James beviszi az Evertont az 5. helyrealexoxladjackoxi írta:Szerintem minimum az 5. hely meglesz. Amúgy szerinted ki jön be elénk? MU, Chelsea, City, Pool gondolom rájuk gondolsz, és még?
Premier League
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sorry, félrenéztem. Azért a Chelsea kerete egy kategóriával erősebb nálatok. Lampard elbszhatja de meglepne ha nem az ágyusok előtt végeznének. Man U is, Wolves is jó lehet, max egy 5-6 hely a reális sztem isalexoxladjackoxi írta:Mi? Dehogyis. Ha a Pool és a City nem esik vissza, akkor a Chelsea nem velük fog csatázni, hanem inkább a MU-val meg velünk. Így értettem.Pad'em írta:
A City és a Pool az Arsenal kasztjában?
Ez egy Fulham verés következménye?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi? Dehogyis. Ha a Pool és a City nem esik vissza, akkor a Chelsea nem velük fog csatázni, hanem inkább a MU-val meg velünk. Így értettem.Pad'em írta:A City és a Pool az Arsenal kasztjában?alexoxladjackoxi írta: Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném.
Szerintem minimum az 5. hely meglesz. Amúgy szerinted ki jön be elénk? MU, Chelsea, City, Pool gondolom rájuk gondolsz, és még?ziro4vr írta: 6.nál előrébb nem lesz az arsenal, kár ezt magyarázni.
- Pad'em
A City és a Pool az Arsenal kasztjában?alexoxladjackoxi írta: Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- alexoxladjackoxi
Ha érkezik még egy középpályás, akkor szerintem is reális célkitűzés lehet a TOP4. Ha maradna a 3-4-3, akkor talán inkább Thomasra szavaznék, ha át akarunk állni 4 védősre, akkor inkább a kreatívabb Aouarra. Védelem stabilizálódni fog, eleve Arteta azzal nyitott, hogy próbálta megszervezni a csapatszintű védekezést, ez nagyjából sikerült is, és erre rájön a 2 ígéretes fiatal védő, Gabriel és Saliba. Előbbi már debütált is, elég magabiztos volt a Fulham ellen. Meglátjuk, Chelsea lehet orrnehéz lesz, meg idő kellhet mire összeállnak, Havertz is még csak lézengett a Brighton ellen, és azért Lampardnak is vannak hiányosságai. Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném. United érdekes, mert Bruno óta sorra nyerik a meccseket, remélem idénre már kopik a varázs, azért Olet nem tartom sem TOP edzőnek, sem ígéretesnek. Spurs Józsival nem fog beleszólni, bár lehet még ott egy-két veszélyes középcsapat, Leicester, Wolves, akár Leeds. Talán Everton, de őket 7.-8. helynél nem várom előrébb. Ancelotti nem a régi már.ekissm írta:Am, ha a védelem összeáll, akkor simán mehettek a 4ik helyért. Az első három nálam toronymagasan a Cselzi, City, Pool hármas. A MU nem nagyon erősített, így velük mehet majd a harc a BL-ért.alexoxladjackoxi írta: Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon. Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
Auba szerződés nagy fogás, azt hittem előbb-útobb kiköt nálunk, vagy a barcánál.
A MU már a tavalyi szezon végére összeállt eléggé, és Donny erősítés ha Pogba ismét ‘megsérül’. A keret sokkal jobb mint az Arsenalé, az edzőket meglátjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Am, ha a védelem összeáll, akkor simán mehettek a 4ik helyért. Az első három nálam toronymagasan a Cselzi, City, Pool hármas. A MU nem nagyon erősített, így velük mehet majd a harc a BL-ért.alexoxladjackoxi írta: Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon. Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
Auba szerződés nagy fogás, azt hittem előbb-útobb kiköt nálunk, vagy a barcánál.
- alexoxladjackoxi
Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon. Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pedig meg igy 31 evesen utoljara lephetett volna egy normalis csapatbaalexoxladjackoxi írta: Mi van, mindenki letojja, hogy Auba aláfirkantott egy új 3 évest?
- Süti
Mi ez, az arsenalom.hu?alexoxladjackoxi írta: Mi van, mindenki letojja, hogy Auba aláfirkantott egy új 3 évest?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- alexoxladjackoxi
Mi van, mindenki letojja, hogy Auba aláfirkantott egy új 3 évest?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért az öreg Didiét is megszépíti, hogy mekkorát buktak utána a chelsea csatárok.Vardy now has more goals than Premier League legend Didier Drogba... and he's overtaken the former Chelsea star in 42 fewer matches
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szabadeséssel fejre zuhan az emberünk de azért kurva jót röhögtem ezen.
-
Ezen a térdelésen én is meglepődtem, mert nem néztem régóta PL-meccset, legalábbis az elejétől. Aztán miért kell térdelni, ki előtt kell most éppen megalázkodni?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pár éve a jó öreg nfl-ből Kaepernicket ezért úgy elzavarták h a karrierje ott véget is ért, most meg aki nem térdel az szemét, túl van ez tolva, mint minden más 2020-ben, corona, rasszok, szivárványos zászló, golfozó Bale Mikor jelentik már be végre hogy kölcsönbe távozik, mi fizetjük egész évre plusz intézzük a golf klub tagságot is
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
AzfaszaCaraway írta:Persze, mar a szunet utani ujraindulas ota, sot, sz ujraindulas utani elso meccsen az osszes csapatnal a nevek helyett az volt a mezre irva, hogy black lives matter.dzsi91 írta: Kajak térdeléssel kezdődnek a premjerlíg meccsek ??? (köp)
Remélem egyszer majd rálép egy rendőr egy fehér keresztény bűnöző nyakára és majd eggyüttesen vet keresztet és mondja el a miatyánkot,muszlim ,néger és fehér minden meccs előtt.
Csak tudnám,hogy ezt miért is lehet behozni futballmeccsekre és miért büntetnek minden mást azonnal aminek csak egy kicsit is köze van bármilyen ideológiához vagy polotikához.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Persze, mar a szunet utani ujraindulas ota, sot, sz ujraindulas utani elso meccsen az osszes csapatnal a nevek helyett az volt a mezre irva, hogy black lives matter.dzsi91 írta: Kajak térdeléssel kezdődnek a premjerlíg meccsek ??? (köp)