Realista24 írta:A kozeppalya bar telitettnek tunik, de Modric es Kroos elvesztesevel nem marad agy.realmadrid95 írta:
En pont, hogy nem igy latom. Kozeppalyas a legkevesbe egeto perpillanat. Szelsovedok, szelso es csatar kell, nincs mese. Musiala sokkal, de sokkal jobb Bellinghamtol, arrol nem is beszelve, hogy Saka klasszisokkal jobb volt tole a vbn.
Bellingham nagyon jo dolgokat mutatott a vb-n, korabban nem lattam jatszani, de amit ott csinalt, az igeretes.
Musiala osszessegeben nekem is jobbnak tetszik, de szerintem nem teljes mertekben azonos a ket jatekos szerepkore.
Ha en tehetnem, mind a kettot hoznam + Mbappet, ez egy harom eves terv lenne.
Ebbol pedig az lesz, hogy Musiala hosszabbit a Bayernnel majd 2030-ig, Bellingham megy a Poolba, Mbappe meg tol egy Mbappet megint, mi meg Asensioval es Vinivel arazzuk be a vilagot ujra.
Az a baj, hogy akarmennyire is tehetseges Bellingham, a kozeppalya agya vele is hianyozni fog. O is egy “csatalo”, aki gyors, eros, jo megindulasai vannak. Pont olyan profilu, mint Cama, vagy Valverde. Musialanak azert is orultem volna sokkal jobban, de o mozdithatatlan. Mas szerepkorben jatszanak, viszont nekunk szerintem pont ez kellene most. Igy, ha Kroos maradna a csatalovainkkal egy evet, en mindenkepp a tamadosorra koltenem. Vini sem egy korszakos zseni, akarmennyire mutat neha szep dolgokat, Rodrygo sem, akarmennyire is lo neha fontos golokat.
Az utolso reszeddel sajnos egyet ertek…