Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez már csak azért is hápog mint egy tipikus marca cikk mert még nem tudni mi lesz Luninnal. Ha végül megy biztos érkezik egy kapus.
Varhato volt.
- ikarus93
Én csak R24t tudom idézni a közepe legyen rendben. Ott meg nagyon jol megvagyunk.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Felkészül a Lucas-Vallejo-Tchouaméni-Fran sorBlancoMark írta:Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- BlancoMark
Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
- Pad'em
It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Gagyi és kb alig van szó a Realrol. La Liga sorozat, Real nélkül, Xavi es Lewandowski bezzeg tolja a baromságot. A végén én is már csak pörgettem.RaúlCF írta:Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna? Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna? Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Cama továbbra sem volt alap kezdő, ha bedobták mindig odatette magát. Nem tudom pontosan mi az elvárt tőle, lehet neki kellene a gólokat is lőni vagy nem tudom. Megy a Vitinhahoz hasonlítás is, aztán egész más a kettő játékos. Max annyi közös van bennük, hogy a kp-n játszanak.gólvonal írta:3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna? Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cseren
- ikarus93
Nem fognak besülni, de azért a Modric Kroos duóhoz senkit se szabad mérni. Ez a kettő olyan magas szintre tette a mércét amit nem hiszem hogy bárki képes lesz megugrani.Berti írta: Mindkét francia magasabb szint, mint Vitinha, úgy hogy amúgy ő is egész komoly.
Nem látom, hogy a 4 fő középpályásunk közül egy is besülne.
A következő években csak a védelemre kell koncentrálni.
6 BLt nyerni sztem senki nem fog amennyit Kroos Modric nyert.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Arra viszont nagyon.
Bár azért elég beteg lenne jövőre egy TAA-Davies pakk ingyen.
Bár azért elég beteg lenne jövőre egy TAA-Davies pakk ingyen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Mindkét francia magasabb szint, mint Vitinha, úgy hogy amúgy ő is egész komoly.
- RaúlCF
vagy elérhetnék végre a 16-17 évesek szintjét istomi_b írta:Hát Vitinha szintenkiserik írta:
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Hát Vitinha szintenkiserik írta:Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cseren
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cserenRemy írta:
Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
szaros ügynök. ha akarjuk egy kliensét ugyanúgy fog visszamászni. szóra sem érdemes.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cserenRemy írta:Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag.doncsontos írta: vitinhanak is ő az ügynöke? miatta mondjuk kár lenne a jövőben, ha tud tovább fejlődni bőven elit lesz a tag.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag. Vagy hová akarnád berakni?doncsontos írta: vitinhanak is ő az ügynöke? miatta mondjuk kár lenne a jövőben, ha tud tovább fejlődni bőven elit lesz a tag.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots