Mesut Özil - 10
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: Mesut Özil - 10
Jaj, Özil, te még mindig itt vagy?
Na, szerintem megint félreértettük a szitut, NEM azért adtuk el Özilt mert sz.r volt, hanem mert nem akart harcolni és önszántából el akart menni, a másik pedig ANCELOTTI!! - mivel megmondta neki, hogy nincs szüksége rá...
amúgy a játékosok is mind sajnálják, hogy elment, a legtöbb szurkoló is... pedig jó csere lett volna
na mindegy szegény arsenalt már én is szántam... (de inkább ment volna DiMaría)
Na, szerintem megint félreértettük a szitut, NEM azért adtuk el Özilt mert sz.r volt, hanem mert nem akart harcolni és önszántából el akart menni, a másik pedig ANCELOTTI!! - mivel megmondta neki, hogy nincs szüksége rá...
amúgy a játékosok is mind sajnálják, hogy elment, a legtöbb szurkoló is... pedig jó csere lett volna
na mindegy szegény arsenalt már én is szántam... (de inkább ment volna DiMaría)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
hát igen már vártam valami ilyesmire Roncitól. nem nehéz 27 gól összehozni ennek a duónak mikor mindkettő érti és játsza a focit. zsenik.Az AS azt írja, hogy a német 27 gólpasszt adott CR-nek, és ez a legtöbb, amit valaha kapott játékostól.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk a jelenlegi mezőnyt, képességeket, statisztikát elnézve; annyira azért még se tűnik nagyon túlzónak ez a kijelentés!mi ez dikk? CR meg murinnyó is lenyilatkozza ezt a hülyeséget.. hagyjuk már.
Benne van ez is, illetve az adatok azért csak magukért beszélnek (ha teljesítmény sokszor nem is) -->Ha igaz CR nyilatkozata, akkor az nagy szó, mert CR nem a hülye nyilatkozatairól híres. Nem hiszem egyébként, hogy ezt így direktbe CR lenyilatkozná, ő okosabb ennél, de ha mégis megtette, akkor ennek a mozgatórugója részben Bale leigazolása volt.
Az AS azt írja, hogy a német 27 gólpasszt adott CR-nek, és ez a legtöbb, amit valaha kapott játékostól.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
3 évig voltak csapattársak, és tényleg Özil volt eddig aki kiszolgálta... Az lett volna az érdekes, ha mást nyilatkozik... Amùgy meggyőződésem, hogy idén Isco is ki fogja szolgálni meg a többiek is. Persze egy barát elvesztése mindíg fájó... Majd Ancelotti biztos elmondja, hogy mi történt igazából.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ennek a sok köcsög focistának semmi se jó.
ha eligazol a cimbi, az azért nem jó, ha meg tele van jó játékosokkal a keret, az meg azért nem jó, mert akkor is lehet picsogni, hogy kevés játékpercet kap egyik-másik.
nevetséges.
jó lenne már kussolni és behúzni a tizediket, mert a pofa nagy, de ilyen kerettel és ilyen fizetésekkel minden évben nyerni kéne szinte mindent....
céronaldonak és társainak is lehetne annyi esze - de úgysincs - hogy ha vki nem akar elmenni, akkor nem lehet eladni.
ja hogy küzdeni kéne, mert nem ajándékba kapná a kezdőcsapatba a helyet? az más. ez mindent megmagyaráz.
ha eligazol a cimbi, az azért nem jó, ha meg tele van jó játékosokkal a keret, az meg azért nem jó, mert akkor is lehet picsogni, hogy kevés játékpercet kap egyik-másik.
nevetséges.
jó lenne már kussolni és behúzni a tizediket, mert a pofa nagy, de ilyen kerettel és ilyen fizetésekkel minden évben nyerni kéne szinte mindent....
céronaldonak és társainak is lehetne annyi esze - de úgysincs - hogy ha vki nem akar elmenni, akkor nem lehet eladni.
ja hogy küzdeni kéne, mert nem ajándékba kapná a kezdőcsapatba a helyet? az más. ez mindent megmagyaráz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha igaz CR nyilatkozata, akkor az nagy szó, mert CR nem a hülye nyilatkozatairól híres. Nem hiszem egyébként, hogy ezt így direktbe CR lenyilatkozná, ő okosabb ennél, de ha mégis megtette, akkor ennek a mozgatórugója részben Bale leigazolása volt.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
mi ez dikk? CR meg murinnyó is lenyilatkozza ezt a hülyeséget.. hagyjuk már.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Gyerekek ahogy elnézem eléggé megosztotta a társaságot Özil távozása és ez érthető is....de drámázni szvsz nem kell. Nekem valahogy soha nem volt a kedvencem de elismerem hogy technikailag messze átlagon felüli játékos, csak ez már kevés a legmagasabb szinten. Hiányzott a küzdeni akarás a megdöglök a pályán attitűd, a kiegyensúlyozott teljesítmény. Összességében véleményem szerint neki is nagynak bizonyult a 10 mez
Elment és ezzel nálam vége is a dalnak... Hogy mi jön? Jó kérdés...én úgy vagyok vele hogy jó eséllyel Isco képes helyettesíteni Özilt...sőt szerintem még jobb is lesz/lehet mert még fiatal és fejlődésben van. Kaptunk érte 45 millát ami azért szép pénz és valahol korrekt ha a Negredo szerű üzleteket nézem. Másrészt meg pénz beszél...ne mondja senki hogy ha hasonló fizetést ajánlott volna az Arsenal akkor is lépett volna mert "nem érzi a bizalmat"...persze ezért majd kapok . De gyerekek 8 milla az 8 milla (Falcao is a pénzt választotta nem a serlegeket), ennyit mi biztos nem adtunk volna neki, ott meg bérelt bársonyos fotel várja a kezdő 11-ben (legalábbis egy darabig).
Azzal hogy elment legalább Isco rendszeresen kap játéklehetőséget...az se neki se Özilnek se a csapatnak sem lett volna jó ha rotálja őket edző bá.
Elment és ezzel nálam vége is a dalnak... Hogy mi jön? Jó kérdés...én úgy vagyok vele hogy jó eséllyel Isco képes helyettesíteni Özilt...sőt szerintem még jobb is lesz/lehet mert még fiatal és fejlődésben van. Kaptunk érte 45 millát ami azért szép pénz és valahol korrekt ha a Negredo szerű üzleteket nézem. Másrészt meg pénz beszél...ne mondja senki hogy ha hasonló fizetést ajánlott volna az Arsenal akkor is lépett volna mert "nem érzi a bizalmat"...persze ezért majd kapok . De gyerekek 8 milla az 8 milla (Falcao is a pénzt választotta nem a serlegeket), ennyit mi biztos nem adtunk volna neki, ott meg bérelt bársonyos fotel várja a kezdő 11-ben (legalábbis egy darabig).
Azzal hogy elment legalább Isco rendszeresen kap játéklehetőséget...az se neki se Özilnek se a csapatnak sem lett volna jó ha rotálja őket edző bá.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szegény, ezután senki nem fog neki gólpaszt adni, mindent magának kell megcsinálni majd, a szegénynek
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Punto pelota szerint is Özil apja ludas a klubváltásban. Cristiano pedig szomorú, amiért eladták Özilt. Az AS azt írja, hogy a német 27 gólpasszt adott CR-nek, és ez a legtöbb, amit valaha kapott játékostól. Mögötte Karim van, akitől 17 gólpasszt kapott, majd Giggs jön tizenhattal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jól mondod, kedved hehe kolléga.hehe írta:már második napja, hogy frissen, üdén és csodálatos jókedvvel ébredek!!!
ti is, kedves madridista barátaim?
Bár én Kaká távozása miatt (is)
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Ronaldo, Marcelo, Isco
Hehe, elszomorítalak, mert Khedira még itt van
On: Nekem nem fog hiányozni...lehet volt egy átlagon felüli balosa, de azon kívül tök átlag, küzdésben még átlag alatti i.
Kíváncsi leszek rá a PL-ben...de sok jóra nem számítanék. Aztán lehet hogy tévedek...
On: Nekem nem fog hiányozni...lehet volt egy átlagon felüli balosa, de azon kívül tök átlag, küzdésben még átlag alatti i.
Kíváncsi leszek rá a PL-ben...de sok jóra nem számítanék. Aztán lehet hogy tévedek...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
már második napja, hogy frissen, üdén és csodálatos jókedvvel ébredek!!!
realistahuni írta:Az viszont, hogy ilyen szánalmak mint a trollfootball meg hozzá hasonló közösségi szennyoldalak LEGENDA(!!!) jelzőkkel illetnek egy Özilt, az már viccnek is rossz.
