Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
De azért vegyétek figyelembe,hogy például egy Bl elődöntő előtt ha odajutna a csapat ott már esélyes a pihi neki majd.
Most is a Roma ellen ő szólt hogy csere Realistáék mondták.
Szóval attól függ hogy mikor akartok kimenni meccsre.
De nem valószínű.Utazás Madridba topicban segítenek amúgy mindenben.
Na közben megelőztek.
Most is a Roma ellen ő szólt hogy csere Realistáék mondták.
Szóval attól függ hogy mikor akartok kimenni meccsre.
De nem valószínű.Utazás Madridba topicban segítenek amúgy mindenben.
Na közben megelőztek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
de miért? Végig támad a Las Palmas... erre Barca gól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szia!Nagy judit írta:Sziasztok!
Egy focireménység kisfiú Anyukája vagyok:))) Szülinapi ajándék a családtól egy Real Madrid meccs, csak hogy lássuk CR (akivel ki van tapétázva a szoba:))). Segítsetek hozzáértők a Sapnyol Bajnokságban minden meccsen beteszik CR-t mert igen nagy szomorúság lenne ha kimegyünk és pont nem játszik. Előre is köszönöm a választ.
viewtopic.php?f=9&t=131
Ebbe a topikba írjál inkább szerintem, ez külön erre lett kitalálva. Realista 24-től például biztosan kapsz segítséget.
Ha egészséges (de még csak ha félig is), akkor biztosan játszik mindig CR.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha csak nincs eltorve a lába akkor 1000% játszik minden meccsenSegítsetek hozzáértők a Sapnyol Bajnokságban minden meccsen beteszik CR-t mert igen nagy szomorúság lenne ha kimegyünk és pont nem játszik.
Ugyhogy garantált
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Christiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madris
Sziasztok!
Egy focireménység kisfiú Anyukája vagyok:))) Szülinapi ajándék a családtól egy Real Madrid meccs, csak hogy lássuk CR (akivel ki van tapétázva a szoba:))). Segítsetek hozzáértők a Sapnyol Bajnokságban minden meccsen beteszik CR-t mert igen nagy szomorúság lenne ha kimegyünk és pont nem játszik. Előre is köszönöm a választ.
- morientes
https://www.youtube.com/watch?v=WhvZ3IqLA2Msebydani írta:Gyors gólváltás Barca meccsen. Willian Jose gólja előtt az a passz
LEGIO PATRIA NOSTRA
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A kozepszernek beallitott Suarez szepen rakosgatja el kb meccsenkent a golokat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gyors gólváltás Barca meccsen. Willian Jose gólja előtt az a passz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, mindegyik elég sima lesz, de azért megszakadhatna náluk, na...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
mármint a barcára és az atleticora gondoltam, csak elírtam.
Arsenal mondjuk gondot is okozhatna a barcának ha lenne egy egészséges Cazorla és Wilshere, de így valószínűleg eléggé egyoldalú lesz.
Arsenal mondjuk gondot is okozhatna a barcának ha lenne egy egészséges Cazorla és Wilshere, de így valószínűleg eléggé egyoldalú lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg remélem igenNorbii írta:Remélem a barca és az aesenal se akarja megtörni a megkezdett utat.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Egy másik Érdekes dolog hogy eddig egy spanyol csapat se kapott gólt.
Remélem a barca és az aesenal se akarja megtörni a megkezdett utat.
Remélem a barca és az aesenal se akarja megtörni a megkezdett utat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy most nezem, hogy az Atletico be van biztositva megint csatarposzton, mert a 23 eves, jelenleg az Eibarban jatszo Borja Bastón csak kolcsonben van ott. Elotte zaragozaban volt kolcson, elotte deportivo, stb. Es eleg szep szamokat produkalt es produkal a gyerek. Nyaron szerintem vissza is veszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig jo ra az esely, hogy jonni fog. Mar most telen megprobaltuk visszahozni, csak nem sikerult, nyaron szerintem boritekolhato az erkezese. De remelem kuldjuk a helyere Halilovicot es Sampert 1 evre, jol jarna mindenki - hir nem volt rola sajna, de en orulnek.Norbii írta:Suarez ... Jó lenne ha nyáron nem venné meg a Barca és tudnának erősödni.
- morientes
Rayo.Csak az a baj hogy hiába,mert eredmènye nincs.A barca és real mellett szerintem ők nyomják a legtetszetősebb focit.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Norbii
Végül mindenki hozta a kötelezőt a spanyolok közül tegnap.
