Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:01

ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 12:57

Nálam
-------------Casillas--------------
Carvajal-Varane---Ramos--Marcelo--
-------------Kroos----------------
-----Modric--------------DM------
-Bale--------Benzema-----CR------

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 12:52

tubatibi írta:Holnapra:

Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC

Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
James nem fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 18., hétfő 12:51

Holnapra:

Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC

Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 18., hétfő 0:06

Fuentealbilla írta:Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.
Ez nem kritika lett volna, sőt. Sokkal fontosabb ő nekünk, mint sokan gondolják, elégedett is vagyok vele.
A tavalyi szezonja is jó volt, de valamiért úgy érzem, hogy idén még fontosabb és jobb lesz.
Például a kapu előtt is aktívabb lesz, még többet fogja színezni (mint a Sevilla ellen). Erre gondoltam mikor azt írtam, hogy robbantani fog.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 23:06

M1Ö írta: Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár, mert idén Benzema robbantani fog. :salute:
Benzema maradjon csak a focinál ne robbantgasson.

Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:42

Én is már inkább Varane-t tolnám Pepe helyett, de a szezon hosszú, a bajnokság még elsem kezdődött. Jelenleg megbízhatóbbnak érzem Pepet, de ez csak idő kérdése és Varane ha formába lendül kezdő lehet.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:09

na én is ezt szeretném pontosan, kivéve hogy én Varane párti maradok, számomra ő megbízhatóbb tétmeccsen (a bari meccs nem mérvadó). De ha teljesen úgy lesz ahogy mondod az se lesz baj :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 21:23

az AtMa ellen, a bari meccs kezdőit látva majdnem biztos vagyok egy ilyen kezdőben (ha Jesén kívül mindenki bevethető):
Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Modric,Kroos,Isco-BBC

Egy posztnál nem voltam biztos, ugye nem kérdés melyik az :D
James eddig minden meccsen kezdett, most nem fog szerintem. DM meg elég sokat játszott a Fio ellen. Isco nem volt ott, és az első gyerek örömére egy nagy játékot letolhatna kezdőként, ezért őt tippelem.

Az AtMa a kemény ütközős védekezős focit játssza. Ezt a kreatív és összjátékban gyors KP-vel könnyebb feltörni.

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 17., vasárnap 20:41

wZoLee7 írta:
Navas-Arbeloa,Varane,Nacho,Marcelo-Xabi,Khedira,DM-James,Benzema,CR
majdnem eltaláltam a kezdőt :D de én bíztam abban hogy a kp-n lesz legalább egy "gyors" játékos is
nekem is te jutottál eszembe amikor megláttam a kezdőt :agree:
na de az enyém akkor is célravezetőbb lett volna :mrgreen: (és nem is volt annyira messze se)
Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - Benzema
pihenhetett volna Varane és Marcelo az Atlético ellen készülve, Kroos meg lejött volna félidőben
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 20:36

majdnem eltaláltam a kezdőt :D de én bíztam abban hogy a kp-n lesz legalább egy "gyors" játékos is

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 16., szombat 16:41

wZoLee7 írta:
Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - Benzema
A kapussal egyet értek. Alvaronak is most a kezdőben a helye. Viszont utána én egy Varane-Nacho-Marcelo triót tennék még be. Xabi alap most, viszont akkor Illarra nem lehet ott a pályán, ott neki akkor nem megy. Van elég játékos, nem kell ezt erőltetni. Xabi mellé Khedirat tenném a kezdőbe, győzzön meg már valakit arról hogy megéri elvinni. Eléjük DM mehet. Támadó 3-asnak meg James-Benzema-CR. Tehát:
félidőben meg lekapnám CR-t is, akár valami Castillas is mehetne, a KP-ról kettőt váltana Illarra és Kroos...70. perc körül meg a többieket is lehet cserélni.
Mivel barátságos teljesen mind1 mi lesz a vége.
én azért AZT a kezdőt raknám, mert pihentetni kell azokat akiknek necces a játékuk az Atlético ellen, így Balet (aki valszeg nem is lesz nevezve), CRt, Varanet, Marcelot.
kedirának pedig talán úgy mint DiMaríának, adni lehetőséget h hátha valamelyik szerencsétlen csapatnak megtetszik a játéka... mindegy mennyiért, csak adjuk már el, ne a mi kasszánkat húzza le :) de kezdőbe semmiképp, inkább Kroos-t, hadd lendüljön bele még jobban, ha már ilyen jól kezdett, aztán majd ha kezd fáradni meccs közbe, be lehet hozni a herceget még utoljára...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:56

Úgy néz ki elbeszélünk egymás mellett. :) 
Ezekkel tisztában vagyok. De én csak a kisebb meccsekről beszélek. Spanyol kupa elején, klub VB-n, ilyen Cordoba-k, Elche-k ellen lehet varjálni. Mert mit tom én, egy CR-James-Bale, James-CR-Bale, Isco-CR-Bale, Isco-Jesé-Bale (reggelig lehetne sorolni) sorral ezeket a csapatok 1 góllal verni kell. Ha nem verjük, akkor az nem azért lesz, mert Benzema-nak "nincs" cseréje. De ki, hogy áll hozzá, nekem így tökéletes a keret. Már csak Khedira-val kellene valamit kezdeni... :mrgreen:
Én értelek,csak nem értek egyet :) Pont ilyen kis csapatok ellen kell vki a darálóba,amik beállnak 11 emberrel az ötösre...
Khedira meg,tök mindegy megy vagy marad,mert játszani úgy sem fog...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 14:49

morientes írta:Az rendben van,de ha valamelyik szélsőt kiveszed,azonnal lassul a játék.Pont azért tudta Ronaldo cserélgetni a helyét,mert volt ott egy Benzema aki partner volt ebben.Ha centerbe kezdene CÉ,akkor nem lenne kötetlen az a poszt...Azért kell egy csatár,hogy többek közt megossza a védők figyelmét,megtartsa a labdát...
Úgy néz ki elbeszélünk egymás mellett. :)
Ezekkel tisztában vagyok. De én csak a kisebb meccsekről beszélek. Spanyol kupa elején, klub VB-n, ilyen Cordoba-k, Elche-k ellen lehet varjálni. Mert mit tom én, egy CR-James-Bale, James-CR-Bale, Isco-CR-Bale, Isco-Jesé-Bale (reggelig lehetne sorolni) sorral ezeket a csapatok 1 góllal verni kell. Ha nem verjük, akkor az nem azért lesz, mert Benzema-nak "nincs" cseréje. De ki, hogy áll hozzá, nekem így tökéletes a keret. Már csak Khedira-val kellene valamit kezdeni... :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:03

Hál' Istennek nem az a sérülékeny csatár. Eddig csak kisebb, pár hetes kiesései voltak. Tavaly a szezon végével volt gond, mert addigra teljesen kifulladt. Idén ezt kell megoldja Ancelotti, többet kell pihentetni a kisebb meccseken. Igen egyikük sem oda való, de kisebb csapatok ellen megoldható. CR úgy is sokat gyakorolta tavaly, sokszor ment át a csapat meccsek közben 4-4-2-be. Na meg nagyon sok gólerős játékosunk van. :)
Az rendben van,de ha valamelyik szélsőt kiveszed,azonnal lassul a játék.Pont azért tudta Ronaldo cserélgetni a helyét,mert volt ott egy Benzema aki partner volt ebben.Ha centerbe kezdene CÉ,akkor nem lenne kötetlen az a poszt...Azért kell egy csatár,hogy többek közt megossza a védők figyelmét,megtartsa a labdát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 13:54

morientes írta:Pedig nem ártana.Ha Benzema kidől,ne aggy isten,akkor nem elég oda csatárpótlék.A lényeg,hogy hasonló stílusú,visszavontabban játszó,kiszolgáló szerepkörű játékos kellene,aki birja a padot is,meg megél benn a darálóba,mert sztm sem Hamesz,sem Bale,de még Ronaldo sem ilyen.Nekik terület kell.
Én Michura mentem volna rá,(már rég nem kp,hanem center),csak a napoli már elvitte...:)
Hál' Istennek nem az a sérülékeny csatár. Eddig csak kisebb, pár hetes kiesései voltak. Tavaly a szezon végével volt gond, mert addigra teljesen kifulladt. Idén ezt kell megoldja Ancelotti, többet kell pihentetni a kisebb meccseken. Igen egyikük sem oda való, de kisebb csapatok ellen megoldható. CR úgy is sokat gyakorolta tavaly, sokszor ment át a csapat meccsek közben 4-4-2-be. Na meg nagyon sok gólerős játékosunk van. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 13:37

Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár,
Pedig nem ártana.Ha Benzema kidől,ne aggy isten,akkor nem elég oda csatárpótlék.A lényeg,hogy hasonló stílusú,visszavontabban játszó,kiszolgáló szerepkörű játékos kellene,aki birja a padot is,meg megél benn a darálóba,mert sztm sem Hamesz,sem Bale,de még Ronaldo sem ilyen.Nekik terület kell.
Én Michura mentem volna rá,(már rég nem kp,hanem center),csak a napoli már elvitte...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 12:29

chronic írta:Kicsit baszatós, ja. Khhedira mehetne a csába, mariska meg maradhatna és akkor tényleg beton lenne a kp is. Igazándiból nem érdekel mi lesz Hamesszal. Ha beválik akkor megkedvelem úgyis ha meg nem akkor mehet. De ha DM jobban tud teljesíteni azon a poszton akkor nem érdekel ha 80milka ül a padon. Márpedig DM a VB-n is azon a pszton játszott ahol neki kell. És az Argentínoknál is ő volt majdnem az egyetlen váratlan, friss, ötletes. Az meg hogy csak amiatt volt tavaly jó szezonja mert motivált volt.. Nemtudom. Tavaly mindenki eladta volna a vérbe, Carlo még ősszel meg sem találta az ő helyét. Legtöbbször padozott. Amióta megvan az új posztja töretlen a lendülete. Mind madridban mind a coca-coláséknál.
Én csíptem mindig is, bírom az ilyen stílusú játékosokat is. Sok benne a hiba, de tud varázsolni is, és ahogy írod te is, tényleg meg tudja húzni a váratlant. Érdekes egy játékos, talán szeleburdinak nevezném, vagy nem is tudom, de kell ő nekünk.
Khedira mellett sokkal inkább Illarra-t passzolnám el. Már csak Xabi miatt is, mert bőven elég egy ilyen stílusú játékos a keretbe, meg hát minőségibb is. Di María meg sokkal fontosabb nála. Csak hát ő fel sem merül már, hogy távozna.
Remélem marad Angél is és Carlo megoldja a rotálást úgy, hogy mindenkinek jusson elég játékidő.
Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár, mert idén Benzema robbantani fog. :salute:
Meg össze dőlne az egyensúly, meg lehet oldani így is a pihentetését. Volt már ebből több vita, de kisebb csapatok ellen bele fér, hogy CR, Bale, Jesé, James játszon a helyén, akármennyire nem csatárok. Csak Isco-t ne erőltessék ott, ő tanulja szépen a di María féle játékot. :)

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 16., szombat 12:15

M1Ö írta:Hihetetlen egyébként, hogy milyen erős a keret.
Kicsit baszatós, ja. Khhedira mehetne a csába, mariska meg maradhatna és akkor tényleg beton lenne a kp is. Igazándiból nem érdekel mi lesz Hamesszal. Ha beválik akkor megkedvelem úgyis ha meg nem akkor mehet. De ha DM jobban tud teljesíteni azon a poszton akkor nem érdekel ha 80milka ül a padon. Márpedig DM a VB-n is azon a pszton játszott ahol neki kell. És az Argentínoknál is ő volt majdnem az egyetlen váratlan, friss, ötletes. Az meg hogy csak amiatt volt tavaly jó szezonja mert motivált volt.. Nemtudom. Tavaly mindenki eladta volna a vérbe, Carlo még ősszel meg sem találta az ő helyét. Legtöbbször padozott. Amióta megvan az új posztja töretlen a lendülete. Mind madridban mind a coca-coláséknál.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 12:08

Hihetetlen egyébként, hogy milyen erős a keret. Most nézegetem, hogy ti milyen kezdőket állítanátok fel és igazából fel sem fogom, hogy basszus mennyire minőségi a csapat. '98 óta követem a csapatot (igaz 2002-ig csak néztem, de nem láttam a lényeget :mrgreen: ) és hát szerintem magasan az idei keret a legerősebb. Igen, szerintem a galaktikusoknál is. Ott "csak" nevek voltak, de most annyira egybe vannak, hogy jogos elvárás az a 6/6. :)

Vissza: