David Alaba - 4
Re: David Alaba - 4
[Asharq Al-Awsat] Al-Ittihad offered Real Madrid 40 million euros to sign David Alaba, and offered the player salary of 25 million euros per year
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
valamelyik univerzumban:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Összejött ez a 2023-as év szerencsétlennek. Eddig nem nagyon játszott ebben az évben.Realista24 írta: Concerns at Real Madrid regarding Alaba’s hamstring injury. The aim is to be able to play in the 1st leg of the SF. @AranchaMOBILE
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Nyugi Nacho-Rüdiger lehozza.ELSiete írta:Az jó, mert Militao sem lesz a City ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Concerns at Real Madrid regarding Alaba’s hamstring injury. The aim is to be able to play in the 1st leg of the SF. @AranchaMOBILE
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az jó, mert Militao sem lesz a City ellen.p.csabi1 írta: Alaba hetekre off állítólag.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Mester77
Ha igaz, akkor lehet el kellene engedni. Bár csìpem, és meg van benne a vezér szellem, de amennyit idén is sérült volt, az aggasztóp.csabi1 írta: Alaba hetekre off állítólag.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Alaba hetekre off állítólag.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Megint mi van vele? Látjuk még ebben a szezonban játszani? Nacho-rüdi komoly lesz city ellen akkor...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alaba is megnyerne mindent 2 csapattal is, ha megnyerjük a kupát. Kroos mellett ő még az, akinek ez sikerülhet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én továbbra is őt nyomatnám rüdiger helyett. A német se rossz de Alababan ott a szpirító ami kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nagyon patent volt ma.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is jobban szeretem az Alaba-Militao parost. Camavinga geci jo balhatvedben, de tovabbra is tartom, hogy keressunk oda egy Camavinga 2.0-at, az origit meg tegyuk vissza kp-ra, es akkor mindenkit megbacunk.Babinho írta: Vezír!
Nekem ez a duó a favorit, Alabával más az egész védelem, stabilabb, koncentráltabb, megvan az egészben a kémia.
Vezír!
Nekem ez a duó a favorit, Alabával más az egész védelem, stabilabb, koncentráltabb, megvan az egészben a kémia.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alaba & Benzema have talked about the voting. Alaba wanted to explain his vote to avoid internal trouble. Benzema has no problem at all.
@RodrigoFaez
@RodrigoFaez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Miért az milyen érv, hogy azért buta mert köpköd minden második focista és edző köpköd és nem azért mert buták. Ez kb olyan, hogy mindenki aki kifújja az orrát kőbuta. A pályán nemtudsz elővenni egy zsebkendőt és belecsulázni :Lol:zsuninnyo írta:Igen, pontosan ezt irtam. Ramos kopkod = kobuta.Realista24 írta:
Zidane folyamatosan kopkodott, meg az edzoi palyafutasa alatt is. Biztos kobuta.Csak arra jart az ember pont. Es hogy jon ide "gvardiola"? Ez milyen erv mar masodjara? Kit erdekelnek masok? Szerinted azt allitottam, hogy Ramos az egyetlen buta ember a vlagon? A foci tele van teljesen agyilag zokni emberekkel, foleg vedokkel. Ramos egy kozuluk, bar messze nem a legbutabb. Es?dzsi91 írta:
dehát nem emberre köpött... gvardiola is köpköd a pályaszélén
Befejeztem, Ramos szamtalanszor bizonyitotta, hogy nem egy penge elme. Az ellenervek pedig ezek voltak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, de a tobbi erved pont ilyen szintu volt.Igen, pontosan ezt irtam. Ramos kopkod = kobuta.
Ha azt irod, hogy nem o a legelesebb kes a fiokban, teljes mertekben egyetertek. De amikor lemesz ebbe a stilusba, hogy annyi esze van mint egy marek szunyognak, meg buta mint a fold, az bass.a a szemem, mar bocsanat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, pontosan ezt irtam. Ramos kopkod = kobuta.Realista24 írta:Zidane folyamatosan kopkodott, meg az edzoi palyafutasa alatt is. Biztos kobuta.dzsi91 írta:
Ramos mikor köpködött
Csak arra jart az ember pont. Es hogy jon ide "gvardiola"? Ez milyen erv mar masodjara? Kit erdekelnek masok? Szerinted azt allitottam, hogy Ramos az egyetlen buta ember a vlagon? A foci tele van teljesen agyilag zokni emberekkel, foleg vedokkel. Ramos egy kozuluk, bar messze nem a legbutabb. Es?dzsi91 írta:dehát nem emberre köpött... gvardiola is köpköd a pályaszélén
Befejeztem, Ramos szamtalanszor bizonyitotta, hogy nem egy penge elme. Az ellenervek pedig ezek voltak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2023. február 28., kedd 14:10-kor.
- dzsi91
dehát nem emberre köpött... gvardiola is köpköd a pályaszélénzsuninnyo írta:https://www.youtube.com/watch?v=mgiedYl ... tballworlddzsi91 írta:
Ramos mikor köpködött