Alvaro Arbeloa - 17

Archívum
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Alvaro Arbeloa - 17

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 16., péntek 21:04

LiamGallagher írta:Tisztelem, verbeli madridista, szivet-lelket kiteszi, csak az a baj, hogy mar nagyon nem szint. Nem lehet ezt a luxust nemhogy egy Realnal, egy elso osztalyu csapatnal sem megengedni, hogy egy olyan jatekos jatszon, aki keptelen lehozni egy minimalis szintet sem. 2 pont lett oda az o hibaja miatt.

Másutt sincsenek jobb csereemberek....ha van is az a véletlen műve,lehet itt vele cigánykodni mint vanillasky....de baromság,bárcsak ilyen szemléletű(és nagyobb tehetségű) emberek lettek volna itt éveken át...talán már előbb elértük volna a 10.et.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 16., péntek 21:01

Asszem ő a mi Lordunk. B-) :lol:
Zsombor írta:
VanillaSky írta:
Az sem érdekel, ha ő minden idők legjobb fej embere, mindenki haverja, a legpoénosabb labdazsonglőr a bolygón. Rá kell nézni, arra, hogy fut (igen ahogy fut), végtelenül darabos, lassú, nulla technikai képzettsége van. Néha ha parasztkodni kell, azt még megoldja rutinból, de ma még ahhoz is lassú volt, hogy felrúgja azt a játékost amelyik könnyesre röhögte magát a performansza után.

Remélem tétmeccsen már nem kell látnom, soha! Max ilyen CdR meccseken negyed osztály ellen, oda még megfelel. :vivo:
Csak ironizáltam, teljes mértékben egyetértek veled.
Mit számít, ha ilyen tekintélyt parancsoló haja van???
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 4., vasárnap 22:35

VanillaSky írta:
Az sem érdekel, ha ő minden idők legjobb fej embere, mindenki haverja, a legpoénosabb labdazsonglőr a bolygón. Rá kell nézni, arra, hogy fut (igen ahogy fut), végtelenül darabos, lassú, nulla technikai képzettsége van. Néha ha parasztkodni kell, azt még megoldja rutinból, de ma még ahhoz is lassú volt, hogy felrúgja azt a játékost amelyik könnyesre röhögte magát a performansza után.

Remélem tétmeccsen már nem kell látnom, soha! Max ilyen CdR meccseken negyed osztály ellen, oda még megfelel. :vivo:
Csak ironizáltam, teljes mértékben egyetértek veled.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 4., vasárnap 22:33

Ne legyél ilyen kemény vele, ő a két lábon járó madridizmus

Mondjuk, ha nem sérült volna le a második jobbhátvédünk is, nem lépett volna pályára.
Nem ez a lényeg! Volt egy visszatett labda, sehol nem volt körülötte senki. De az a fránya bogyó kicsit megpattant és ez már kifogott rajta, de nem bírta felfogni és ahelyett,hogy kiengedi, belecsőröz, felrúg mindenkit és kiszórják, ehelyett megpróbálta befutni az ellenfelet. Kb 8 méteres előnynél értek volna egyszerre az alapvonalhoz.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. október 4., vasárnap 22:30

Tisztelem, verbeli madridista, szivet-lelket kiteszi, csak az a baj, hogy mar nagyon nem szint. Nem lehet ezt a luxust nemhogy egy Realnal, egy elso osztalyu csapatnal sem megengedni, hogy egy olyan jatekos jatszon, aki keptelen lehozni egy minimalis szintet sem. 2 pont lett oda az o hibaja miatt.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 4., vasárnap 22:29

Mondjuk, ha nem sérült volna le a második jobbhátvédünk is, nem lépett volna pályára.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 4., vasárnap 22:28

Eléggé sajnálom, hogy ilyen meccsen még rá még a pályán kell számítani.
Azt hittem öltözői figurának marad, de hát ez is milyen balszerencse, hogy 2 jobb bekk is lesérül...

