Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 10., kedd 23:40

Vidal
Szerintem Verratti és Kroos inkább Alonso típusú játékosok, legalábbis amennyit láttam belőlük!Szóval ők Illara helyett kellettek(kellenének) inkább, jobban örülnék egy brusztolósabb,jobban védekező játékosnak mint Vidal!Viszont egy Vidal-Kroos kettőssel kiegyeznék! :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 10., kedd 23:35

peti_madrid írta:De nincs valami olyan egyezségünk a PSG-vel, hogy onnan nem igazolunk Carlo után? Csak mert én hallottam ilyet, aztán így meg elég bajos lenne elhozni Verrattit.
ok, de ha a PSG is belemenne semmit nem számítana, gondolom az annyiról szól, hogy nem erősködünk meg vásároljuk ki a játékosokat, de ha a PSG is elakarja adni, akkor mi probléma lenne?

bár kétlem, hogy bárki is jönne idén onnan, ami nem is akkora baj.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 10., kedd 23:14

De nincs valami olyan egyezségünk a PSG-vel, hogy onnan nem igazolunk Carlo után? Csak mert én hallottam ilyet, aztán így meg elég bajos lenne elhozni Verrattit.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 10., kedd 23:09

peti_madrid írta:
sander írta: - olcsóbban jönne (ha jól tudom 30-35 misiért lehetne hozni)
Kihez képest? Pogbánál és Vidalnál mindenképp, de Kroosnál nem biztos. És a német is hiába még csak 24 éves, a rutin mellette szól. Lehet, hogy két év múlva Verrattinak is lesz olyan rutinja, mint a németnek (bajnokok ligája győztes, oszlopos tag a német válogatottban, mindent megnyert a BM-el), de ha a kettő közül kéne választani, akkor én az érettebbet hoznám.
Már persze ha igazak a hírek akkor lehetséges hogy Yaya Touré a PSG-ben folytatja és így akár könnyebben is sikerülhetne megszereznünk Marco-t... illetve azért azt vegyük figyelembe hogy a Bayernből nem épp sétagalopp igazolgatni... talán az utóbbi időben egyszer próbáltuk meg Ribery eseténél ami ha jól emlékszem 30-35 ről indult és - már persze ha igazak voltak a hírek- akkor még 65-70-nél sem állt meg... Az egyetlen esélyünk talán az hogy jövőre lejár a szerződése....
@Sonny írta:Verratti kivételével bárkit elfogadnék ebből a névsorból nekem ő valamiért nem szimpatikus,igaz attól még nem lesz rosszabb játékos,meg ha Khedirát sikerült elviselni éveken át,akkor valahogy vele is megbírkóznék. :lol:
Nekem egy kicsit olyan érzésem van Marcoval kapcsolatban itt a forumon hogy egyrészt kevesen látták játszani másrészt a többi játékosnak vannak itt "táborai" illetve nem utolsó sorban a média szerepe is kulcsfontosságú. A másik három játékossal többet is hoztak minket szóba így jobban utána is néztek az itt lévők. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban hogy itt van előttünk... elég jó ahhoz hogy itt játsszon... nem is túl drága... csak nincs mögötte egy olyan média .... ettől függetlenül eszméletlenül hasznos lehetne. /tudom hogy egy videoból kár kiindulni meg nem is nagyon szabad de azért ezt nézze meg akinek van egy kis ideje --- > http://www.youtube.com/watch?v=TEug-RVj4DU

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 10., kedd 22:59

vagy eladunk mindenkit, kivéve modricinhot( :mrgreen: ) és elhozzuk mindet. :D :D :lol:

aztán forogjanak. :Đ
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 10., kedd 22:58

Realista24 írta:A két PSG-s arca és Pogbára amúgy idén nincs esély véleményem szerint. Illetve előbbi kettőre csak úgy, ha mi is átengedünk egy meghatározó játékosunkat, amibe Carlo nem fog belemenni szerintem.
Vidal vagy Kroos, vagy mindkettő? :shifty:

énis ezt érzem leginkább. de ha Kroost tudják hozni 25millioért mondjuk, akkor ő lesz az első igazolásunk aztán gyúrhatunk Vidalra is. Pogba és Verratti a jövő Real Madrid játékosai lesznek Jesével Iscoval karöltve. B-)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 10., kedd 22:54

sorrendben verratti, vidal, pogba, matuidi, kroos
de ettől függetlenül mégis vidalt tartanám a legjobb opciónak.

logikát ne keressetek benne. :mrgreen:
talán a csapat szerkezetéhez és taktikájához mérten.

a legjobb az lenne, ha ebből az ötösből jönne kettő, ezzel egyidejűleg khedira és casemiro távozna.
sztem ezt mindenki aláírná.

szerk.: kroos érkezésére én úgy 90%-ot dobok. :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 22:53

A két PSG-s arca és Pogbára amúgy idén nincs esély véleményem szerint. Illetve előbbi kettőre csak úgy, ha mi is átengedünk egy meghatározó játékosunkat, amibe Carlo nem fog belemenni szerintem.
Vidal vagy Kroos, vagy mindkettő? :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 10., kedd 22:51

Pogbára szavaztam,mert ő lehet a következő Yaya Toure,a többiek is nagyon jók,de Pogba mindnél jobb lehet.
Verratti kivételével bárkit elfogadnék ebből a névsorból nekem ő valamiért nem szimpatikus,igaz attól még nem lesz rosszabb játékos,meg ha Khedirát sikerült elviselni éveken át,akkor valahogy vele is megbírkóznék. :lol:

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 10., kedd 22:50

ha gondolkodok akkor kroos, ha nem és rögtön nevet kellene mondani akkor pogba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DavieS 2014. június 10., kedd 22:51-kor.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 22:42

En Pogbara nyomtam, mert a szivemre hallgattam.
+1
Kíváncsi leszek a vb-s teljesítményére egyébként.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 10., kedd 22:41

melengeti szívemet ez a névsor, főleg azok után, hogy Gravesenek, Pablo Garciák, Javi Garciák, Gagok játszottak nálunk korábban azon a poszton. Kroosra nyomtam, mert talán rá van a legnagyobb esély, és egész olcsón lehetne hozni. viszont bárki jön közülük, mi csak jól járunk. ha meg kettő is jönne, az maga lenne az álom, mivel ez Khedira távozását is előrevetítené.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 10., kedd 22:41

sander írta: - olcsóbban jönne (ha jól tudom 30-35 misiért lehetne hozni)
Kihez képest? Pogbánál és Vidalnál mindenképp, de Kroosnál nem biztos. És a német is hiába még csak 24 éves, a rutin mellette szól. Lehet, hogy két év múlva Verrattinak is lesz olyan rutinja, mint a németnek (bajnokok ligája győztes, oszlopos tag a német válogatottban, mindent megnyert a BM-el), de ha a kettő közül kéne választani, akkor én az érettebbet hoznám.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 10., kedd 22:40

Nagyon ar fuggvenye. Azert kiraly hogy vegre legalabb minosegi jatekosok merulnek fel mint lehetseges opcio. B-) Nehez kerdes, mindegyikkel erosodnenk. Ha Kroos tenyleg olcso es akar is jonni ide, akkor en lehet ot hoznam, mert az lenne talan a legesszerubb dontes. Ha az arat nem nezzuk akkor Vidal a tokeletes valasztas mert kiforrott top jatekos posztjan jelenleg talan a legjobb es nagyon illene ide, azonnali megoldast jelentene. DE a szivem megis Pogba fele huz mert o korszakos csucskozeppalyas lehet 2-3 even belul - generacioja kiemelkedo csillaga - es az ilyen jatekosok tettek a Realt azza ami ma: a vilag legnagyobb futballklubjava.

En Pogbara nyomtam, mert a szivemre hallgattam. :) A dontest viszont batran bizom ra a Perez-Ancelotti-Zidane harmasra, mert tudom hogy a klub szamara legjobb dontest fogjak meghozni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 10., kedd 22:40

Vidalra nyomtam, de Kroost is hoznám mellette még
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 10., kedd 22:38

Én Verratti-ra nyomtam... és az indoklásom:

- Carlo nagyon ismeri a srácot...
- pont azon a poszton játszik ahol talán a középpályára legjobban ráférne az erősítés
- nem feltétlen kellene a csapatot átszervezni egy másik szisztémára /maradhatna a mélységi irányítós játék/
- jó játékos :D
- fiatal
- olcsóbban jönne (ha jól tudom 30-35 misiért lehetne hozni)

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 10., kedd 22:32

Én Kroosra nyomtam, bár ez az elmúlt hetek után szerintem érthető, #1 Kroos fanboy vagyok :Đ

Őt mindenképp hozni kell, ha meg valakit eladunk, akkor áldásom adom egy másik érkezőre, bár számomra Kroos az elsőszámú prioritás. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz még ez az uborkaszezon :roll:

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 10., kedd 22:28

Szavazáshoz: Felőlem bármelyik jöhet, vagy inkább 2 a felsoroltak közül. Kroos mindenképp ha jönni akar és olcsón megússzuk, plusz az én álmom Verratti, de ketten Kroosal ők nagyon hasonló játékosok szvsz. Kellene még egy "vadállat" középre, a tapasztaltabb/biztosabb választás lenne Vidal, a nagyobb potenciállal rendelkező de egyben nagy rizikó faktorral is pedig Pogba... Hát nemtudom, én egy Kross/Verratti + Vidal/Pogba pakkal nagyon-nagyon elégedett lennék, csak könyörgöm, felejtsük már el Khedirát, plusz Illarat is jó lenne kölcsönadni egy "majdnem" TOP csapatba.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 10., kedd 22:27

Vidalra nyomtam, kb egy összesített értékelésen ő jönne ki nálam elsőnek jelenleg, ha az árat nem annyira súlyozom.

Vidal-Pogba-Kroos-Verratti-Matuidi a sorrend kb, de már hogy ilyen opciók vannak, az a királyság. Nem Illarra 38ért meg Casemiro, nem bántva őket.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 22:21

Új szavazás, bővített lista.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: