Chicharito - 14
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Chicharito - 14
Azért látszik a fazonon, hogy ha nem 20 percre kell beállnia, mikor az ellen fárad és mikor az a koncepció, hogy akárki akármelyik testrészével kotorjon be egy gólt, akkor meg van lőve. Nyárig még elmegy, aztán szépen elmegy.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anelka mesterről, jót vagy semmit!15 évvel ezelőtt meg voltak Anelkak meg Owenek( ),szerintem James és Bale előbb Real szint mint ők.
Amúgy number1, Jamesre tekints úgy, mint egy kiegészítő játékos, és máris nem lesz bajod vele, az árát meg felejtsd el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dúrva ez a Hámesz fóbiád ... Nem azt mondom,hogy világelit a srác de közel sem az aminek te beállítod.A három játékost egy lapon említeni meg értelmetlen,a borsó egy kiegészítő ember semmi több, azért Bale meg James más szint.numberone1 írta:Az ilyen jatekosoktol mentsen meg az elet. Hozza kepest Adebayor jogazot nalunk.....
Most engem neztek hulyenek, mert szapulom Jamest. Inkabb a kerdes, h milyen lett a vilag futballja? Ilyen csicsaritok, Hameszek es Bélák jatszanak egy Real madridban...sirni tudnek. Ha ezeket a jatekosokat nekem vki megmutatja 15 evvel ezelott akkor azt kirohogom es en nezem hulyenek....es meg 80-90 misiket fizettunk ertuk.
15 évvel ezelőtt meg voltak Anelkak meg Owenek( ),szerintem James és Bale előbb Real szint mint ők.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az ilyen jatekosoktol mentsen meg az elet. Hozza kepest Adebayor jogazot nalunk.....
Most engem neztek hulyenek, mert szapulom Jamest. Inkabb a kerdes, h milyen lett a vilag futballja? Ilyen csicsaritok, Hameszek es Bélák jatszanak egy Real madridban...sirni tudnek. Ha ezeket a jatekosokat nekem vki megmutatja 15 evvel ezelott akkor azt kirohogom es en nezem hulyenek....es meg 80-90 misiket fizettunk ertuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igen,de ha a Unitednek sem kell majd,akkor kénytelen lesz más csapatba igazolnia. És nem árt,ha kicsit hajt,és jó véleményt alakít ki magáról...
Csak kölcsönben van itt, nem?El Unico írta:Ha pedig a távozáson gondolkozik,akkor is hajtania kell,hogy minél jobb csapatok ajánlatai közül válogathasson. (Akkor is ha csak csere az esetek többségében).
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szegény gyerek... kb eddig tartott a lelkesedése,ma már végképp csőd volt,ki volt írva az arcára minden. Érezhetően nem keresik őt labdával,nem ő az első,akit keresnek,ma is kb csak a pályán volt,nem nagyon találta a helyét.
Igazából sajnálom is meg nem is. Bírom őt,szimpatikus játékos. Viszont,ha valaki fél év alatt eljut odáig,hogy nem érdekli a Real Madrid (még akkor is,ha alig játszik), az mehet. A Real Madridban akkor is meg kell harcolnod a mezért,ha csak 5 percet kapsz. A szurkolók gyorsan meg fogják őt találni,ha nem kezd el iparkodni. Ha pedig a távozáson gondolkozik,akkor is hajtania kell,hogy minél jobb csapatok ajánlatai közül válogathasson. (Akkor is ha csak csere az esetek többségében).
Igazából sajnálom is meg nem is. Bírom őt,szimpatikus játékos. Viszont,ha valaki fél év alatt eljut odáig,hogy nem érdekli a Real Madrid (még akkor is,ha alig játszik), az mehet. A Real Madridban akkor is meg kell harcolnod a mezért,ha csak 5 percet kapsz. A szurkolók gyorsan meg fogják őt találni,ha nem kezd el iparkodni. Ha pedig a távozáson gondolkozik,akkor is hajtania kell,hogy minél jobb csapatok ajánlatai közül válogathasson. (Akkor is ha csak csere az esetek többségében).
