füst írta:
Hát, ez elég meredek kijelentés, szerintem nem gondolod komolyan.
2 alkalommal támadtak hazánkra az oroszok, 1849-ben, amikor a szent szövetség jegyében szerződés kötelezte őket, és egyszer az első világháborúban. Nyaljanak sót...
De a németekkel meg 1000 éven át számtalan háborúnk volt, volt hogy 30 évente intéztek ellenünk támadóhadjáratot. Az elmúlt 100 év kemény volt az oroszokkal, de előtte semleges viszonyunk volt velük,sose voltunk az érdekszférájukban.
gondolom a harmadik alkalmat szándékosan hagytad ki, amikor beérkeztek "felszabadítani" az országot, csak elfelejtettek hazamenni:D
németeket általában visszavertük, bár nem tudom az 1000 év hogy jött ki, mert mondjuk a középkort lehet említeni, ahol az első 2-300 évben voltak velük konfliktusok sűrűn, utána már értelemszerűen elvétve. meg ugye Hitlerék, de ott meg a politika dörgölőzött hozzájuk.
ráadásul nem is tehető egy lapra a középkor harcászata és módszerei a 20. századéval.
és épp mi is abajgattuk őket korábban.
De mondom füst, tőlem azt kedvel és annak drukkol bárki akinek akar.
Engem nem ez a része érdekel.
Nekem az hányingerkeltő, hogy emberek egyik pillanatban ugatnak és köpködnek az oroszokra, és aljadéknak, mocskoknak nevezi őket, utána meg mert éppen a választáson győztek, meg a politikai-gazdasági érdek úgy kívánja, már megy segget nyalni, és tagadni a múltat.
És ezt mindkét politikai oldal sűrűn megteszi, kár tagadni.
Tudnék írni neveket, egy Bayer Zsoltit nézz meg hogy nyilvánult meg korábban az oroszokról, és hogyan most. Hogy direkt ne politikust említsek.
Apám ősbalos. Ő Fletóék idejében se látott kivetnivalót benne, hogy az oroszokhoz megyünk gazdasági szempontból, meg Vitya idejében se, és most is az oroszoknak drukkol:D Na ebből Szóval ő konstans oroszpárti valamiért:D