Villareal meccsen picit csalódtam, én azt vártam hogy lenyomják a napolit szembetűnőbben, erre egy kiegyenlített meccset láttam. Ami leginkább azért rossz mert necces lesz így idegenben. Persze a játékát így is tudta játszani valamennyire a Villareal. A barca és real mellett szerintem ők nyomják a legtetszetősebb focit. Bárki legyen is az edzőjük, a játékmód ugyan az. Megkapod a labdát nem tartogatod, hanem teszed is tovább, igaz ez olykor pontatlanul is ment. Nem igazán akartak nagy kockázatot vállalni. Suarez hozta a szokásosat, kitűnt a mezőnyből. Cselezgetett, oldalt váltott, a védők mögé próbált passzolni kisebb nagyobb hibákkal. Jó lenne ha nyáron nem venné meg a Barca és tudnának erősödni. Ami még rohadt nagy veszteség hogy Dos Santos lesérült, hogy csak egy sima húzódás vagy szakadás azt nem tudni de jó lenne ha nem dőlne ki hosszú időre. Suarez gólja: https://streamable.com/p5hy
Bilbao meccsen meg nagyon meglepődtem. Bilbao nem játszotta Susaetat és Muniaint így picit tartottam tőle hogy esetleg szívi fognak, de nem. Amikor valaki szabadon lőhetett mindig berobbant egy baszk védő és blokkolta a lövést. Ja meg ez volt az a meccs mikor láthattuk mit számít ha van középpályája a csapatnak. Bilbao oldaláról San Jose állította meg az ellenfél támadását, túloldalon meg Lass diarra. Na de beszéljünk Lassról. Az az ember 30 évesen egy kibaszott isten. Az egész meccset durván végig futotta, nem hagyta élni az ellenfelet és olyan keresztlabdái voltak és hosszú passzos indítása amiből helyzet alakult ki hogy egyszerűen nem hittem el hogy ő. Arra már ki se térek hogy mélységből is csodás labdái voltak. Ami pedig a legszembetűnöbb volt hogy a 70-85.perc között csak azért tartotta a Marseille a bilbao területén a labdát mert legalább 6-7 alkalommal akasztotta meg a támadást. Meccs egyértelműen legjobbja volt. Kár volt eladni, egy ilyen Lass diarrára nagy szükség lenne a mostani realba.
Aduriz gólja: https://streamable.com/sltc
Villareal meccsen picit csalódtam, én azt vártam hogy lenyomják a napolit szembetűnőbben, erre egy kiegyenlített meccset láttam. Ami leginkább azért rossz mert necces lesz így idegenben. Persze a játékát így is tudta játszani valamennyire a Villareal. A barca és real mellett szerintem ők nyomják a legtetszetősebb focit. Bárki legyen is az edzőjük, a játékmód ugyan az. Megkapod a labdát nem tartogatod, hanem teszed is tovább, igaz ez olykor pontatlanul is ment. Nem igazán akartak nagy kockázatot vállalni. Suarez hozta a szokásosat, kitűnt a mezőnyből. Cselezgetett, oldalt váltott, a védők mögé próbált passzolni kisebb nagyobb hibákkal. Jó lenne ha nyáron nem venné meg a Barca és tudnának erősödni. Ami még rohadt nagy veszteség hogy Dos Santos lesérült, hogy csak egy sima húzódás vagy szakadás azt nem tudni de jó lenne ha nem dőlne ki hosszú időre. Suarez gólja: https://streamable.com/p5hy
Bilbao meccsen meg nagyon meglepődtem. Bilbao nem játszotta Susaetat és Muniaint így picit tartottam tőle hogy esetleg szívi fognak, de nem. Amikor valaki szabadon lőhetett mindig berobbant egy baszk védő és blokkolta a lövést. Ja meg ez volt az a meccs mikor láthattuk mit számít ha van középpályája a csapatnak. Bilbao oldaláról San Jose állította meg az ellenfél támadását, túloldalon meg Lass diarra. Na de beszéljünk Lassról. Az az ember 30 évesen egy kibaszott isten. Az egész meccset durván végig futotta, nem hagyta élni az ellenfelet és olyan keresztlabdái voltak és hosszú passzos indítása amiből helyzet alakult ki hogy egyszerűen nem hittem el hogy ő. Arra már ki se térek hogy mélységből is csodás labdái voltak. Ami pedig a legszembetűnöbb volt hogy a 70-85.perc között csak azért tartotta a Marseille a bilbao területén a labdát mert legalább 6-7 alkalommal akasztotta meg a támadást. Meccs egyértelműen legjobbja volt. Kár volt eladni, egy ilyen Lass diarrára nagy szükség lenne a mostani realba.
Aduriz gólja: https://streamable.com/sltc
- András93
Az origo-n van egy cikk, ott azt írják összesen 16 büntetőt kaptak (minden sorozat) és 8-ból lett közvetlenül gól.
tehát minden második meccsen kapnak egy büntetőt, aminek majdnem kétharmadát elhibázzák.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tessék TotiA Barca újabb rekodot döntött a La Ligában!
Az elmúlt tíz évben 24 forduló alatt soha ennyi büntetőt nem ítéltek meg csapat javára, mint a most futó bajnokságban a culéknak: a katalánok 24 játéknap során 12szer végezhettek el büntetőt.
Csak viszonyításként a 2014/15-ös kiírásban a Real Madrid összesen 13 tizenegyest kapott a bajnokságban.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Inkább a csapatnak legyen, ne CR-nek.