James Rodríguez - 16
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Ez így van, biztos nem ő a leggyorsabb a csaptban, de megél ő másból is. (össze lehet bogozni a védő lábát, nem kell lerajtolni, mint Hamiltont a F1-ben )
Amugy szerintem egy Hamesz mezt rendelek be Aliról
Amugy szerintem egy Hamesz mezt rendelek be Aliról
-
Persze. Abszolut ertelmetlen beszelni errol.A top sebességnek szerintem semmi értelme a fociban.
1O-15 meteren dol el minden, ezekben az apro sprintekben kell erosnek lenni. Nem veletlen hogy Messi korunk egyik legjobbja a futballban, ha a top sebesseg szamitana akkor azokkal az apro labaival nem sokra menne.
Egy kis sztorizgatas ha meg belefer:
Mar 16 evesen sem ertettem mikor ifi szinten alapozaskor mint a hulye koroztunk a palya korul, es minden edzonk mondta hogy ez a futball alapja hogy ilyenkor ezt kell csinalni. Ahelyett hogy inkabb a robbanekonysagunkat fejlesztettek volna. Ezt csak a magyar foci sotetsegenek bizonyitasakent akartam elmeselni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A top sebességnek szerintem semmi értelme a fociban. Jamesből hiányzik a robbanékonyság, az első 10 méteren gyenge. Ott lehet megnyerni egy-egy párharcot. Ez nincs meg benne, ellenben sok más igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem olyan rossz az, mint amilyennek gondoljátok. A világ top10 elvileg: 1. Bale 36.9, 5 CR 33.6, 7 Messi 32.5, 10 Ramos 30.6. km/hCS0ki írta:Nagy kár a sebességért, mert mondjuk Isco legalább kap valamit cserébe a lassúságának okáért, James csak simán lassú.
Viszont elképesztő mennyire gólérzékeny, és milyen iszonyú jól lő.
James a vb-n futott 29.59-et:
http://resources.fifa.com/mm/document/t ... istics.pdf
Nagy kár a sebességért, mert mondjuk Isco legalább kap valamit cserébe a lassúságának okáért, James csak simán lassú.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Baromi szkeptikus voltam vele anno, egy egy vb-s, alsógatyamodellnek tartottam, de már a tavalyi szezonban is egyre jobb lett, hozta magát, és tegnap meg ami csinált. Nagyon szép.
Nagyon adná ha a Kroos-Modric-Isco-Benzema-James tengelynek csak az egyik egomán kollégát kéne kiszolgálnia, és tehermentesítenie, és több lenne a netto focijuk.
Nagyon adná ha a Kroos-Modric-Isco-Benzema-James tengelynek csak az egyik egomán kollégát kéne kiszolgálnia, és tehermentesítenie, és több lenne a netto focijuk.
Nem illik.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Ahogy Neymar a "Messi-korszak" utáni Barca emblematikus figurája lesz, úgy lesz nálunk James a "CR7- korszak" utáni korszak kiemelkedő játékosa. Nem pedig Bale.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- Galacticos
Jah, de ha elmegy cr vagy bale akkor pereznek égne a zsebe..dannen írta:ezt adom, de sajnos látjuk, hogy amíg bale itt van addig ez így marad. max ha jövőre elmegy cr és akkor beférhetnek mind a ketten, mert nekem van egy olyan érzésem, hogy bale maradni fog még pár évig
- Galacticos
Egy normalis vilagban nekik nem is kene versenyezniuk mert megfernenek egymas mellett..dannen írta:isconak sajnos esélye se lesz ha james így játszik, másik csapatban persze lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A kábszi rossz, értem?Kerlon írta:Mekkora élmény lesz majd neked nézni 2 év múlva Verrattit is egy Barca-Realon fehérben, amint kiszolgálja Jamest, aki beveri, mint ló a Ter Stegennek.
Mekkora élmény lesz majd neked nézni 2 év múlva Verrattit is egy Barca-Realon fehérben, amint kiszolgálja Jamest, aki beveri, mint ló a Ter Stegennek.palesz77 írta:Nem tehetek róla, hogy olyan középpályásokat igazoltok mostanában, akik játsszák a focit..csabi* írta:pálesz komolyan elhiszi még valaki, hogy barcás vagy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nem tehetek róla, hogy olyan középpályásokat igazoltok mostanában, akik játsszák a focit..csabi* írta:pálesz komolyan elhiszi még valaki, hogy barcás vagy?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
james 'kisgól' rodriguez
így tovább öcskös, valahogy így kell ezt csinálni.
így tovább öcskös, valahogy így kell ezt csinálni.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
cöröhét vs messi után isco vs neymi lesz, már mikor megmondtam. james örök 3. lesz
Ronaldo meg Messi korszak után nem lepődnék meg, ha ennek a szerencsétlen, egy lábas, gyöklassú, megye 2-es focistának leesne egy aranylabda. Főleg, ha a tényleges posztján játszatnák.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
pálesz komolyan elhiszi még valaki, hogy barcás vagy?
amúgy james tegnap motm, hogy ne legyen off
amúgy james tegnap motm, hogy ne legyen off
-
Nekem benne amúgy az talán a legdurvább, hogy milyen ütemben szórja a kulcspasszokat, és mennyi helyzetet teremt. 90 percekre lebontva jobb volt tavaly Messinél és Nolitonál is - ők voltak ebben a Liga legjobbjai -, eszméletlen szeme van a játékhoz.sentry írta:A gólpasszt is Bale fejére úgy tekerte hogy élmény volt nézni.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az nem olyan gólpassz volt, Hegyi megmondta..sentry írta:. A gólpasszt is Bale fejére úgy tekerte hogy élmény volt nézni.
Azért az nem semmi, h kemény másfél éven belül, hogy lehet ennyiszer így eltalálni a labdákat. Csak így tovább
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Ő illik a Real Madridba. 80 millió ide vagy oda... neki lehet itt karrierje. Remélem tovább folytatja a fejlődést, és a nagyok ellen is odateszi magát. A szabadokat neki kéne lőnie.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots