De az is lehet, hogy AtMa rúg még egy gólt, mert negyede annyira se lettünk volna veszélyesek, így kevésbé szorultak volna be.. Akármi lehetett volna, HA....numberone1 írta:vagy! ha nem vezeti bele es nem ivelget ossze vissza akkor lehet, h mar a rendes jatek idoben atvesszuk a vezetest.
Tul sok a hiba szazalek.
A hibákat aláírom, de úgy vagyok vele, hogy még így is egyik legjobbunk volt, mert legalább csinált valamit. (és tett a hibák mellett bőven jókat is, többet mint bárki más) Többiek nagyon még annyit sem.
Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..Abban biztos vagyok, nem akarom a DM fanok kedvet szegni. de ha jon 2 minosegi emberke a kp-ra, akkor felejtsetek el DM-t ott, mivel meg Alonsora is szamitani fog Carlo es nem cserekent. Meg hat Modric....