Aranylabda - 2013
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda - 2013
Csillag Péter a Sport Klubban élőben mondja el,miért szavazott Messire,Riberyre és Lahmra!
Szerk: nevetséges indokkal élt. szánalmas.
Szerk: nevetséges indokkal élt. szánalmas.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Messi direkt vág ilyen fejet, vagy mindig így kapják el? Downey Jr megmondta anno a frankót, de úgy látszik, hogy Messi nem értetteCsabi írta:egymás mellett ültek. http://estaticos04.marca.com/blogs/zapp ... 70x320.jpg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egymás mellett ültek. http://estaticos04.marca.com/blogs/zapp ... 70x320.jpg
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Ribery nyilatkozott már?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kibaszott nagy
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Alves meg Pique is korrekt volt. Rosellre lennék kíváncsi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
scolari: cr, messi, ibra.
roy hodgson: cr, ibra, rvp
deschamps: ribéry, cr, ibra
van gaal: ribéry, müller, robben.
kozák (szlovák válogatott edzője): cr, ibra, ribéry.
fatih terim: özil, cr, messi.
klinsmann: ribéry, bale, falcao
hitzfeld: ribéry, messi, cr.
ibra: ribéry, messi, cr.
roy hodgson: cr, ibra, rvp
deschamps: ribéry, cr, ibra
van gaal: ribéry, müller, robben.
kozák (szlovák válogatott edzője): cr, ibra, ribéry.
fatih terim: özil, cr, messi.
klinsmann: ribéry, bale, falcao
hitzfeld: ribéry, messi, cr.
ibra: ribéry, messi, cr.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
„Mindenek előtt szeretnék gratulálni Cristianónak, megérdemelten nyert, ehhez nem kell semmit hozzáfűzni – mondta Messi. – Mindhármunknak jó szezonja volt, ezért is lehettünk most itt mi hárman. Semmiféle kifogásom vagy panaszom nem lehet a döntés ellen.”
A díjat könnyeivel küzdve átvevő portugálról a Barcelona klasszisa a következőket mondta: „ez teljesen normális, ez az érzelmek pillanata”.
Messi huzamosabb ideig volt sérült 2013-ban, arra a kérdésre, hogy egészségesen más sorrend alakult volna ki, a következőket válaszolta.
„Ezt nem tudom megmondani, sajnos már a BL-elődöntő idején sem voltan teljesen egészséges, és ezt a szezont is úgy kezdtem, hogy nem voltam százszázalékos állapotban. De mindennek semmi köze ahhoz, ami itt ma történt: Cristiano megérdemelten nyert!”
teljesen korrekt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez nekem is megfordult a fejemben,és egyet kell hogy értsek veled. (Nem sok ilyen van ).Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint a Pelé aranylabda nem volt telitalálat? Mármint szép jelenet volt, meg ha valaki megérdemel egy ilyen díjat az Pelé. De könyörgöm ne hívjuk aranylabdának, és ne legyen pontosan olyan, mint a játékos aranylabda. Nézzen ki másképp. Ez egy újabb lealacsonyítása volt a gálának és magának az aranylabda díjnak is. Pelé megérdemelt volna a korában egy bogyót, de mivel akkor még csak európai díj volt, nem kapott oké. De ne 40-50 évvel később adjunk neki aranylabdát. Adjunk neki életműdíjat, vagy ha van neki, akkor nevezzük máshogy.
Nyilván ez egy gesztus,csak hogy véleményem szerint ez így megint lealacsonyítja az egészet. Kb úgy is lejöhet ez a dolog,hogy "ha már akkor nem kaptad meg az igazit,akkor kapsz egy replikát". Most akkor megint vagy 100 játékos megkaphatná,akiknek amugy járt volna,simán.... Szerintem nem volt jó húzás ez a díj,megint vitaalap.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha Messi nyerte volna az aranylabdát, akkor hasonló gondolatokra tapsikolna a fél fórum, hogy végre leírják a frankót. 1-2 túlzást leszámítva korrekt a cikk, leírja, hogy mik történtek/történhettek a háttérben, leírja, hogy mekkora vicc ez az egész. Igen vicc akkor is, ha Ronaldo nyerte. A mutyizás, barátra szavazás mindig is jelen van, jelen lesz, ettől vicc, még akkor is, ha véletlenül ahhoz kerül az aranybogyó, aki megérdemli.Gascoigne írta:http://worldsport.blogs.cnn.com/2014/01 ... ?hpt=hp_c3Csabi írta:hol? linket.
erős idegzetűeknek
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint a Pelé aranylabda nem volt telitalálat? Mármint szép jelenet volt, meg ha valaki megérdemel egy ilyen díjat az Pelé. De könyörgöm ne hívjuk aranylabdának, és ne legyen pontosan olyan, mint a játékos aranylabda. Nézzen ki másképp. Ez egy újabb lealacsonyítása volt a gálának és magának az aranylabda díjnak is. Pelé megérdemelt volna a korában egy bogyót, de mivel akkor még csak európai díj volt, nem kapott oké. De ne 40-50 évvel később adjunk neki aranylabdát. Adjunk neki életműdíjat, vagy ha van neki, akkor nevezzük máshogy.
az szép.A legtöbb felhasználó (956 fő) 2014.01.13 21:36-kor tartózkodott itt.
tick. tick. tick.
-
Origo hozzászólások között is vannak hozzáértőek.erős idegzetűeknek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Várható volt...az meg hogy az elmúlt 2 évben CR a fontos meccseken jobban teljesített, az meg ugye kit érdekel...miVida írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit ... 02697.html
na erre varjatok gombot... már kezdődik is... avagy miért kapta meg Ronaldo az Aranylabdát..
Személy szerint magasról teszek rá, hogy Granadák ellen melyik rúg 3-at és melyik 4-et...a nagy meccsek számítanak, amikor rezeg a léc. Abban meg a portugál jobb volt az elmúlt 2 évben. Nálam ez dönt a 2 faszi között, mert az tiszta sor, hogy Ők ketten jelenleg a mezőny felett vannak.
Bendtnert és Kiskokót leszámítva
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit ... 02697.html
na erre varjatok gombot... már kezdődik is... avagy miért kapta meg Ronaldo az Aranylabdát..
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gratuláklok Roncinak!! El kellet mennem itthonról igy nem láttam a gálát, de amint végeztem ugrottam a telefonra, hogy ki nyert végül, és megnyugodva láttam, hogy CR . Kicsit megható volt a beszéd, és itt látszik, hogy kinek mennyit jelent ez a dij, és szerintem mindenki érti mire gondoltam ezzel... Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miként hat ez rá a pályán mert mostanság otthon felejtette a góllövő cipőjét :Đ . Még egyszer gart
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kit érdekel?? Irigység az egész.Gascoigne írta:gyomorforgató okoskodás a cnn-en. én vagyok a hülye, hogy elolvastam. vagy hogy nem szarok rá magasról.
Amúgy jövő évibe ha jól sikerül a szezonunk és a médiától is megfelelő támogatást kap, akkor Modric is közbeszólhatna azért... De azért ennyire nem szaladok előre na..