Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan.Jim írta:végre te is megvilágosodtálhehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Nem Jim masik accountja vagyok
Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
amúgy viccen kívül remélem mindenki elhiszi, hogy itt is vannak tehetségek bőven, nem csak a Barcánál
nyilván csak egy részük fog beválni, de egy legetőséget megérdemelnek
Értékeld a legutóbbi meccset
- Galacticos
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ijesztően hasonlít Alaba esetére.
Mindkét KH katasztrófa volt a sérüléséig, majd sokkal jobb teljesítmény lett helyette lerakva.
Múltkor Nacho volt a megoldás, most meg még kérdés ki lesz az.
Mindkét KH katasztrófa volt a sérüléséig, majd sokkal jobb teljesítmény lett helyette lerakva.
Múltkor Nacho volt a megoldás, most meg még kérdés ki lesz az.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szopás volt a mai de igazából egyik ember se hozott olyan formát amiért siratni kéne. Itt a gond inkább az, hogy darabra nem vagyunk meg. Pl militao és lucas oldala annyira fail volt az elmúlt hetekben, hogy akárkit dobunk be már csak azért mert beletúrtunk az állóvízbe sokkal rosszabb nem lehet. Ez az Asencio meg még csinált is valamit
Viniből még a végén góllövő lesz bappéból meg csere ha így megyünk tovább
Bellinghemnek is jót tett a gól bár az, hogy őt kritizálták tényleg mutatja mennyire fogalmatlan a futballtársadalom.
Össze fog ez állni idővel kérdés addig lőtávon belül leszünk-e még. Meg a pool ellen nem kéne nagy zakóba beleszakadni mert szerintem akkor Carlot kivágják ha ott is ilyen wtf meccset hozunk.
Jön a válogatott szünet pappét addig valahogy rendbe kell hozni fejben.
Viniből még a végén góllövő lesz bappéból meg csere ha így megyünk tovább
Bellinghemnek is jót tett a gól bár az, hogy őt kritizálták tényleg mutatja mennyire fogalmatlan a futballtársadalom.
Össze fog ez állni idővel kérdés addig lőtávon belül leszünk-e még. Meg a pool ellen nem kéne nagy zakóba beleszakadni mert szerintem akkor Carlot kivágják ha ott is ilyen wtf meccset hozunk.
Jön a válogatott szünet pappét addig valahogy rendbe kell hozni fejben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
végre te is megvilágosodtálhehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
amúgy viccen kívül remélem mindenki elhiszi, hogy itt is vannak tehetségek bőven, nem csak a Barcánál
nyilván csak egy részük fog beválni, de egy legetőséget megérdemelnek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meglattam melegiteni Mendyt azt hittem ma is ez jonGalacticos írta: En siman kinezem carlobol h a mai utan a kisgyereket ledobja a padra gulu es endrick mellé, es berakja majd mendyt cbbe.
Vini ballondor performansz volt a masodik felidoben.
Bappe pedig borzasztoan gorcsos.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha felépül Tchouaméni nálam még befér valahova a középpályán . Fontos meccsekre (bl) azért csak jobb lenne AT, Cama és Belli, mint Modric.hehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
A Fede jh dolgot viszont erőltetném én is. Skillset megvan hozzá, 1 évet késett, hogy ki legyen próbálva többet ott is. Bár nyilván egy ilyen vérszegény osa elleni meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de remélem ott ragad.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
En siman kinezem carlobol h a mai utan a kisgyereket ledobja a padra gulu es endrick mellé, es berakja majd mendyt cbbe.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Ha igy lesz akkor az karrier ende a legmagasabb szinten.Anthony írta: Militao is on the alert for a new serious knee injury: everything points to a torn cruciate ligament
Rip
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez a srác a labdával kifejezetten magabiztosnak tűnt. Most kaphatja a lehetőséget, kétlem, hogy Militao hamar visszatérne. Valószínűleg hosszútávon amúgy Tchou fog beugrani a brazil helyére, ha ő visszajött.ELSiete írta:Alvaro Rodriguez. Emlékszem több gólt is fejelt / lőtt, még meg is voltunk lepődve. Aztán csak kijott, hogy a labda nem túl jó helyen van nála, nagyon suta mozgása volt emlékeim szerint. Egyébként a Wikipédia szerint a Getafenal kell keresni.MarioCirolo írta:
Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Militao is on the alert for a new serious knee injury: everything points to a torn cruciate ligament
Rip
Rip
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Rendben volt a mai.