Ezeken én is sírni tudnék. Elképesztő, az emberek nagyon el vannak tévedve. Ez az ember semmit, SEMMIT "nem tett még le az asztalra". Egy értelmes eredményt vagy elismerést, egyéni díjat nem tud felmutatni, mire fel legenda meg hasonló? Mother of God.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A világ klasszis jelző meg akkor is kijár
Az én értékrendemben egy Özil vagy egy hozzá hasonló nem világklasszis. Bár ez is szubjektí.v dolog, mert van akinél világklasszis Özil, mert jó a gólpassz mutatója, ha így nézzük akkor az.
Nálam világklasszis az, aki már letett valamit az asztalra egyénileg és csapatként is, úgy, hogy meghatározó ember a csapatában/válogatottjában, tud konstans jó formát hozni, meccseket eldönteni/megmenteni, a hátán vinni a csapatot ha annak szarul megy, és persze lehetőleg látványos játékot mutatni, olyant ami jó pár évig megmarad a szurkolók emlékeiben.
Ha az utolsó tíz évet nézem, a jelent is belevéve, van kb 20 ilyen játékos akire én világklasszis jelzőt aggatnék.
De ez már legyen az én bajom.
Az viszont, hogy ilyen szánalmak mint a trollfootball meg hozzá hasonló közösségi szennyoldalak LEGENDA(!!!) jelzőkkel illetnek egy Özilt, az már viccnek is rossz.
Valahogy így.Galacticos írta:senkit nem kell kiemelni. pont z volt a baj, volt ronaldo azt szevasz. ha meg volt egy olyan csapat mint a dortmund aki előtte hetekig készült belőle és abból hogy hogy ne jusson el hozzá a labda, akkor már is cumika volt.
De hogy az egyik legjobbunk volt... teljesen elszürkült a csapat többi tagja mellett, semmi kiemelkedőt nem nyújtott, egyedül Ronaldo érdemel dícséretet az elmúlt pár évből.
- Galacticos
senkit nem kell kiemelni. pont z volt a baj, volt ronaldo azt szevasz. ha meg volt egy olyan csapat mint a dortmund aki előtte hetekig készült belőle és abból hogy hogy ne jusson el hozzá a labda, akkor már is cumika volt.Kerlon írta:Miért Sierra, te kit emelnél ki?
a világklasszis jelző után nem a megye kettő jön.Kerlon írta:A világ klasszis jelző meg akkor is kijár, ha van hiányosság, de gondolom szerinted is megye 2-es.
özil egy átlagon felüli tkp.
Miért Sierra, te kit emelnél ki? Ronaldo után szerintem Özil volt esetleg Alonso előtte van vagy Marcelo, de aki szerint nem a legjobbjaink közé tartozott, akkor azok mondják már meg, hogy mi volt? A nagy csapatok ellen szinte csak ő és CR húzott ki minket a szarból. Akár mennyire alibizett 89 percet lehet a semmiből húzott egyet és megnyertük vele a meccset. A világ klasszis jelző meg akkor is kijár, ha van hiányosság, de gondolom szerinted is megye 2-es. No mindegy, te így én amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ilyen kisemberek ellen fogja nyomni Özil.
Pedig nem nagyon fogja. Wengert sokan jó pszichológus tartják, és tuti jól beépíti. Azt azért megnézem én is, hogy egy angol meccs tempóját hogy veszi fel.....meg mikor ilyen Stoke city-vel játszanak, akkor mit fog csinálni ha kicsit odab_sznak alá...2x akkora mindenki mint Ő.Gaborone1 írta:Lehet lemaradtam róla, és már valaki kifejtette, de milyen bizalmat nem kapott meg Ancelottiól?! Én úgy látom, hogy jött egy fiatal játékos aki nagyon komoly vetélytárs a csapaton belül és nem volt töke harcolni a posztjáért a kezdőbe kerülésért. Mert az a játékos ISCO és aki nem több gógyija van és 3 meccs után olyan önbizalommal játszik mint Özil a 3 év alatt soha. Elmúlt 3 évben bérelt helye volt kezdőben versenytárs hiányában így nem csoda, hogy kezdett ha jó, ha szar formában volt.
Szerintem besza-behú és lépett.
Erősen kétlem, hogy az Arsenalban, Wenger nem ülteti le, ha lófaszt se csinál csak alibizik.
Hányszor fog majd fetrengeni a földön.
Szerk: szét is szednék Wengert a szurkolók, ha padoztatna egy 50 millás igazolást. Özil már most sztár és egy másodpercet sem játszott! Játszani fog orrba szájba.