Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo
Ami fix , hogy jelenleg langyos víz a szezonunk. Stabilak vagyunk m, erősek de a tavalyi után azért érezhetően jóllaktunk + hozzátesszük a vb-t és én egy bajnoki címen kívül az elfáradt benzemával meg a kölykökkel én többet nem látok benne.
Viszont egy last dance Céronaldo szerintem felkavarná az állóvizet a csapatban és akár bl címvédésért is mehetnénk. Nem azért mert a 40 éves cére van szükségünk hanem mert úgy felkavarná ezt a leülepedett jóllakott fázist, hogy újra más dimenziókban gondolkozhatnánk.
Lehet fail lenne de igazából veszteni valója senkinek sincs. Cének ez utolsó esély nekünk meg kb semmit nem zavarna be így, hogy fiatal csatárt nem igazoltunk akit zavarna.Benzemával lehoznák a posztot szépen.
Viszont egy last dance Céronaldo szerintem felkavarná az állóvizet a csapatban és akár bl címvédésért is mehetnénk. Nem azért mert a 40 éves cére van szükségünk hanem mert úgy felkavarná ezt a leülepedett jóllakott fázist, hogy újra más dimenziókban gondolkozhatnánk.
Lehet fail lenne de igazából veszteni valója senkinek sincs. Cének ez utolsó esély nekünk meg kb semmit nem zavarna be így, hogy fiatal csatárt nem igazoltunk akit zavarna.Benzemával lehoznák a posztot szépen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkora ketharmad, hogy meg a holdrol is latszik ?
ha realos lennek, fel evre elhoznam en is.
barcaskent meg remelem, hogy psg-be megy, a ket urleny egyutt groteszk kis lezaras lenne.
ha realos lennek, fel evre elhoznam en is.
barcaskent meg remelem, hogy psg-be megy, a ket urleny egyutt groteszk kis lezaras lenne.
ez már kétharmad igen akárhogy is nézem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benzema végig sérült leszbegész szezonba.
Ez szinte garantált szerintem.
Szal ellentmondok magamnak de szezon végeig hoznám.
Ez szinte garantált szerintem.
Szal ellentmondok magamnak de szezon végeig hoznám.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én alapból nem igazán hiszek a velünk kapcsolatos forrásoknak, mert itt a Haaland-Mbappé vonalon nagyjából mindenki befutott a faszerdőbe, de gondoltam hátha érdekel valakit ez az infó.Ez a Diaz olyan valaki aki nagyon napra kész előre a történésekben? Maradjon Európában
Én egyébként arra nyomtam, hogy ne jöjjön. Olyan jöjjön, akivel hosszabb távon tudunk számolni, mert Mariano végre elhúzza a belét, Bezemánál ezek az izomsérülések ilyen korban, ennyi perccel a háta mögött lehet tartósak lesznek, aztán megint lesz egy Rodrygo, aki nem csatár (egy csatáros felállásban semmiképp).
Thuram szerződése nyáron lejár, nem tudom, hogy a Gladbach megválna-e tőle még most, mert nyáron pénzt nem látnak belőle, de érte fizetnék, ha mozdítható.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Az esetek 90%-aban ennek az ellenkezoje derul ki eleg gyorsan.Sierra írta: Bárcsak úgy gondolkodnának a vezetőségben is, mint itt a fórumon.
Kell a fasznak, aztan majd itt is megy a marcahoz hogy jaj nem tisztelik itt mar ot ugy ahogy regen. Akassza szogre.
Bárcsak úgy gondolkodnának a vezetőségben is, mint itt a fórumon.
Visszahoznám a szezon végéig, én személy szerint imádnám.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Ez a Diaz olyan valaki aki nagyon napra kész előre a történésekben? Maradjon Európábanporonty írta: https://www.marca.com/futbol/premier-le ... b45d3.html
José Felix Diaz szerint Newcastle vagy Al-Nassr lesz.
Plusz egy a Realhoz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Plusztízateeemadrid írta: Tök egyértelmű, hogy igen, annyiféleképpen kimaxoltuk már ezt a sportot, miért ne trollkodnánk össze még egy last dances bl címvédést is a kiégett Cével?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Tök egyértelmű, hogy igen, annyiféleképpen kimaxoltuk már ezt a sportot, miért ne trollkodnánk össze még egy last dances bl címvédést is a kiégett Cével?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
https://www.marca.com/futbol/premier-le ... b45d3.html
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Még a BL bravúrok során párszor én is belefutottam Remybe twitter kommentek közt a KeleFaszcsi/Peet/SzaboChris féle agyhalott követő nélküli szónokok Real gyalázó posztjai alatt, el is morzsoltam egy-egy könnycseppet a büszkeségtől..(illetve, hogy miért nem csak odaír )
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szurkoló vagyok nem szakértő, meg nincs is tétje
Igenre nyomtam, ha visszajön, biztos hogy semmilyen kupától nem miatta fogunk elesni, csak javíthat rajtunk. 0,5+1 éves szerződést kötnék.
Vinicius, Rodrygo meg küzdjön meg az öreggel.
Hazard meg nézze meg mit kellett volna edzésen...
De egyébként egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy Modricék annyira repesnének az örömtől ha jönne...ez csak egy érzés
Igenre nyomtam, ha visszajön, biztos hogy semmilyen kupától nem miatta fogunk elesni, csak javíthat rajtunk. 0,5+1 éves szerződést kötnék.
Vinicius, Rodrygo meg küzdjön meg az öreggel.
Hazard meg nézze meg mit kellett volna edzésen...
De egyébként egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy Modricék annyira repesnének az örömtől ha jönne...ez csak egy érzés
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudom ki ő és honnan tud bármit is, de csak MU-tól a jó Lukaku, Sanchez, Di Maria hármas kapásból nagyobb trash, mint CR.
Pláne, tavalyi szezon alapján miért lenne rossz igazolás CR. A magáét megtette ezerévesen. Onnantól rossz már nem lehet.
Sportszakmai szempontból mennyire volt értelme az egész transzfernek, az már más kérdés. De még úgyis bőséggel találni rosszabbat.
Amúgy ő tuti valamelyik a 3 nagyágyúból.
Pláne, tavalyi szezon alapján miért lenne rossz igazolás CR. A magáét megtette ezerévesen. Onnantól rossz már nem lehet.
Sportszakmai szempontból mennyire volt értelme az egész transzfernek, az már más kérdés. De még úgyis bőséggel találni rosszabbat.
Amúgy ő tuti valamelyik a 3 nagyágyúból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kepzeld el a filmes topicot egy olyan platformon ahol megengedett a felnott tartalom.dzsi91 írta:Ezkiafaszom és miért tudja remy twitterét? Vagy inkabb én miért nem tudom?cronaldoforever írta:
És ezzel nehéz is vitatkozni.
Mondjuk te twitteren megszakértetted, hogy CR ezzel az interjújával feláldozza magát a Unitedért.
Szezon vegeig hoznam, biztos csakazertis jobban odatenne magat kovetkezo csapataban. Ketlem, hogy ne erne pontokat a leigazolasa.
- dzsi91
Ezkiafaszom és miért tudja remy twitterét? Vagy inkabb én miért nem tudom?cronaldoforever írta:És ezzel nehéz is vitatkozni.Remy írta: Na, fórum kedvenc szakértője megszakértette, hogy az elmúlt évtized egyik, ha nem a legrosszabb igazolása volt CR. még ha legalább most nyáron ment volna, nem pedig tavaly.
Mondjuk te twitteren megszakértetted, hogy CR ezzel az interjújával feláldozza magát a Unitedért.
- Mester77
De nem látják, le lett nyilatkozva, hogy elég Karim és RodrygoJim írta: valaki mindenképp kell előre, most már szerintem a pályamunkás is látja Madridban,
nem hogy a vezetőség..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ügyesen megoldotta az interjúval ezt
valaki mindenképp kell előre, most már szerintem a pályamunkás is látja Madridban,
nem hogy a vezetőség..
valaki mindenképp kell előre, most már szerintem a pályamunkás is látja Madridban,
nem hogy a vezetőség..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vagy a brazilok, es ugyanezchronic írta: Nyerjék meg a vb-t a portugálok és vonuljon vissza.
thereisonly1ronaldo