Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 6., vasárnap 11:45

tubatibi írta:Nagy valószínűséggel ez a keret lesz a következő szezonban:

Kapusok: Iker Casillas, Diego Lopez, Jesus

Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Nacho, Coentrao, Marcelo

Középpályások: Illarramendi, Xabi Alonso, Luis Gustavo, Toni Kroos, Modric, Di Maria, Isco

Támadók: Bale, Jesé, Falcao, Benzema, Cristiano Ronaldo

Nem gyenge keret az biztos, megfelelő frissítés is megvan. Bár Pogbát nagyon sajnálnám, ha nem érkezne. :hmmm:
aláírnám. Még egy kp fog jönni a Castillából, mert ez csak 22. Lehet Jose Rodríguez lesz az. Jó lenne pótolni az elment Castillásokat. :mrgreen: :mrgreen:

Tehát akkor:
Játékos-Távozó/Érkező-Ár
Luis Gustavo-É- -25M
Toni Kroos-É- -25M
Radamel Falcao-É- -50M
Álvaro Morata-T- +25M
Sami Khedira-T- +35M
Casemiro-T- +10M
Garay-T- +7M
Össz.: -23M
Nem is olyan rossz. Csak DM maradjon.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 6., vasárnap 11:33

Nagy valószínűséggel ez a keret lesz a következő szezonban:

Kapusok: Iker Casillas, Diego Lopez, Jesus

Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Nacho, Coentrao, Marcelo

Középpályások: Illarramendi, Xabi Alonso, Luis Gustavo, Toni Kroos, Modric, Di Maria, Isco

Támadók: Bale, Jesé, Falcao, Benzema, Cristiano Ronaldo

Nem gyenge keret az biztos, megfelelő frissítés is megvan. Bár Pogbát nagyon sajnálnám, ha nem érkezne. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 4., péntek 1:04

Galacticos írta:
Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
volt egy szezonunk amikor csak modric jött.
előtte meg asszem csak coentrao, de ebbe nem vagyok biztos.
2008 nyarán meg az amúgyis bivaly kerethez csak vdv csatlakozott. :lol: :lol:
2011-ben Coentrao mellett erkezett meg Varane, Sahin es Callejon is.

2 eve pedig valoban csak Modricert adtunk penzt, raadasul par eladassal ki is hoztuk 0-ra az atigazolasi szezont (granero, canales, lass, sahin, gago, altintop).

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 0:47

Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
volt egy szezonunk amikor csak modric jött.
előtte meg asszem csak coentrao, de ebbe nem vagyok biztos.
2008 nyarán meg az amúgyis bivaly kerethez csak vdv csatlakozott. :lol: :lol:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. július 4., péntek 0:31

Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le. B-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nem...ez nem Perezékre vall.
Jönni fog Pogba :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. július 3., csütörtök 23:51

Galacticos írta:én annyira nem csípem kroost, nincs vele semmi bajom nem azt mondom. jó játékos, nagyon jó játékos, elit játékos, de mikor megnézem a bemutatását nem fog megfordulni a fejembe hogy húú bazdmeg egy ilyen kroos mez kell nekem.
én tuti rendelek egy Kroos mezt, jelentsék már be a csávót. :D

valóban, egy Kroos-Falcao duóval én is tökéletesen elégedett lennék, illetve még a nyár végén egy Pogba csak hab lenne a tortán.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 3., csütörtök 23:46

Gascoigne írta:2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapig
igen az nagy minőségi előrelépés volt, de abban a csapatban még bőven voltak lyukak.
ha meg idén jön kroos meg falcao és marad dimaria, akkor ebbe a keretbe nem lesz lyuk. :)
én annyira nem csípem kroost, nincs vele semmi bajom nem azt mondom. jó játékos, nagyon jó játékos, elit játékos, de mikor megnézem a bemutatását nem fog megfordulni a fejembe hogy húú bazdmeg egy ilyen kroos mez kell nekem. :)
falcaonak viszont kurvára fogok örülni, már az atmából nekünk kellett volna elhozni. :D

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 3., csütörtök 22:59

R.M.C.F írta:
ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.

khedira, morata out
kroos, falcao in

keep it simple. :D

Csodálatos lenne. Ez az első év a madridista "életemben" amikor összhangban van a klub a magam igényeivel. Pont oda ahová szerintem kell,és azokat akiket én is preferálok....ilyen még nem volt.
2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapig :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 3., csütörtök 22:56

ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.

khedira, morata out
kroos, falcao in

Csodálatos lenne. Ez az első év a madridista "életemben" amikor összhangban van a klub a magam igényeivel. Pont oda ahová szerintem kell,és azokat akiket én is preferálok....ilyen még nem volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 3., csütörtök 22:47

minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.

khedira, morata out
kroos, falcao in

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 3., csütörtök 22:42

Luis Gustavo nekem nem kellene,nem vagyok hanyatt dobva tole. Inkabb fizetnek Pogbaert 80 milliot. Hosszutavon megoldodna a KP,mar csak ossze kellene szoktatni a jatekosokat az ujakkal,oszt kezet csokolom.

Ha Di Maria lelep,akkor johetne James,de rola nincs hir,ha Khedira lelep,johet Pogba.

Kroos es Falcao alapjaraton jonni fog. Ez a terv nyárra.
:goat:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2014. július 3., csütörtök 21:02

Pletykákra alapozva és a realitás talaján maradva a jövő évi tökéletes keret:

Casillas, Lopez, Jesus
Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Carvajal, Marcelo, Coentrao, Arbeloa
Xabi, Modric, Kroos, L.Gustavo, DiMaría, Isco,
Bale, Ronaldo, Jesé
Benzema, Falcao

:'( :agree: :salute:

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. július 3., csütörtök 9:29

Lassan véget ér a világbajnokság, és elkezdhetünk a következő szezonra koncentrálni. Ezen felbuzdulva, megosztom veletek én is (hátha érdekel is valakit :mrgreen: ), hogy nézne ki az én keretem a következő szezonra, illetve egy kicsit még hosszabb távra.

Kapusok:
A két jelenlegi kapusunk közül szerintem Diego López komolyabb szintet képvisel, mint Casillas. Fájó ezt mondani, egy jó évtizeden keresztül az egyik kedvenc játékosomnak számított, még manapság is az, de sajnos eljárt felette az idő. Lassan el kell kezdenünk gondolkodni, hogy kivel kellene betölteni a távozása után keletkező űrt. Egy komolyabb ajánlatot megfontolnék érte, hátha a környezetváltozás jó hatással lenne rá, és egy kis ideig, újra a régi fényében tündökölhetne. Szóval kettejük közül inkább Lópezt tartanám meg, viszont hoznék elé/mellé egy komoly, fiatal versenytársat, aki majd újra, hosszú időre megoldhatná a kapusproblémánkat. Ez a személy pedig nem más lenne, mint De Gea. Egy komoly ajánlat fejében Van Gaal tuti elengedné, magának meg elhozná a MU-ba Cillessen-t. A 10 milliós árat pedig Kiko Casilláért kifizetném, kivéve abban az esetben, ha Keylor Navas is hozható lenne annyiért, akivel a későbbiekben (López helyett) számolnék. De Gea

Védelem:
A jobb oldalon szerintem tökéletesen rendben vagyunk. Itt is van egy játékosunk Carvajal személyében, aki hosszú távra megoldást jelenthet, és egy rutinos rókánk, aki akár a bal oldalon is bevethető, ha szükség van rá. Szóval jobb oldalon adott egy Carvajal/Arbeloa duó. A bal oldalon ugyanez a helyzet, van két nagyon jó képességű játékosunk, akik közül a sérülések és az alkalmazni kívánt taktika/ellenfél függvényében bármelyik bevethető. Remélhetőleg Marcelo formája feljavul és azt a szintet képes majd hozni, amit már korábban láthattunk tőle. Tehát itt is adott egy Marcelo/Coentrao kettős. Középen szintén nincs gond. Ramos tanár volt ebben a szezonban Pepével együtt, Varane is úgy néz ki, hogy teljesen felépült, és a VB-n szinte hiba nélkül teljesít. Nacho pedig minden alkalommal, amikor pályára lépett megmutatta, hogy kiegészítő emberként bőven lehet számolni vele. Carvajal/Varane/Ramos/Marcelo

Középpálya:
A hírek szerint itt várható a legtöbb változás. A középpálya középső részén Xabi Alonso és Modric helye lenne nálam biztos. Mellettük Kroos érkezése esetén, ő kaphatna még helyet. Casemirot eladnám visszavásárlási opcióval, Khedirát pedig végleg. Di Maríát pedig megfelelő ajánlat esetén szintén. Illaramendinek viszont maradnia kellene szerintem, mert Xabi már nem biztos, hogy végig bírja az évet, és ha 3 játékos távozik innen, akkor ismét óriási pénzköltésbe kell kezdeni, hogy létszámban is meglegyünk. Luiz Gustavo lenne még jó választás, ár/érték arányban mindenképpen. Nem egy Vidal, de rettentően hasznos játékos szerintem, a Bayern elkótyavetyélte annak idején, 20-25 milliót szerintem megérne. Tehát Kroos és Gustavo érkezésével lenne egy Xabi Alonso/Illaramendi/Modric/Kroos/Isco/Luiz Gustavo hatosunk, ami esetleg Vidallal vagy Pogbával lehetne komolyabb, kérdés, hogy Perez papa fantáziáját mennyire mozgatja a dolog. Modric/Xabi Alonso/Kroos

