Kroos 2 év múlva miért vonulna vissza? Akkor lesz 32 éves, Xabi Alonso ennél idősebb volt, amikor a Bayernbe igazolt pont Toni helyére. Nem szoktam Kroos interjúkat olvasni, lehet, hogy mondott olyat, hogy ő 32 évesen vissza akar vonulni, de egyáltalán nem jellemző, hogy ezek a játékosok ilyen életkorban már befejeznék az aktív pályafutásukat.Kercsó írta:
Elbírta volna a csapat a Kroos, Valverde, Odegaard, Casemiro, VdB vonalat. Modric nyomott egy restartot, de ő se lesz már fiatalabb. Kroos is max.2 év és visszavonul.
Iscoból meg lehetne pénzt csinálni.
ez az én Fifám
offból ki.
sehogy se lesz szimpatikus a MU, akkor inkább a Chelsea. (főleg a 12-es BL döntő miatt )
Premier League
Re: Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jogos, Wayne Bridge az állatfaj jelzőt lehet, hogy konkretizálná mondjuk féregre. Egyébként Anelkának is több balhéja volt, mint jó szezonja.Steve írta:DinhoL írta: Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak. focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
Őszintén Terryt sem értem, de Anelka mégis mitől volt “állatfajta”???!
Most inkább nem neveznék meg a csapatod és annak múltjából nem igazán szimpatikus figurákat.
Anelka állatfaj..megyek aludni
dzsi: Azért 2 BL-döntő egymás után, abból 1 győzelem nem olyan xar. Bár mondom, nekem inkább az teszi őket (és a Cityt is) elviselhetőbbé, hogy élvezetes támadó focival érték el, amit elértek. Ez sem a Unitedre, sem a Chelseare nem volt anno jellemző. Bár magát a korszakot én is jobban szerettem, mert akkoriban kezdtem el követni a focit gyerekfejjel, és mi is sokkal jobb csapat voltunk, mint mostanság, pedig akkoriban már nem nagyon szóltunk bele a komoly dolgokba, tán egyszer-kétszer voltunk ott tűz közelben, de volt egy karaktere a csapatnak, és teli voltunk szerethető, pengés játékosokkal. Ugye a Fabregas féle brigádról beszélek most, aztán mára meg eljutottunk oda, hogy egy normális támadó középpályás sincs a csapatba, vagy egy faxa belső középpályás... Bár úgy érzem Artetával elindult valami, és szép fokozatosan legalább azt a szintet el fogjuk érni, amit ekkortájt képviseltünk.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hehh, jó vicc. Tartom a szintet.
Ugyanis megértem, objektívan nézve nekem se voltak szimpatikusak akkoriból az Eto'o, Abidal, Piké féle félresikerült sejthalmazok. Vagymi.
Ugyanis megértem, objektívan nézve nekem se voltak szimpatikusak akkoriból az Eto'o, Abidal, Piké féle félresikerült sejthalmazok. Vagymi.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
DinhoL írta: Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak. focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
Őszintén Terryt sem értem, de Anelka mégis mitől volt “állatfajta”???!
Most inkább nem neveznék meg a csapatod és annak múltjából nem igazán szimpatikus figurákat.
Anelka állatfaj..megyek aludni
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Anelka, Terry meg Bosingwa és egyéb állatfajták. Most minden egyebet félretéve, próbálok objektíven visszagondolni..de nem, ezek sehogyse voltak szimpatikusak. focizni mondjuk tudtak, vagy inkább kontrázni.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
mutatja a bajnokok ligája,OK A LIVERPOOLNAK ÖSSZEJÖTT ha bárkit más...előtte kiejtettek pár csapatot a bárki másból.Előtte évben meg ha a Relon kívül bárki más jön akkor meg lehet megnyerik ...olaj city...de az Abras Chelsea milyen szimpatikus voltdzsi91 írta:A Drogba féle Chelsea és a Céronaldo féle United is jobb csapat volt szerintem mint a mostani pool meg city. Meghát nekem szimpatikusabbak is voltak mint az ilyen salah féle arcok.City meg a pool erősségét meg mutatja a bajnokok ligája.ok a liverpoolnak összejött, de szerintem ha bárki más van ott a spurson kívül a döntőben megint elbukják.Mindkét csapat fennakad általában az első valamire való ellenfélen.alexoxladjackoxi írta:
De miért? Ha tegyük fel egyik csapathoz sem kötődsz érzelmileg, akkor a City vagy a Pool sokkal jobb, szórakoztatóbb focit tol, mint anno a MU meg a Chelsea. Én úgy vagyok vele, ha már az Arsenal nincs tűz közelben, egyértelműen inkább nyerjenek azok, akik fociznak meg 100-ával lövik a gólokat, nem ilyen 95. perces kiizzadott Fergie-timesos győzelmek.
Egyébként szerintem idén megint behúzza a City, Poolon azt érzem nem tudnak már úgy felpörögni, mint tavaly vagy előtte, és a keretet sem nagyon frissítik. Lassan befásulnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A Drogba féle Chelsea és a Céronaldo féle United is jobb csapat volt szerintem mint a mostani pool meg city. Meghát nekem szimpatikusabbak is voltak mint az ilyen salah féle arcok.City meg a pool erősségét meg mutatja a bajnokok ligája.ok a liverpoolnak összejött, de szerintem ha bárki más van ott a spurson kívül a döntőben megint elbukják.Mindkét csapat fennakad általában az első valamire való ellenfélen.alexoxladjackoxi írta:De miért? Ha tegyük fel egyik csapathoz sem kötődsz érzelmileg, akkor a City vagy a Pool sokkal jobb, szórakoztatóbb focit tol, mint anno a MU meg a Chelsea. Én úgy vagyok vele, ha már az Arsenal nincs tűz közelben, egyértelműen inkább nyerjenek azok, akik fociznak meg 100-ával lövik a gólokat, nem ilyen 95. perces kiizzadott Fergie-timesos győzelmek.dzsi91 írta:
Hát nembánnám ha a united hekyrejönne. Not better just arrogant meg mibden de azért 100szor jobb volt amikor ők voltak az elsőszámú angol csapat mint az ilyen City meg liverpool félék.
A chelsea/united érát nagyon bírtam. Mindkét klub kedvelhetőbb szerintem mint a mostani bajnokesélyesek.
Egyébként szerintem idén megint behúzza a City, Poolon azt érzem nem tudnak már úgy felpörögni, mint tavaly vagy előtte, és a keretet sem nagyon frissítik. Lassan befásulnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mindenki más klubja (kivéve Barca és Bilbao) olyan struktúrával rendelkezik, hogy van egy tulajdonos, kézzel fogható tőkével. Nekünk ehelyett socióink vannak, meg egy elnökünk.míg szinte mindenki más tud költekezni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem volt jobb. legalább is nekem biztos nem. keciidegesítőek. nincs még egy ilyen szurkolótábor.dzsi91 írta:Hát nembánnám ha a united hekyrejönne. Not better just arrogant meg mibden de azért 100szor jobb volt amikor ők voltak az elsőszámú angol csapat mint az ilyen City meg liverpool félék.Csabi írta: nálunk nem lett volna helye, de manchesterben végre két idegesítő csapat is fog kupákért küzdeni.
A chelsea/united érát nagyon bírtam. Mindkét klub kedvelhetőbb szerintem mint a mostani bajnokesélyesek.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De miért? Ha tegyük fel egyik csapathoz sem kötődsz érzelmileg, akkor a City vagy a Pool sokkal jobb, szórakoztatóbb focit tol, mint anno a MU meg a Chelsea. Én úgy vagyok vele, ha már az Arsenal nincs tűz közelben, egyértelműen inkább nyerjenek azok, akik fociznak meg 100-ával lövik a gólokat, nem ilyen 95. perces kiizzadott Fergie-timesos győzelmek.dzsi91 írta:Hát nembánnám ha a united hekyrejönne. Not better just arrogant meg mibden de azért 100szor jobb volt amikor ők voltak az elsőszámú angol csapat mint az ilyen City meg liverpool félék.Csabi írta: nálunk nem lett volna helye, de manchesterben végre két idegesítő csapat is fog kupákért küzdeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alexoxladjackoxi 2020. szeptember 2., szerda 22:43-kor.
Amúgy akik azt mondják stadionozunk, azért nem igazolunk, én úgy emlékszem, csak 2022 vagy 23ban kell elkezdeni törleszteni és akkor is "csak" év 30 milliót, szóval ez nem lehet érv a pénzügyi helyzetünkre. Én nem mondom, hogy igazoljunk, de azt nem értem miért vagyunk rászorulva ennyire az eladásból befolyt összegre, míg szinte mindenki más tud költekezni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Elbírta volna a csapat a Kroos, Valverde, Odegaard, Casemiro, VdB vonalat. Modric nyomott egy restartot, de ő se lesz már fiatalabb. Kroos is max.2 év és visszavonul.Kera írta: Nem rossz játékos, de éppen ki helyett láttad volna szívesen, Valverde vagy Ödegaard?
Iscoból meg lehetne pénzt csinálni.
ez az én Fifám
offból ki.
sehogy se lesz szimpatikus a MU, akkor inkább a Chelsea. (főleg a 12-es BL döntő miatt )
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Chelseatől én idén sokat várok. Fekete lovak lehetnek.
Lampardban eddig is láttam angol földön fantáziát, és kimondottan jól is igazoltak (hogy beválnak-e, az más kérdés).
Citynek kéne a levesbe mennie, aztán egy jól megszokott Pool, MU, Chelsea, Arsenal négyes mehetne a címért.
Lampardban eddig is láttam angol földön fantáziát, és kimondottan jól is igazoltak (hogy beválnak-e, az más kérdés).
Citynek kéne a levesbe mennie, aztán egy jól megszokott Pool, MU, Chelsea, Arsenal négyes mehetne a címért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát nembánnám ha a united hekyrejönne. Not better just arrogant meg mibden de azért 100szor jobb volt amikor ők voltak az elsőszámú angol csapat mint az ilyen City meg liverpool félék.Csabi írta: nálunk nem lett volna helye, de manchesterben végre két idegesítő csapat is fog kupákért küzdeni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nálunk nem lett volna helye, de manchesterben végre két idegesítő csapat is fog kupákért küzdeni.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Minden tiszteletem nekik.Kercsó írta: ez azért szép gesztus:forrás: Kislány, nagy fociDonny van de Beek barátja és egykori csapattársa, Appie Nouri iránti tisztelete jeléül a 34-es mezszámot fogja viselni a Manchester Unitedben.
Appie Nouri 2017. július 8-án egy Werder Bremen elleni felkészülési meccsen esett össze és maradandó agykárosodást szenvedett.
Nouri már nincs kómában, saját erejéből lélegzik de állapota továbbra is súlyos.
Edwin van der Sar később elmondta, hogy az Ajax orvosai hibáztak Nouri ellátásánal.
Nouri iránti tiszteletből korábbi csapattársai közül többen is Appie mezszámát, a 34-est viselik. Amin Younes (SSC Napoli), Philippe Sandler (Man.City) és Kevin Diks (az elmúlt szezont az Aarhusban töltötte kölcsönben) is, korábban Justin Kluivert (AS Roma).
tudom, tele van a középpálya és üres a kassza, de nekem ő lett volna az egyik, akit örömmel nézegettem volna itt, habfehérben.
Nem rossz játékos, de éppen ki helyett láttad volna szívesen, Valverde vagy Ödegaard?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez azért szép gesztus:
tudom, tele van a középpálya és üres a kassza, de nekem ő lett volna az egyik, akit örömmel nézegettem volna itt, habfehérben.
forrás: Kislány, nagy fociDonny van de Beek barátja és egykori csapattársa, Appie Nouri iránti tisztelete jeléül a 34-es mezszámot fogja viselni a Manchester Unitedben.
Appie Nouri 2017. július 8-án egy Werder Bremen elleni felkészülési meccsen esett össze és maradandó agykárosodást szenvedett.
Nouri már nincs kómában, saját erejéből lélegzik de állapota továbbra is súlyos.
Edwin van der Sar később elmondta, hogy az Ajax orvosai hibáztak Nouri ellátásánal.
Nouri iránti tiszteletből korábbi csapattársai közül többen is Appie mezszámát, a 34-est viselik. Amin Younes (SSC Napoli), Philippe Sandler (Man.City) és Kevin Diks (az elmúlt szezont az Aarhusban töltötte kölcsönben) is, korábban Justin Kluivert (AS Roma).
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért?wZoLee7 írta:egész jó dealnek tűnik, a csapat részéről, a játékos döntését meglehetne kérdőjelezniRemy írta: Van de Beek hivatalos a MUhoz.
39 milla euró. Az mondjuk korrekt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Főleg úgy, hogy maga Bergkamp is edzette, sőt hatalmas példaképe..wZoLee7 írta:egész jó dealnek tűnik, a csapat részéről, a játékos döntését meglehetne kérdőjelezniRemy írta: Van de Beek hivatalos a MUhoz.
39 milla euró. Az mondjuk korrekt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem meglepő, ahol a tökutolsó is kis túlzással majdnem annyi lóvét kap, mint itt a Real vagy a Barca.Pad'em írta:Egy szóval nem mondtam, hogy nekünk vagy bárkinek igazolni kéne, azon lepődök meg, hogy ott a szigeten egy full középcsapat is ki tud perkálni 100 milliót lazán most iswZoLee7 írta: Jó, de mi kit igazoljunk? Épp stadionozunk, az lenne fura ha repkednének a milliók olyanokra akik a kispadot koptatnák. Akiket elhoznánk azok nem 30-40 de nem is 100 millába kerülnének, 200 milliókról lenne szó, semmi értelme nekünk most belemenni. Barca? azok még nagyobb pénzügyi gödör felé közelednek ha Messi marad.
Olaszok mindig csórók voltak, franciáknál van egy PSG, németekneél meg a Bayern épp idén nyert meg mindent. A legtöbb csapatnál indokolatlan lenne most igazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema