halamadrid írta:
Madridom népe!
1-2 éve volt már DHGate-es kérdésem, de mivel Fekete Péntek van, ismét a segítségetekre lenne szükségem. Szóval mindenki megbízható az oldalon, akinek sok eladása van, és minimum 90%-os a vevői elégedettsége? Továbbá ti miket szoktok ilyenkor figyelembe venni?
Egyébként átlagosan emnnyibe kerül 1-1 mez amit megrendeltek és elégedettek vagytok vele, illetve rajta van-e a márkajel azokon, amiket rendeltetek? A mi esetünkben ugye az Adidas. (Tudom, hogy nem eredeti, de legalább látszatra lehetne az).
Előre is köszönöm
Hat annyir nem friss a tapasztalatom, de valszeg megallja a helyet.
Ahol sok a rendeles, jo az elegedettseg ott nem igen lesz gond. Megszoktam nezni miket irnak, sokan kepet is tettek fel h is nez ki a valosagban. Markajelzes van, ahogy vakaszthato h bl es vagy bajnoki dolfok legyenek rajta stb.. Az arra nem emlekszem, az elegedettseg meg, hat szo szo. Ha hordani is akarod akkor ne legyen rajta nev es szam, szerintem. Hamar es konnyen levalnak, plusz nyaron szetegeti a hatad ha rasut a nap
nah minosegileg olyan is, nem kell sokat varni, de pl van egy Benzemas, az pont jo fogas lett minden teren