Támadók:
Moratáért ki kell sajtolni az utolsó centet is a lehetséges vevőkből, ezt a visszavásárlási opciót támogatnám, viszont szerintem nem fogja megütni még a Soldado/Negredo szintet sem. A két szélen Bale és Ronaldo alap, középen pedig Benzema szintén. Falcaonak viszont nagyon tudnék örülni, taktikailag óriási igazolás lenne, és Benzema mellé simán elférne, kapna lehetőséget bőven mindkettő. Viszont jobban belegondolva lehet, hogy Falcao kezdene nálam. Jesé ha felépül szintén hatalmas fegyver lehet, és én sem vetném el James Rodriguez szerződtetését. Már akkor kinéztem, mikor a Portoban játszott, most is remekel a VB-n. Ronaldo már 29, miután minden rekord meglesz, még lehet elmegy valahová kicsit hőbörögni, de lassan itt lesz az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni majd rajta, hogy ki pótolhatná őt a jövőben. Bale/Falcao/Ronaldo

Tehát az én kezdőcsapatom így nézne ki:
--------------------De Gea--------------------
Carvajal----Varane------Ramos----Marcelo
-----------------Xabi Alonso-------------------
----------Modric------------Kroos-------------
--Bale----------------------------C. Ronaldo--
--------------------Falcao----------------------

A tartalékokból is ütőképes kezdő 11-et lehetne összeállítani:
-----------------D. López----------------------
Arbelo------Pepe-------Nacho------Coentrao
------Luiz Gustavo-------Illaramendi--------
---------------------Isco------------------------
Jesé-------------------------James Rodriguez
--------------------Benzema--------------------

Megfelelő rotációval mindenki kapna elég játéklehetőséget, de azért reálisan nézve 5 érkező szerintem túlzás lenne. 2-3 játékos biztosan érkezik a nyáron, egy Kroos-Falcao duó után felőlem bárki érkezhet. A jövőre nézve pedig szerintem érdemes lenne elővásárlási jogot szerezni James Rodriguezre mondjuk a Falcao biznisz keretében vagy Pogbára az esetleges Morata transzferrel.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 30., hétfő 14:43

Best of Suarez

Jó focista, de lássuk be, hogy nagy féreg is egyben :D

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 0:18

Toky írta:
ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.
Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le? :kivagyhe:
Ne értsd félre, semmi bajom vele. Csak most egy bizonyos sorozat, majd híradó megnézése után, az ilyen félrevezető kampányszöveg nagyon bántja a szemem.
A Manchester United jóval jobb feltételeket kínál Radamel Falcaónak, ám a kolumbiai csatárt teljesen hidegen hagyja az angolok érdeklődése, mert csak a Real Madridba hajlandó igazolni. Forrás: Madridom.hu

Parancsolj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 30., hétfő 0:17

ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.
Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le? :kivagyhe:
Ne értsd félre, semmi bajom vele. Csak most egy bizonyos sorozat, majd híradó megnézése után, az ilyen félrevezető kampányszöveg nagyon bántja a szemem.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 29., vasárnap 22:51

hát mivel újra aktuális, így megkerestem a gépen a tavaly nyári avataromat. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:49

torjack írta:idén egy kroos-khedira és egy falcao-morata csere, jövőre meg egy xabi-pogba, aztán akkor nagy baj már nem lehet. mondjuk nem rohannék madridba balhézni, ha a francia már idén is jönne.
casemirot meg odaadjuk wengernek egy diétás kóláért és két kiló szotyoládéért. lényeg, hogy DM maradjon, ő nagyon kell ide.
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 22:41

idén egy kroos-khedira és egy falcao-morata csere, jövőre meg egy xabi-pogba, aztán akkor nagy baj már nem lehet. mondjuk nem rohannék madridba balhézni, ha a francia már idén is jönne.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:23

Tetszik ez a felvázolt keret. Kroos és Falcao, kiegyeznék velük teljes mértékben. Előbbi hidegvére és passz skillje rendkívül meggyőző, és fut is bőven. Utóbbi meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért, és Karimmal is simán ellennének együtt a pályán. Az a négyes meg elég brutál, bár van egy gyanúm, hogy Ronaldoval lennének ott a gondok, de majd kiderül, reméljük kiderülhet. Annyi kiegészítés, hogy ha "csak" Kroos jön a kp-ra, akkor jövőre(15-16) az Illarra/Xabi kettős egyike helyett egy ütközőbb, csúcsnégerebb fazont látnék-
Nem illik.

Vissza: