HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 30., vasárnap 8:14
Borzasztó kevés volt ez tegnap.
Végig azt éreztem, hogy az atleticonak több mint kiváló az X ,és ebből kifolyólag is lett ez az eredmény.
Kezd bebizonyosodni, hogy ez a taktika teljesen halott egy olyan nagycsapat ellen, aki képes jól és agresszívan tömörülni, illetve gyors kontrákat végigvinni.
Lopetegi számomra meccsről meccsre egyre inkább azt bizonyítja, hogy nem Ő a megfelelő ember számunkra.
Ezidáig szerintem rosszul cserélt, rotált, játékosmenedzselt. Nem hajlandó semennyire se alkalmazkodni az adott ellenfél stílusához.
Szimpatikus figura egyébként, és pont emiatt én még nem írnám le, de ha minden így marad, csodálkoznék ha sokáig ülne a padon.
Játékosainkon picit azt érzem, hogy eléggé elszálltak maguktól ,mind mutatott játék, mind nyilatkozatok alapján.
Illetve kezd bebizonyosdni amit sokan fújtak/fújtunk nyáron a keretről.
Kiveszed a világ talán legjobb játékosát, aki évi 40 gólt fixen hoz 9 éve, azt nem tudod pótolni olyan emberekkel, akik évek óta gyengék. Az a felvetés jogos volt, hogy lehet csapatszinten pótolni, máshogy nem is nagyon tudod, nincs egy Ronaldohoz hasonló kaliber jelenleg a piacon, de a csapatszinten pótlás se egy Bale Benzema Asensio triótól elvárt. Lehet felhozni azt is, hogy KP-soktól is több gól elvárt, és szerintem Modric&Kroos jobban is támadja a kaput, több gólt fognak lőni, de nem belőlük lesz hirtelen 15-20 gólos játékos. Egyértelműen a támadóharmadnak kéne kivenni a meló óriási részét ebből a pótlásból.
Benzema ugye kezd hullámozni, ma reggel sikeresen befutottam az első mezőnyben jó melót tolt kommentbe is, ami teljesen igaz! Szerintem megy a meccs topicba valakinek ezt fel is hoztam, aki aktívan kardoskodva Asensio mellett, Benzemázott. DE! Mivel kivettünk egy 40 gólos játékost, ez így a csatárunktól kevés... Már nem fér bele, hogy lehoz egy jó TKP/false 9 teljesítményt.
Bale ki tudja mennyi időre kidőlt úgy, hogy nem volt lényegében semmi komoly odarúgás,letapadás,kontakt.
Arról már nem is beszélve, hogy a védelem már most kezd keskeny lenni... Mákunk van, hogy Nacho konkrétan mindenhol bevethető, bár idén ő is gyengébb, mint eddig.
Asensio az első pár jó meccs után szokásos visszaesés. Írták páran, hogy Zidane alatt más volt, szerintem rohadtul nem.
Kapott tőlem kritikát bőven és dícséretet is azon a szezononkénti 10 meccsen, amikor nem 0 vagy -1 volt a teljesítménye. Aminek örülök, hogy egyre többen kezdik látni, hogy nem akkora gyémánt ő közel sem, mint ahova sokan aposztrofálták. Hátha nemsokára spanyolhonban is megvilágosulnak. Ahogy írtam is 1-2 éve, egy budget James a srác.
Marcelonál motivációs próblémák továbbra is erősek, de vetélytársat nem hozunk rá.
Két hónap(se) telt el a szezonból, tehát még bőven lehetne és kéne is korrigálnunk.
A probléma az, hogy én erre opciót nem látok sem a jelenlegi edzőnkben sem a keretben.
ZIDANE