Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
Igazából ugyanaz, mint amit eddig csinált Kálmán, csak hosszabb verzióban. Szar gyurcsányozás az egész, semmi értelme így. Nem tudom mikor esik le nekik, hogy nem azért mennek a "baloldali" tartalmak, mert annyian egyetértenek velük és mindenki gyurcsányista, libsi komcsi, hanem minőségiek és fellelhető benne minimális objektivitás. Gulyás attól még baloldali aktivista és jobban osztja azokat a nézeteket, de ettől függetlenül egy intelligens ember, ráadásul jó riporter, aki kiválóan nyúlt a közéleti témákhoz és megrángat egy Fekete-Győrt vagy egy Tóth Csabát is oldaltól függetlenül. Ilyen hol lesz a másik oldalon? Sehol.
Bár egyelőre még nem volt interjú, csak iszonyatosan komoly "tényfeltárás", szóval nem lehet levenni róluk a keresztvizet. De nincs előttem, hogy lesznek bekérdezős interjúk a jobb oldali emberektől. Pedig lenne mit boncolgatni. Ezért bukik el állandóan a jobbos média, mert ott az a hitvallás, hogy a sajátjainkat nem bántjuk, csak dicsérjük vagy szidjuk a másik oldalt. Erre egy bizonyos rétegen kívül már senki nem vevő és izzadságszagú az egész. Egy újabb 888, Megafon, kopaszoszt, Pesti tv színvonalú szar, közpénzből. A nagyobb problémájuk, hogy az internet nem az ő pályájuk, költhetnek milliókat hirdetésekre, attól még aki a neten tájékozódik, messze nem az m1 szintű ember.
Ami számomra még megdöbbentő, hogy ennyi pénzből csak újabb copyra futotta. Pedig szerintem olyan szakemberek vannak a Fidesz stábban, akik tudnának újat mutatni. A kampányokban mindig tökéletesen adagolják a dolgokat, jól találják meg a kulcsszavakat és megdöbbentően jól monitorozzák a közélet témáit. Erre a médiában meg folyamatosan haldokolnak, és cibálják magukkal a jeszy és kálmán féle félnótásokat.
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött.
Tóth Csaba az összesnél rosszabb, bármelyik Fideszesnél. Őt is a politikai kapcsolatai tartják játékban, annyira behálózta a kerületet és az ahhoz kapcsolódó embereket, hogy nem tudják kitenni.