Marcelo
Re: Marcelo - 12
Ugyanaz mint Carvajal.
Már a Rayo ellen is szivatták.
Azóta meg minden meccsen.
Már a Rayo ellen is szivatták.
Azóta meg minden meccsen.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Emberünk elfelejtett focizni így hirtelenjében. Nem is értem. Magasan a leggyengébb volt.Szörnyű
Ezt a meccset még ő se gondolhatta komolyan, szégyen... de a 2. gólnál is, ahogy Morata lazán lefutotta bazzeg
Coentrao kellett volna, ahogy tavaly is, főleg hogy már meccsek óta kaki
Coentrao kellett volna, ahogy tavaly is, főleg hogy már meccsek óta kaki
Ezt az embert nem szabadna bl meccsen a palya kozelebe sem engedni. Kesz eletveszely. Magasan a legszarabb volt ma.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nála ez semmit nem jelent. ThugLifecart írta:Mondjuk az utolsó 10 meccsből ha jól emlékszem talán egyszer játszott. Nem tudom, mennyire lenne jó kockáztatni vele...
Egyébként, én is Marceloval kezdenék Torinóban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Mondjuk az utolsó 10 meccsből ha jól emlékszem talán egyszer játszott. Nem tudom, mennyire lenne jó kockáztatni vele...realmadridfan írta:Juve ellen Coentrao stílusa hasznosabb lenne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem pont nem.realmadridfan írta:Juve ellen Coentrao stílusa hasznosabb lenne.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Sevilla mindig is a mumusa volt... Csak egy nevet mondok: Jesus Navas... Marcelo vitte fel a spanyol Lennon árát, egyfolytában körbefutotta. A buta City meg elhitte hogy jó játékos a Navas... Mondjuk ez elég sok City játékosra igaz, túlhypeolt középszerek, na de Marcelo... Ha támadni kell, a legjobb balhátvéd, ha védekezni, finoman szólva nem egy életbiztosítás. A Juve ellen simán kezdetném, Olaszországban még nem találták fel a szélsőjátékot, a mai napig a szélső védők futják be a pályát, egy Lichtsteiner vagy oldalra húzodó Marchisio/Vidal/Pogba ellen pedig nem féltem Marcelo-t, ellenben a támadásoknál nagy hasznát vehetjük.ateeemadrid írta:Szerintem még életemben nem láttam ennyire szánalmasan játszani, konkrétan emberhátrány volt. Sőt, inkább volt a Sevilla 12. embere. Na de a Juve ellen lehet javítani.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
nagyon szeretem, mert csupaszív játékos, igazi madridista, de ez ma nagyon gyenge volt, Juve ellen lesz mit javítani.
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- realmadridfan
Juve ellen Coentrao stílusa hasznosabb lenne.
soha nem a védekezés volt az erőssége, de amit mostanában művel... 0
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Szerintem még életemben nem láttam ennyire szánalmasan játszani, konkrétan emberhátrány volt. Sőt, inkább volt a Sevilla 12. embere. Na de a Juve ellen lehet javítani.
- ___Samy___
Pont ezen a meccsen nincsen szukseg arra, hogy felrohangaljanak a szelsovedoink, mert 1-2 egyerintovel kijatszak a kp-t, majd passzoljak be a helyukon a vedelem moge.
Sokkal inkabb arra lenne szukseg, hogy a ket tamado kihuzodjon szelre, majd a kozeprol berobbano tarshoz jattsza a labdat.
Marcelo ettol fuggetlenul az egyik leggyengebb a palyan.
Sokkal inkabb arra lenne szukseg, hogy a ket tamado kihuzodjon szelre, majd a kozeprol berobbano tarshoz jattsza a labdat.
Marcelo ettol fuggetlenul az egyik leggyengebb a palyan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
nyugi Coentrao mindig a szezonvégére pihen rárealistahuni írta:Idén végre konstans volt, nem szezon végére kéne kipukkadni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Idén végre konstans volt, nem szezon végére kéne kipukkadni.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
valaki szólhatna Marcikának, hogy elkezdődött már a Celta meccs...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát barátom, nagyon kár azért a sárgáért. Főleg, hogy egy teljesen felesleges szabálytalanság volt. Hiányozni fog a visszavágón. Coentraoval mi a helyzet? Tegnap nem volt ott a padon, ha jól emlékszem. Remélem tud majd játszani a visszavágón és nem Arbeloat kell nézni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Eszetlen jó volt ma. Iszonyat osztásokat csinált.
Szuper cselek, remek megindulások, tökös betörések.
Nagyban köszönhető neki, hogy egy félidőre lefociztuk őket a kámpnóuban.
Kár, hogy ez lett a vége.
Szuper cselek, remek megindulások, tökös betörések.
Nagyban köszönhető neki, hogy egy félidőre lefociztuk őket a kámpnóuban.
Kár, hogy ez lett a vége.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A legharcosabb volt ismét, bárcsak ma is elsült volna a jobbosa... hibázott természetesen ma is, de a társak fölé nőtt az elejétől fogva, elégedett vagyok végre vele az utóbbi időben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Sajnálom csórikámat, nagy kedvvel játszott, látványosan és a szabályokat is betartva. Dehát 5 embert nem bír pótolni.