Nyilván most jön a válogatott szünet, ahol gyarapíthatják a srácok a sérült listát a mai után.
Nem tudom mi a tököm lesz a védelemmel, még csucsu sincs,hogy beugorjon hátra, Asencio gyerek jól nézett ki, mehet akkor a kezdőbe Rüdi mellé, aki reméljük bírni fogja.
Nyilván most jön a válogatott szünet, ahol gyarapíthatják a srácok a sérült listát a mai után.
Nem tudom mi a tököm lesz a védelemmel, még csucsu sincs,hogy beugorjon hátra, Asencio gyerek jól nézett ki, mehet akkor a kezdőbe Rüdi mellé, aki reméljük bírni fogja.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Ideje volt már hogy egyszer kijöjjön a lépés ennyi szerencsétlenség után.Nagyon hektikus az idei szezon,mert vagy kijön a lépés és fieszta,vagy ha nem akkor a kp és a gyenge védelemmel fordítva történik.Ancelott8nak fel van adva a lecke.Bellingham talán rátalál a helyes útra,kezdett hasonlítani önmagához.A kp és védelem rendbetételével nem lenne ellenfele ennek a játékos anyagnak egy Xabi Al9nsoval...De szerintem még egy Mitchel is űrfocit nyomna ezzel a kerettel.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Alvaro Rodriguez. Emlékszem több gólt is fejelt / lőtt, még meg is voltunk lepődve. Aztán csak kijott, hogy a labda nem túl jó helyen van nála, nagyon suta mozgása volt emlékeim szerint. Egyébként a Wikipédia szerint a Getafenal kell keresni.MarioCirolo írta:Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.ELSiete írta:
Én is azt nézem, hogy fejben és képességekben nem tűnik gyengének, sőt....
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mar aki el volt ragadtatva ugyerealistahuni írta:Nézzük meg még pár meccset. Emlékszem mennyire el voltunk ragadtatva az uru center gyerektől aki gólt fejelt az atleticonak. Azóta lehet már halász lett belőle, már a nevét sem tudom.En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva
De ez a gyerek stabilnak tunik
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lám, lehet hasznalni egy castillas arcot a spanyol csapatok kb 90%ellen siman. Sőt, elég egyetlen jó mozdulat tőle 5 oerc utan, hogy amolyan cubarsi stilusban fel lehessen szopkodni, vagy cimpalra tenni. Nem olyan bonyolult recept ez.
Egyébként davide erdekes arcokat vagott ma. Ott szerintem egy gyengebb lazadas lett elnyomva a kapitány ellen. Mint mikor feljon a hanyas, de inkabb diszkreten lenyeled.
Még a végén a sérülések miatt térünk eszhez. Fede kiment a szelre végre. fran meg brahim futottak, mint a mergezett nyulak. Ez az osasuna meg a nagypofaju kapus partner volt ebben, de sokkal jobban nezett ki igy csapat.
Bappet en nem szidom, hiaba divatos es vagány azt tenni. Én nem vagyok ilyen nagymenő mint itt páran. Inkabb az lennék, aki bappezik a közönség kozott es nem az, aki futyuli. Annak ellenére, hogy ertem miert es nekem sem tetszik tulzottan a produkció, de a kárörvendő, nso/trollfoci komment szint a csapatod jatekosaval az nalam geciskedés .
Egyébként davide erdekes arcokat vagott ma. Ott szerintem egy gyengebb lazadas lett elnyomva a kapitány ellen. Mint mikor feljon a hanyas, de inkabb diszkreten lenyeled.
