Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Javaslataitok
kinézetre pöpec lett
viszont lenne két javaslatom, észrevételem. A fórum rész lehetne nagyobb felületen. Értem ez alatt, hogy teljes fejléc szélességben. Bal oldalt a fórum, és jobb oldalt a tweetek mellett is van még egy "főoldal" kockányi hely
a másik, h a főoldalon a következő meccseket is fel lehetne tüntetni, mondjuk olyan 4-5 meccset, és nyilakkal lehetne lépkedni
egyébként a rövidhírek szerepét most a fórum melletti tweetek rész tölti be?
viszont lenne két javaslatom, észrevételem. A fórum rész lehetne nagyobb felületen. Értem ez alatt, hogy teljes fejléc szélességben. Bal oldalt a fórum, és jobb oldalt a tweetek mellett is van még egy "főoldal" kockányi hely
a másik, h a főoldalon a következő meccseket is fel lehetne tüntetni, mondjuk olyan 4-5 meccset, és nyilakkal lehetne lépkedni
egyébként a rövidhírek szerepét most a fórum melletti tweetek rész tölti be?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha minden jól megy, hamarosan lesznek itt is majd új fórum ikonok, azzal majd feltűnőbb leszgólvonal írta:Nem lehet valahogyan besárgítani azokat a fórumokat, ahol van olvasatlan hozzászólás, mint az előző fórumon.
Amúgy grat, rohadt jól néz ki...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
ÁÁÁ, tényleg, lehetne kicsit erőteljesebb.Kerlon írta:Ha jól megnézed a fórum előtti kis kocka körvonala piros, ha olvasatlan HSZ van.
Ha jól megnézed a fórum előtti kis kocka körvonala piros, ha olvasatlan HSZ van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem lehet valahogyan besárgítani azokat a fórumokat, ahol van olvasatlan hozzászólás, mint az előző fórumon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, ez most így marad, és ahogy írod, nem a kattintásgenerálás volt a cél. Az új dizájn amit vettünk, az ezt teszi lehetővé, illetve biztos meg lehetne oldani, de az összképet rontaná.h.csabi írta:Rohadt jól néz ki, de nem lehetne a rövidhíreket visszahozni, hogy ne kelljen kattintgatni? Gondolom nem akartok hirdetéseket, hogy ennyit számítson nektek az új oldalak betöltése...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én chromeot használok, először nálam is ez volt a probléma, majd végigmentem a topikokon és hirtelen megjavult.___Samy___ írta:én úgy vettem észre, hogy csak chrome böngészőben csinálja ezt, a sima gyári böngészővel semmi bajaBBeno írta:aaaaaa vegre megint van legfrissebb hozzaszolasok. imaaadoooom
btw ha mobilrol nezitek most az offtopicot es allo nezetben akkor nem olvashato minden. fekvoben kihuzza a forum szelesseget de alloban lemaradnak a sorok vegei. no offense csak szolok hogy tudjatok rola.
legfrissebb hozzaszolasok aaaaaaa
Amúgy szép munka, tetszetős felület, köszönjük szépen!
- ___Samy___
én úgy vettem észre, hogy csak chrome böngészőben csinálja ezt, a sima gyári böngészővel semmi bajaBBeno írta:aaaaaa vegre megint van legfrissebb hozzaszolasok. imaaadoooom
btw ha mobilrol nezitek most az offtopicot es allo nezetben akkor nem olvashato minden. fekvoben kihuzza a forum szelesseget de alloban lemaradnak a sorok vegei. no offense csak szolok hogy tudjatok rola.
legfrissebb hozzaszolasok aaaaaaa
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gratulálok Srácok! Nagyon király lett!!
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Bár nem rég regisztráltam. Már régóta olvastam a fórumot, és az új mobilfelület sokkal jobb. Gratula!!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A mobilos felület nagyon el lett találva, jobban tetszik, mint az előző verzió, szerintem hamar meg fogom szokni. Szép munka.
- Galacticos
ittziro4vr írta:Most még csak mobilról jöttem fel, ezen nagyon király megy minden fullosan, grat! De hol a dühöngő?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most még csak mobilról jöttem fel, ezen nagyon király megy minden fullosan, grat! De hol a dühöngő?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jó lett az oldal nagyon, kicsit még szoknom kell, de igen pofás, gratula a kivitelezőknek! Főleg a fejléc szép amúgy szerintem, jó lett a képválasztás, szép így az összkép. (Még ha nem is komálom annyira ezt a stadiont.. )
Egy baromi amatőr kérdésem lenne, előre is bocs, ha nagy baromság. De a mobilos felület nem fog most sokkal többet "fogyasztani" a mobilnetből így, hogy képek is vannak ott? Ezt nem háborgásból kérdezem, hanem tényleg nem tudom hogy van ez, és ennek tükrében osztanám be, hogy mennyit nézem az oldalt, ha nem vagyok wifiközelben. Előre is köszi a választ! És bocs, ha hülye kérdés volt..
Egy baromi amatőr kérdésem lenne, előre is bocs, ha nagy baromság. De a mobilos felület nem fog most sokkal többet "fogyasztani" a mobilnetből így, hogy képek is vannak ott? Ezt nem háborgásból kérdezem, hanem tényleg nem tudom hogy van ez, és ennek tükrében osztanám be, hogy mennyit nézem az oldalt, ha nem vagyok wifiközelben. Előre is köszi a választ! És bocs, ha hülye kérdés volt..
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Gratulálok jó az új felület!!
Remélem a szezonkezdésünk is ilyen jó lesz:)
Remélem a szezonkezdésünk is ilyen jó lesz:)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lesznek meg távozók es érkezők aztan aktuális lesz a lista es csak 25 fo lesz ott. Akkor minden normalis lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
játékosok fórumban meg lehet valahogy oldani, hogy egy oldalra kiférjen az összes topik?
a legfrissebb mindig átcsúszik így nekem a 2. oldalra
a legfrissebb mindig átcsúszik így nekem a 2. oldalra
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Elsőre furcsa, én a régi oldallal teljesen meg voltam elégedve, remélem ezt is meg lehet majd szokni.
Elsőre furcsa, én a régi oldallal teljesen meg voltam elégedve, remélem ezt is meg lehet majd szokni.
jo hat nekem ilyen. majd elforgatom ha ugy van eppen. remelwm a screenshotot megtudtatok nezni dropibol.