Imádlak tesó, de remélem Dani minél előbb visszatér.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 4., vasárnap 22:26

VanillaSky írta:Kabalának még beöltöztethetik, másra nem jó. A mozgása olyan, mint a 3 hónapos tej amit a betonra öntenek, alapvető dolgokra sem képes (persze mindig is limitált volt). A képernyőn keresztül nyilvánvaló volt, hogy elcseszi. A lábait fűzte össze, próbálta felfogni, hogy mi van, de nemcsak testben, de fejben is végtelenül lassú. Az összes visszatett labda életveszély.
Ne legyél ilyen kemény vele, ő a két lábon járó madridizmus, ő nem egy szarházi besúgó.
Btw annyira nem szint már az ember, hogy az hihetetlen, simán Nachot kellett volna helyette beküldeni. Bár neki nem olyan jó a haja.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. október 4., vasárnap 22:25

Gratulálok Beniteznek, h ezt a -2 sebességű Arbeloát berakta. Jobboldalon vezetett támadások száma 0, labdaszerzések is kb 0. Meghaltunk a jobboson a bejövetelével. Igen nem kell ledegradálni... max az öregfiúkba nem kell. Nemhogy nem real szint, de már spanyol 1 se!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 4., vasárnap 22:22

Kabalának még beöltöztethetik, másra nem jó. A mozgása olyan, mint a 3 hónapos tej amit a betonra öntenek, alapvető dolgokra sem képes (persze mindig is limitált volt). A képernyőn keresztül nyilvánvaló volt, hogy elcseszi. A lábait fűzte össze, próbálta felfogni, hogy mi van, de nemcsak testben, de fejben is végtelenül lassú. Az összes visszatett labda életveszély.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 2., péntek 0:12

ziro4vr írta:
nmate írta:De hülyék vagytok :lol: :lol:

Amúgy... végre játszott tegnap( :mrgreen: ), jó volt látni az öreget. Ilyen csapatok ellen még be lehet rakni.
Tényleg, neked milyen a hajstílusod? Csak azért kérdezem, mert ugye van arbeloas mezed, nem lenne etikus ha nem tekintélyt parancsoló külsővel viselnéd.
De a tekintélyt parancsoló haj mellé. kell a badass szakáll mert anélkül csak győzikés.:/
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 1., csütörtök 22:56

ziro4vr írta:Tényleg, neked milyen a hajstílusod? Csak azért kérdezem, mert ugye van arbeloas mezed, nem lenne etikus ha nem tekintélyt parancsoló külsővel viselnéd.
Mezzel kompenzálom, hogy nincs tekintélyt parancsoló külsőm.
Sajnos erre futja. :-(

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 1., csütörtök 22:52

nmate írta:De hülyék vagytok :lol: :lol:

Amúgy... végre játszott tegnap( :mrgreen: ), jó volt látni az öreget. Ilyen csapatok ellen még be lehet rakni.
Tényleg, neked milyen a hajstílusod? Csak azért kérdezem, mert ugye van arbeloas mezed, nem lenne etikus ha nem tekintélyt parancsoló külsővel viselnéd.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 1., csütörtök 22:35

De hülyék vagytok :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 1., csütörtök 22:23

ziro4vr írta: Egyébként beütöttem a googleba, hogy tekintélyt parancsoló haj és kihozta Cseh Lacit meg Riberyt..most akkor melyik az?
És tényleg :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 1., csütörtök 22:22

Ideteszek egy random hsz-t, csak hogy engem is lehessen anyázni, ahogy a Cé topik kapcsán is.

Egyébként beütöttem a googleba, hogy tekintélyt parancsoló haj és kihozta Cseh Lacit meg Riberyt..most akkor melyik az?
Nem illik.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 1., csütörtök 19:46

El Maestro írta:Engem egy mindenkit megbaszós bajusz érdekelne. Olyat hol lehet lőni? Szeretnék egyet magamnak már régóta.
Ajánlom a híres Ron Burgundy legendáját, na az olyan. :Đ
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 1., csütörtök 19:41

Norbii írta:na, amúgy én kérnék egy törlést a fórumról. Sajnos delacc.phpt nem találom, aztán még a végén olyan szintre süllyedtek hogy olyat írok amit magam én is megbánok. Értem hogy poénkodni kell, de nekem már rég nem jön be ez a szint amit itt átlagban leműveltek. Létrejött itt egy nagy közösség akik madridista fórumon is együtt nézték a meccseket és örültek a sikereknek, de mostanra már csak egymás szekálása megy. Úgy látszik sajnos hiába próbáltam kulturáltan részt venni a fórum életébe..kár, em vagyunk kompatibilisek.
En megnéztem a kepet es nem tudom miert az. De továbbra sem irod le. Egy sima atlag haj sztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. október 1., csütörtök 19:37

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majsztro így sajnálom de soha nenm fogják értékelni a csodás bajuszod :(
Kép

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. október 1., csütörtök 19:35

szia. minden jót!

ui.: ez a sok random "noob", "ratyi" meg ";d" és társaik nem kompatibilisek sok fórumozóval
Kép

Vissza: