csababarca írta:
Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.
Millió alkalma lett volna és lenne a kormánynak Ferit kiszorítani a politikából, és ellehetetleníteni, miért nem teszik?
Miért nem volt elszámoltatás, amire felhúzták a kampányukat?
Fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér, próbálkoztak sorossal de az igazi patás ördög a jobboldal szemében gyurcsány.
Ez pontosan így van egyébként, persze ezt tényleg nem említette, de kb mindenki tudja is. Gyurcsány egy olyan eszköz, amivel háromszor is 2/3-ot hoztak. Amíg a 2bites idiótáknak ez elég indok hogy a Fideszre szavazzanak (hiába telt el 15 év), addig nem fogják parkolópályára tenni az öreget. Ő meg nyilván nem fog visszavonulni, biztos, hogy élvezi az egészet.
El Sie7e írta:Volt valaha elszámoltatás bármelyik oldal részéről is?
Nem, és sztem soha nem is lesz. Ilyen ez a popszakma. Amíg politika a politika, 1-2 példa kivételével mindenki meg fogja úszni.
csababarca írta:
És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.
Ez meglepő?
Magyarországon az összes politikus egy hataloméhes, korrupt ganéj. Egyszerűen nem tudok kiemelni senkit, aki nem ilyen lenne. Mindenkinek a hatalom, a pénz számít. Pláne egy ilyen 10 év után, amikor azt látják hogy pofátlanul szét lehet lopni az országot, elég könnyedén, akkor erre fog mindegyik vágyni sztem. Mindig a pénz és az érdekek fognak nyerni, sosem a nép. Ha szerencsénk lesz akkor az Orbán utáni időszakban úgy fognak lopni, csalni, hogy mellé fejlődik is az ország (nagyobb ütemben mint most).
flori írta:
Igazából ugyanaz, mint amit eddig csinált Kálmán, csak hosszabb verzióban. Szar gyurcsányozás az egész, semmi értelme így.
De sajnos igaz is, még ha értelmetlen. Hánynom kell ettől az ellenzéktől, ezek az emberek, akik képviselik ezt, mind ugyanolyan mint a fityesz. Dobrevvel meg Karácsonnyal az élen. Gyurcsány mozgat mindent a háttérből, ez tuti, elképesztően befolyásos az ember még mindig.
flori írta:
Nem tudom mikor esik le nekik, hogy nem azért mennek a "baloldali" tartalmak, mert annyian egyetértenek velük és mindenki gyurcsányista, libsi komcsi, hanem minőségiek és fellelhető benne minimális objektivitás. Gulyás attól még baloldali aktivista és jobban osztja azokat a nézeteket, de ettől függetlenül egy intelligens ember, ráadásul jó riporter, aki kiválóan nyúlt a közéleti témákhoz és megrángat egy Fekete-Győrt vagy egy Tóth Csabát is oldaltól függetlenül. Ilyen hol lesz a másik oldalon? Sehol.
Ez kurvára igaz, ezt én sem értem. Mindegyik nem kormánypárti oldal be van állítva libernyák baloldali migráns simogatónak, holott ez nem igaz. Amit írsz pl Gulyás is szépen beleállt Fegyőrbe, és nem jön zavarba sztem, ha bárkit az ellenzékből be kell oltani.
De ezt a Rákay is pontosan tudja, meg az értelmesebbik fajta is, csak hát akkor hogy befolyásolnák a gyökkettő fidesz szavazókat, pont az ilyenekkel lehet uszítani a népet.
El Sie7e írta:
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött. Lehet Hadházinak nincs, de ő akkor a kivétel aki erősíti a szabályt.
Persze... naiv aki azt hiszi, hogy az ellenzék nem korrupt.
Olyan hírek is voltak nem rég, hogy vmilyen MSZP-s barom összeállt a Fidesszel, és lehúzták vmelyik kerületet, elég sokáig. Mondom, szín/párt/hovatartozás nem számít, lényeg a hatalom, a pénz, a luxusélet meg ilyenek.