Ehhez, ponyvagarázs, (se ) nagyon nem értek, nincs vele tapasztalatom. Amit hirtelen a neten találtam az nem tetszik. Nem a tudása (bár ugye a ponyva elérik a napon, így nem lesz egy örök életű megoldás), a kinézete Én biztos, hogy az 69erssam által említett ""beálló"" felé nézegetnék. Én is úgy oldottam meg itthon, hogy a rendes garázsom (1 autó fér bele) tetőszerkezetét meghosszabbítottam, alátettem tartóoszlopokat és így lett egy nyitott kocsibeállóm is. Ha jól van megcsinálva az alap, akkor idővel apránként meg lehet csinálni az oldalát is és akkor egy teljes értékű, szép garázs lesz a portán.raul 4 ever írta:Erről én is kérnék tapasztalatot ha van..___Samy___ írta: Sracok, van olyan koztunk, aki ponyvagarazsban parkol az autojaval? Erdekelnenek, hogy mit lehet roluk tudni, mennyire megelegszik, szellozik alatta az auto, mennyire birjak az idojarast ugy altalanossagban.
Mivel a mobilharazs arai iszonyatosan elszalltak, igy elkezdtem nezni a ponyvas valtozatot.
Feleségemmel lehet emiatt válunk el , ő mindenképp téglagarázst akar, sztem totál felesleges.
Nyilván attól függ, hova állítod fel -> fű, homok -> cseszheted, jön a rozsda alulról
Nálunk rendesen megcsinált térkő van az udvaron (aprókavics, homok, térkő sorrendben, nem lett kispórolva semmi), én simán rádobnám a ponyvás garázst, szvsz nem enné meg alulról a kocsikat a vasoxid.
Kiserik ált. vágja az ilyeneket...
Ha esetleg ehhez (is ) értesz, szólj plz.
TY
A lényeg, ahogy írtad is, hogy megfelelő legyen az alja. Beton, aszfalt, max térkő.
Egy Totalcar cikkből: "A ponyva és a beálló, valamint a garázs közötti átmeneti megoldás a merevítőkerettel egybeépített ponyvagarázs. Előnye a könnyű kezelhetősége, lényegében garázsként használható (bár motoros ajtaja nem lehet), véd a csapadéktól, nem fülled be, főleg, ha a talaj alatta nem föld, hanem beton. Hátrány a korlátozott élettartam (elöregszik az anyaga) és hogy nem túl szép."