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a végén a nézőket már kezdtem is félteni...Toti írta:veszélyesen játszott nagyon.
veszélyesen játszott nagyon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
fejben valószínűleg már ő is feladta...eddig volt rá lehetősége, vagy legalábbis ezt gondolhatta, hogy esetleg Benzemát is kiszoríthatja...erre pedig már Navas is többet játszik mint ő...valószínűleg, ha nem sérül le Benzema nem is fog sokkal többet játszani, bár ha lesérülne se vele helyettesítené Carlo Karimot...szerintem játszhatna többet, de innentől kezdve kuka lesz az emberünk...CS0ki írta:Ma felcseszett. Ha valamivel nem volt gond eddig, az a hozzáállása. Amikor valakit becserélnek az utolsó 5 percre, és emberhátrányban is vagyunk, annak sprintbe kell közlekednie. Ő meg kocog vissza, miután elpöcsölte a dolgot. Vicc.
Valószínűleg tényleg kicsit alábbhagyott a lelkesedése, ahogy a hírekben volt.
Ma felcseszett. Ha valamivel nem volt gond eddig, az a hozzáállása. Amikor valakit becserélnek az utolsó 5 percre, és emberhátrányban is vagyunk, annak sprintbe kell közlekednie. Ő meg kocog vissza, miután elpöcsölte a dolgot. Vicc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Chichával nem tervez a Real, és az MU sem. Legalábbis ezt írják, szabadon igazolható lesz a nyáron.
Arsenal, Liverpool, Everton and Tottenham lehet a befutó.
Arsenal, Liverpool, Everton and Tottenham lehet a befutó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2013 nyarán érkezett.morientes írta:Csak mert 2013 tavaszán szélen játszatta Klopp
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak mert 2013 tavaszán szélen játszatta Klopp,aztán mikor jött a sérülési hullám,kiesett Lewa,utánna rakta be középre.Szerintem csatárként kezdte, de nem lényeges, bevethető több helyen is. Kumma gyors, labdával sem ügyetlen, gólveszélyes, ideális 13-14. ember lehetne.
Ja,amúgy repeszt mint a villám,hatvanon gyorsabb volt egy mérésnél,mint Bolt
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Chicarito-t biztosítéknak hoztuk Karim mögé, ha véletlenül lesérülne. Morata is maradhatott volna, de menni akart a játéklehetőség miatt. Láttam pár Juve meccset idén, ugyan az a szerencsétlenkedés jellemző rá amit nálunk is tolt. Nyilván az sem vált előnyére hogy az első edzésen lesérült több mint 1 hónapra, de a mexikói jelenleg sokkal jobb képességekkel bír. Valószínűleg esélye sem lesz bizonyítani nálunk, de ettől függetlenül nincs kétségem...
- ziro4vr
Szerintem csatárként kezdte, de nem lényeges, bevethető több helyen is. Kumma gyors, labdával sem ügyetlen, gólveszélyes, ideális 13-14. ember lehetne.morientes írta:Ő szélsőként kezdte nem?Most már nem az?vagy épp Aubameyang.
Nem illik.
Pénzügyileg mindenképpen jobban jártunk.realistahuni írta:Amúgy Moratat mindenki szarozta agyba-főbe, de egyáltalán nem jobb a mexikói szvsz.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ő szélsőként kezdte nem?Most már nem az?vagy épp Aubameyang.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Igazából eddig nem sok értelme van a faszi ittlétének, amíg nyerünk meg simázunk addig nem kell bevetni. Majd ha ne adj isten egyszer hátrányban leszünk az utolsó 10 percben akkor jöhet és makkolhat egyet. Aztán nyáron szépen elmegy, mindenféle emlék vagy benyomás nélkül de bl győztesként. És jön egy komolyabb fazon, tőlem lehet az Paco vagy épp Aubameyang.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Morata vs Chicharito ....regen volt mar Romario vs Bebeto.
Szerintem egyik sem jobb a masiknal.
Szerintem egyik sem jobb a masiknal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK