Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 12., csütörtök 9:27

hehe írta:kroos + vidal, az fasza, mindkettő mehet a kezdőbe modric mellé.
de akkor nincs több bekkelős kontrafoci, amiben év végére elfogy a csapat.
labdatartás van, futball van.
Di Maria? Pad vagy eladás?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 9:24

kroos + vidal, az fasza, mindkettő mehet a kezdőbe modric mellé.
de akkor nincs több bekkelős kontrafoci, amiben év végére elfogy a csapat.
labdatartás van, futball van.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 6:51

70ért nem kell pogba. Kroost nem igazán ismerem csak most néztem róla videot ő sem rossz. vidal ha 50 alatt akkor oke.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 12., csütörtök 6:48

En viszont nagyon remelem, hogy csak egy nagynev fog jonni a kpra
Barmemnyire hosszu lesz a szezon, ket uj sztarral mar tultelitett lenne a kp, es ezzel csak rosszul fog jarni vki
Felek, hogy isco lesz az

Hazard, lloris, thiago silva? Hat ez hogy jott ossze?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 4:02

sorrend nalam Pogba,Veratti,Kroos,Vidal...az elsore szavaztam, de barmelyik ketto johet.

az alom csapat:Lloris
Carvajal,Varane,Thiago Silva,Marcelo
Modric,Veratti,Pogba
Hazard,Benzema,CR
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 11., szerda 19:23

Én nem nyomtam mert nekem Ramires lenne a megfelelő ember,ha meg nem,(már pedig nem),akkor nekem mindegy.DM úgy is padra rakja akármelyik btb-t,mélységi irányító meg...egy az hogy van itt kettő,(Ancelottinál Xabi jövőre alap),mert szereti az öreg a régi harcosokat,(Pirlo),meg itt van Illarramendi is 30 egynehány millióért...jó volna ha elkezdené lassan törleszteni az árát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 11., szerda 14:22

Pogbara nyomtamde csak mert o lenne az etalon. Vidal kroos verratti matuidi lenne a sorrend utana.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 11:29

Na, holnap megnézem . B-) B-) lucas az nem alapember szerintem,de végül is mindegy. A lényeg hogy ital legyen és menjen a VB már.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 11:24

nem érdekel, hagyjál békén :lol: :lol: :lol: :lol:

patonál jobb képességű csatárt nem tudsz ma mondani, és még mindig csak 24 éves.
aranylabdás nem lesz, mert egy elkényelmesedett barom, de reménykedni és a képességeit nézegetni lehet.
ganso is sérülésekkel bajlódott, volt elég baja, talán most már egyben marad.
lucas meg alapember a psg-ben, nincs ott semmi baj.
neymar meg jobb, mint bárki, holnap este meglátod :D
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 11:21

hehe írta:tudod a szerelem...... :sziv: :iszunk: :cheers: :happy:

ha csak ezen múlna, akkor ganso-neymar-pato-lucas támadónégyessel mennék fel, aztán sikítanék a gyönyörtől.
valaki özillel meg coentraoval képzeli el a csapatot. én nem. :mrgreen:

na de papa, ezekből 3 már el vérzett.....azoknak annyi,még neymi akiből lehet valaki,vagy nem.....

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 11:19

tudod a szerelem...... :sziv: :iszunk: :cheers: :happy:

ha csak ezen múlna, akkor ganso-neymar-pato-lucas támadónégyessel mennék fel, aztán sikítanék a gyönyörtől.
valaki özillel meg coentraoval képzeli el a csapatot. én nem. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 11., szerda 11:16

hehe írta:
Azon gondolkodtam az éjszaka, hogy ha most újra kéne építeni úgy a Real kezdőjét, úgy hogy bárkit betehetsz a kezdőbe a világ minden tájáról, és ki kéne választani 11 embert, amolyan Fifa módra, akkor se lenne túl nagy változtatás a részemről.
hmm. :D

kapus nem érdekel :mrgreen:

carvajal,varane,ramos,marcelo
pogba,vidal,modric
céronaldo,neymar,pato

:mrgreen:

a szavazás meg fasza, rögtön egyből 2 embert hoznék szívem szerint, bármelyik kettővel erősödnénk.

mennyibe kerülne hogy ezt a lúzer patot elfelejtsd végre? Mert átutalom. A másik,meg hogy neymar mire? Majd ha lábon tud maradni akkor beszéljünk róla.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 10:17

Azon gondolkodtam az éjszaka, hogy ha most újra kéne építeni úgy a Real kezdőjét, úgy hogy bárkit betehetsz a kezdőbe a világ minden tájáról, és ki kéne választani 11 embert, amolyan Fifa módra, akkor se lenne túl nagy változtatás a részemről.
hmm. :D

kapus nem érdekel :mrgreen:

carvajal,varane,ramos,marcelo
pogba,vidal,modric
céronaldo,neymar,pato

:mrgreen:

a szavazás meg fasza, rögtön egyből 2 embert hoznék szívem szerint, bármelyik kettővel erősödnénk.
Kép
Kép
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 11., szerda 9:50

Neuer-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Verratti-Modric-Vidal-jobbszélső-Ronaldo-Suárez

A kapus poszton nem fogunk változtatni, és nem is kell. A védelem számomra tökéletes, ha Marcelo összeszedi magát. Középpályán szerintem hatalmasat ütne ez a névsor. Modric természetesen alap, Verratti nagyon jó mélységben, annak ellenére, hogy sokkal komplettebb játékos, mint Alonso vagy Illarra (gyorsabb, technikásabb, fineszesebb náluk). Vidal remekül segítené a támadásokat amellett, hogy jól is védekezik. Kell egy ilyen pitbull box-to-box, akinek a fizikuma is megvan hozzá. Jobb szélen se fogunk változtatni, nem is kell, de egy játékosabb csapatban mondjuk Neymart szívesebben nézném, mint Bale-t, de szeretem a wales-it is. Ronaldo adott, csatár poszton jelenleg megkérdőjelezhetetlenül Suárez a legjobb, de ő se feltétlen illene ebbe a csapatba.

Igazából arra szerettem volna kilyukadni, hogy kurvajó keretünk van, és ezt a nyarat elbaszni se tudjuk, ha hozzuk legalább az egyiket a Pogba-Vidal-Verratti-Kroos-Matuidi fogatból. Igaz, hogy Kroosra szavaztam, mert ár/érték arányban ő lenne a legjobb, de nem vagyok benne biztos, hogy a játék szépségét ő segítené elő a legjobban közülük. Ha ezt is jelentősen figyelembe vesszük, akkor nálam Verratti a nyerő, szélen Neymar, elöl meg Suárez és Benzema közül talán inkább a francia.
Persze, ha Verratti jönne, akkor Alonsonak vagy Illarrának nálam mennie kéne, de egyiket se passzolnám el szívesen.

A névsorból mondjuk látszik, hogy elfogult vagyok a madridi játékosokkal szemben, de szerintem ebből a csapatból bármit ki lehet hozni mind játékminőség, mind eredményesség terén.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 11., szerda 9:44

VerrattiVerrattiVerratti!!!

pfej mit szopatnának ezek ketten Modriccsal :roll: És igazábol rohadtul nem érdekel h Illarrával egy poszt, lehet beérik a spanyol, de hogy nem fogja megközelíteni az olasz szintjét abban biztos vagyok! És akkor hozhatjuk 2 év múlva 70ért.

én labdajáratást akarok, finom kényszerítőket, saját 16osunknál nem felbaszni aztán fusson a két ló, hanem háromszögekkel kihozni, és hasonló, ami miatt szép ez a játék

Verratti ebben a legjobb a felsorolásból, és védekezéssel sem lenne baj, amilyen pici annyira levakarhatatlan. Annyira tudnék örülni ha egy barca ellen is ők futnának a labda után, és nem nekünk kell izgulni hogy na vajon melyik pillanatban törik meg a jég a katalánoknál

aztán mellé hoznám az egyik zebrát, de valószínű az már nem férne bele, főleg hogy van egy "tuti" Kroos fele annyiért

dehát na...
egy Kroos-Verratti-Modric kp-t is eltudnék viselni :roll:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. június 11., szerda 9:35

Egyértelműen Kroos, már tavaly is hoztam volna Özil helyére. Alonso és Modric szerelemgyereke: technikás, jól cselez, belátja az egész pályát, remek lába van mind hosszú passzokhoz, mind lövésekhez, nem egylábas (keveset használja a balt, de használja és nem is rosszul), jó az ütemérzéke, jól csúszik oda, ha kell, fizikálisan is rendben van, mer irányítani (Illarrával ellenben), fel mer érni, stb. Egyszóval: KELL. Több szóval: ha DM marad, és a taktika is marad, akkor Ő kell. Ha Dm megy, akkor jöhet mellé Pogba is. Pogba remek játékos, mégjobb lehet, de a jelenlegi taktiában Modric szerepe feküdne neki, így Modric mehetne Alonso helyére, vagy az egyikük padozik. Ugye ott van még DM helye, de oda Carlo olyan embert tett, aki tud a 4-4-2-ben szélsőt játszani (ez is lehetne Modric, de kár lenne érte), így jött a képbe oda Isco. Ha ide kkp-t rakunk (Vidal, Matuidi, Pogba?), akkor a 4-4-2 már messze menően nem fog tudni úgy érvényesülni, sőt... és láttuk, hogy milyen jól működött, ha DM megindult bal szélsőként és adta be a labdát...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 11., szerda 8:23

ár miatt egyértelműen kroos. :)

fasza kis nyarat össze tudnánk hozni. meg kell szabadulni khedirától 30ért, moratatól 20ért, kroos jöhet 25-ért, meg griezmann vagy mandzukic szintén akörüli összegért. kb. 10 milliós ráfizetéssel 2 posztot is durván megerősítenénk.

végre jó helyzetben vagyunk és nem kell kapkodnunk. :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 10., kedd 23:59

Matuidi mennyibe fajna? :) (tudom hogy osszel/telen hosszabitott)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 10., kedd 23:55

Kroosra nyomtam . KELL !
Kérdés mit akar a vezetőség és Carlo. MErt itt van Xabi,Illara,Modric,Khedira,Casemiro,DiMarí és Isco . 7-en 3 posztra. 6 ember bőven elég lenne. És ugye jön még mondjuk Kroos, az szerintem 2 ember távozását előreidézi. Casemiro és valószínűleg Khedira is távozni fog szerintem.

Vidal/Pogba pedig akkor fog érkezni , ha DiMaría lelécel.

Ha csak nem számol Maríával szélen Carlo , amit nagyon remélek ,hogy nem .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 23:46

A realitás talaján járva Vidálra nyomtam. Kell egy rutinos ütős tag a kp-ra. Szívem szerint Pogbát nyomtam volna, de őt idén tuti nem tudjuk hozni sajnos... Én egy Vidal, Kroos páros érkezésének örülnék legjobban. Jönne valami értelmes csere csatár, és jövőre triplázunk! ;)

Vissza: