelni az érzéseidet. Érdemes legalább egy relaxációs gyakorlatot elsajátítani. A társadalmunk nagy része beszükült tudattal éli az életét. Azaz ha megfigyeled saját magad akkor azt veszed észre, hogy állandóan csak gondolkodsz. Pörög valamin az agyad. Ha megpróbálsz az itt és mostban lenni és megfigyelni magad vagy a környezeted akkor pár másodperc után azt veszed észre, hogy megint gondolkodsz.
Ilyen frusztrációs, szorongós helyzetben pl kezdj el szépen lélegezni és figyeld a légzésed vagy a negatív gondolataid vidd pozitív felé.
A pszichológiában erre a helyzetre van egy személyiségtipus is. Aki bebeszélteti veled, hogy máshoz mérd saját magad. Ne tedd. Mindig magad legyen a mérvadó és sose eröltesd azt amit elakarsz érni. Amit igazán akarsz annak természetesnek kell jönnie. Érdemes hálanaplót is írni, hogy miért vagy hálás az életben és miket szeretnél még elérni. Ha ezt állandósítod, akkor beépül a tudatodba (szintén pszicohlógiai tény. A kognitív terápia lényegében erre épül)
Rengeteg jó önfejlesztő könyv van ami segít a negatív belsőpárbeszéd, téves meggyőződések, önbecsülés fejlesztésében.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És, amikor én a rendőröket szidtam, mg nekem is támadtak páranKercsó írta: szombat reggel valaki beqrta az autóm ablakát a belvárosban. semmit nem vitt el, pedig még a hátsó ülést is ledöntötte a fszkalap. a rendőrség kijött, de nulla helyszíneléssel el is mentek egy 20 perc után, mivel "csak" rongálás volt. pedig kamera is van bőven a környéken...
volt már valakinek hasonló tapasztalata? érdemes bolygatni az ügyet? vagy ne álmodozzak.
Nem fognak semmit csinálni, komolyabb dolgokban sem mozdulnak, kivéve, ha az ő kocsijuk üvegét baszarintották volna be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ez.Halfkey írta: A legtöbb elmélet szerint a boldogság az elvárások és a valóság közötti kapcsolatból fakad. Ha magasak az elvárások és nem teljesül, elégedetlen az ember, akárnilyen jó vagy rossz is a szint. A probléma ezesetben szerintem az, hogy az õ sikerei megemelik a te saját magaddal szemben támasztott elvárásaid (ha neki ennyi melóval sikerül ez meg az, akkor nekem arányosan kellene lennie). Ez egyébként a közösségi médiák egyik nagy problémája is: nyilván a jó dolgokat osztja meg az ember mindig, nem a rosszakat. Találkozókon, a neten azt látod mindenkinek milyen faszán összejön minden, neked meg pont nem. Ez csak elszomorít, és ahogy írták bekerülhetsz egy negatív visszacsatolási hullámba ahol be is vonzod a szart.
És ez.Santi írta: Ez depresszió, nem vagy te seggfej, annak ellenére, hogy azt mondod magadról (ez is a depresszió jele, önértékelési zavar stb.) keress szakembert, nem szégyen, csak ne ilyen szabópétereket.
Voltam hasonló helyzetben, bár nekem a szakember nem segített, én mindenképp adnék neki egy esélyt, mert sokaknak igen.
Ami engem ebből kirángatott az:
1. Nem árt, ha tudnak róla a barátaid, és pontosan kommunikálod feléjük, hogy mi az ami segít, mi az ami nem. Nagyon sokat hozzá tudnak tenni, de elvenni is, ha nem tudják mit érdemes/nem érdemes csinálniuk ebben a helyzetben.
2. Ahogy írta valaki lent, nézd meg, mi az a terület, ahol fejlődhetsz, amiben szeretnél fejlődni. Legyen az az, hogy lemész a konditerembe, sportolsz, megtanulsz jól főzni, nyelvet tanulsz vagy fejleszted valami olyan tudásod, ami később mondjuk a karriered során hasznos lehet. Először nem lesz egyszerű, mert ilyenkor én pl. kevésbé voltam befogadó, de megéri. Jobban fogod érezni magad tőle.
3. Adj magadnak időt. Lehet hogy a környezetedben mindenki előrébb tart, de lehet hogy ez csak azért van, mert olyan emberek vannak a környezetedben. Az nem rossz, ha sikeres emberekhez hasonlítod magad, mert motiválhat, de azért vedd figyelembe, hogy nincs két egyforma életpálya. Semmiről nem maradtál le.
Egyébként pedig lesz jobb. Lehet hogy előtte rosszabb is még de tényleg lesz jobb.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szombat reggel valaki beqrta az autóm ablakát a belvárosban. semmit nem vitt el, pedig még a hátsó ülést is ledöntötte a fszkalap. a rendőrség kijött, de nulla helyszíneléssel el is mentek egy 20 perc után, mivel "csak" rongálás volt. pedig kamera is van bőven a környéken...
volt már valakinek hasonló tapasztalata? érdemes bolygatni az ügyet? vagy ne álmodozzak.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Hát akkor mégis ki a fene alakítja az életed?alexoxladjackoxi írta: de azért nem mondanám, hogy az ember csak saját maga alakítja az életét. Bizonyos dolgokban igen, de sok minden másban pedig nem.
Bekorlátozhatod magadat, hogy te függsz ettől meg attól de azzal nem leszel beljebb.
Persze, mindenki mást hoz otthonról meg valakinek tényleg nagyon rossz körülményekkel kell megbirkóznia gyerekkorában és a nulláról jönnie, de onnan is már erre rengeteg ember megcsinálta a dolgait, nem lehetetlen.
Csak rajtad múlik minden, minden egyéb szöveg csak bemagyarázás és a saját magad egójának a nyugtatása, hogy te amúgy se lennél sokkal többre képes és csak a véletlenek meg a körülmények áldozata vagy, azért tartasz ott ahol, pedig mindenről csak te tehetsz és sokkal előrébb is tarthatnál, ahogy hátrébb is.
Halfkey kommentjét egy az egyben adom.
A legtöbb elmélet szerint a boldogság az elvárások és a valóság közötti kapcsolatból fakad. Ha magasak az elvárások és nem teljesül, elégedetlen az ember, akárnilyen jó vagy rossz is a szint. A probléma ezesetben szerintem az, hogy az õ sikerei megemelik a te saját magaddal szemben támasztott elvárásaid (ha neki ennyi melóval sikerül ez meg az, akkor nekem arányosan kellene lennie). Ez egyébként a közösségi médiák egyik nagy problémája is: nyilván a jó dolgokat osztja meg az ember mindig, nem a rosszakat. Találkozókon, a neten azt látod mindenkinek milyen faszán összejön minden, neked meg pont nem. Ez csak elszomorít, és ahogy írták bekerülhetsz egy negatív visszacsatolási hullámba ahol be is vonzod a szart.
Ami szerintem ilyenkor megoldás, hogy lépj egy lépést hátra. Igen, a szerencsés emberek által megosztott legjobb pillanataikhoz képest lehet nem állok jól. De jobban állok-e mint a hasoncipõben járók nagy a világob? Valószínūleg a válasz igen. Ha nem, miért gondolom hogy nem? Mi az amit még el szeretnék érni? Ha megvan hogy mi az a fõ dolog ami zavar, amin változtatni akarsz, akkor el kell kezdeni tervezni hogy fogsz ezen változtatni. Ha van reális célod, és minden nap teszel is érte, az meg fog valósulni. Csak magunknak szabunk akadályokat, és ez nem egy Coelho idézet. Ha konkretizálod a mit szeretnél elérnit, szívesen kifejtem tovább mire gondolok.
Ami szerintem ilyenkor megoldás, hogy lépj egy lépést hátra. Igen, a szerencsés emberek által megosztott legjobb pillanataikhoz képest lehet nem állok jól. De jobban állok-e mint a hasoncipõben járók nagy a világob? Valószínūleg a válasz igen. Ha nem, miért gondolom hogy nem? Mi az amit még el szeretnék érni? Ha megvan hogy mi az a fõ dolog ami zavar, amin változtatni akarsz, akkor el kell kezdeni tervezni hogy fogsz ezen változtatni. Ha van reális célod, és minden nap teszel is érte, az meg fog valósulni. Csak magunknak szabunk akadályokat, és ez nem egy Coelho idézet. Ha konkretizálod a mit szeretnél elérnit, szívesen kifejtem tovább mire gondolok.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez depresszió, nem vagy te seggfej, annak ellenére, hogy azt mondod magadról (ez is a depresszió jele, önértékelési zavar stb.) keress szakembert, nem szégyen, csak ne ilyen szabópétereket.