Még a végén a sérülések miatt térünk eszhez. Fede kiment a szelre végre. fran meg brahim futottak, mint a mergezett nyulak. Ez az osasuna meg a nagypofaju kapus partner volt ebben, de sokkal jobban nezett ki igy csapat.
Bappet en nem szidom, hiaba divatos es vagány azt tenni. Én nem vagyok ilyen nagymenő mint itt páran. Inkabb az lennék, aki bappezik a közönség kozott es nem az, aki futyuli. Annak ellenére, hogy ertem miert es nekem sem tetszik tulzottan a produkció, de a kárörvendő, nso/trollfoci komment szint a csapatod jatekosaval az nalam geciskedés .
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.ELSiete írta:Én is azt nézem, hogy fejben és képességekben nem tűnik gyengének, sőt....hehetheoriginal írta: En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva.
Kikerult (leserult) 4 fék a kezdobol, egybol megy minden, mint a vízfolyás....
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem dobtam el az agyam a játéktól, de hoztunk egy stabil meccset, végig mi irányítottuk a meccset, eltettünk négyet. Soha rosszabb hétvégét.
Elképesztőek az újabb sérülések, remélem, Asencio tud élni a lehetőséggel, nagyon nem volt próbára téve, de biztató amit láttunk tőle. Remélem, a következő fordulóban is látjuk, illetve eljöhet Fortea ideje is. Mendy helyett pedig ezerszer is Fran Garciat választanám.
Cama remek volt, bőven jobb Tchounál. Bellingham végre betalált, nagyon kellett neki, Asencio hatalmas gólpasszt adott.
Brahim nagyon jól szállt be, abszolút számíthatunk rá a jobb oldalt. Mbappénak nem jöttek össze a dolgok, nem az ő meccse volt. Félidőben azt írtam, Vini is el van tűnve, aztán eltett hármat, megkövetem magam, ezt a teljesítményt nem igazán kell magyarázni.
Végre a két fiatal is kapott egy szűk 20 percet, negyed órát. Nagyon kellett nekik. Még sok ilyet! Még ha nem is lesznek mindig kiemelkedőek nagyon kellenek nekik a percek.
A sérülések borzasztóak, ez a rengeteg, megállás nélküli mérkőzés áradat meg fogja bosszulni magát.
Elképesztőek az újabb sérülések, remélem, Asencio tud élni a lehetőséggel, nagyon nem volt próbára téve, de biztató amit láttunk tőle. Remélem, a következő fordulóban is látjuk, illetve eljöhet Fortea ideje is. Mendy helyett pedig ezerszer is Fran Garciat választanám.
Cama remek volt, bőven jobb Tchounál. Bellingham végre betalált, nagyon kellett neki, Asencio hatalmas gólpasszt adott.
Brahim nagyon jól szállt be, abszolút számíthatunk rá a jobb oldalt. Mbappénak nem jöttek össze a dolgok, nem az ő meccse volt. Félidőben azt írtam, Vini is el van tűnve, aztán eltett hármat, megkövetem magam, ezt a teljesítményt nem igazán kell magyarázni.
Végre a két fiatal is kapott egy szűk 20 percet, negyed órát. Nagyon kellett nekik. Még sok ilyet! Még ha nem is lesznek mindig kiemelkedőek nagyon kellenek nekik a percek.
A sérülések borzasztóak, ez a rengeteg, megállás nélküli mérkőzés áradat meg fogja bosszulni magát.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nézzük meg még pár meccset. Emlékszem mennyire el voltunk ragadtatva az uru center gyerektől aki gólt fejelt az atleticonak. Azóta lehet már halász lett belőle, már a nevét sem tudom.En nem tudom honnan kukaztak ezt a khv gyereket, de ezerszer stabilabb, mint militao, gyors, eros, technikas, nincs beszarva
- ateeemadrid
Camavinga nelkul nem akarok a szezonban kezdo11et meglatni.
Brahim Fran is siman mehetnek a kezdoben, kisgyerek meg remelem megkapja az eselyt a mai utan.
Brahim Fran is siman mehetnek a kezdoben, kisgyerek meg remelem megkapja az eselyt a mai utan.