Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadridfan

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 23., hétfő 2:24

Matt009 írta:
Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes között
A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.

A Wiplasht és az American Snipert nem láttam, de nálam eddig magasan a Kódjátszma lenne a nyerő a legjobb film kategóriában, mert szerintem köröket ver az összes többi 2014-es filmre, még a Birdmanre is. A férfi főszereplő kategóriában Cumberbacht szintén.
Nem arról van szó, hogy a Boyhood a legjobb, hanem hogy ki kapja a díjat :) Nálam a jelöltek közé talán még beférne, de ennyi.
Anyaka írta:Azért esélytelen, mert a BAFTA-t megnyerte, aki azt nyeri általában Oscar-t nem igen kap ebben a kategóriában.
Ebben lehet valami.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 23., hétfő 2:07

Faust írta:
Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs. :lol: A rendezőit mindnél jobban megérdemli.
De mégis jelölték, lehet rossz helyre írták, vagy meghallották, hogy "Hé ezt 12 évig forgatták, írd be mindenhova". :lol: Én mondjuk itt egy Wes Anderson-t szívesebben látnék. Bár a legkevésbé sem érdekelnek a díjak. Főleg, hogy a jelöltek közül egyikre se szívesen vágnám rá, hogy ez "nagyon jó film volt, megérdemli", a legjobb film díjat. Igazából bárki megnyerheti szinte ezek közül, annyira egy szinten mozog az összes. Nem kiemelkedőek. Ennek ellenére, arra is képesek, hogy egynek adnak szinte mindent, a többi meg hoppon marad. Bár kategóriákra lebontva, azért akadnak különbségek a filmek között. Például vágásokban ketten is lekörözik a többieket, az elég egyértelmű.

-
A többiről:
Azért esélytelen, mert a BAFTA-t megnyerte, aki azt nyeri általában Oscar-t nem igen kap ebben a kategóriában.
A mindenség elmélete, és a G.P. Hotel előrébb van a Kódjátszmánál, és ennél a csöpögős "Twilight of Jazz" filmnél is a Whiplash-nál.
Amerikai mesterlövész-t nem is jelöltem volna.
Birdman elég egyéni megítélése van, ez nem mindig jelent jót, bár más kategóriában ott lesz biztosan.
A Grand Budapest Hotel szerintem korrekt film. NORMÁLIS mezőnyben esélytelen lenne, de ebben a gyér listában bármi lehet belőle. Más kategóriában viszont odaér ez is.
Kódjátszma még a saját hazájában sem nyert, itt miért nyerne?

Végén meg majd megint mutatják a fuckot, aztán újra a nagy fekete szegregáció viszi a díjat, vagyis a Selma. Persze ezt a témát minden évben úgy meg tudják újítani, hogy díjat érdemel. :lol: Mentségére legyen, hogy még nem láttam, bár sejtésem sincs, hogy milyen lehet.

Úgyhogy szerintem nyerjen a The Silence of the Lambs mindent, és a rendezvény érdeklődés hiányában elmaradhat, a kaját meg küldjék el postán. :mrgreen:
2014 összességében nekem nem jött be, ami az új filmeket jelenti. :( Majd talán idén.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 23., hétfő 1:06

A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.

A Wiplasht és az American Snipert nem láttam, de nálam eddig magasan a Kódjátszma lenne a nyerő a legjobb film kategóriában, mert szerintem köröket ver az összes többi 2014-es filmre, még a Birdmanre is. A férfi főszereplő kategóriában Cumberbacht szintén.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 23., hétfő 0:05

VanillaSky írta:
Legjobb film szerintem a Boyhood lesz, Linklater szerintem is viszi a rendezőit is. A nőknél Julianne Moore olyan biztos befutó, mint J.K. Simmons a férfi melléknél
Arquette szerintem szintén 100%os a Boyhoodért.
Félreérthetően írtam, Moore a főszereplőt viszi. Arquette-nek mellékben garantált az oscar amúgy, igen.
Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 23., hétfő 0:05

A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs. :lol: A rendezőit mindenél jobban megérdemli.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 22., vasárnap 23:46

Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
The Grand Budapest Hotel majd jól behúz mindent. :mrgreen: Meg a Big Hero 6.
Interstellar meg technikait hoz el valószínű.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 22., vasárnap 23:46

Nézzetek Bruce Willis filmet A nap könnyei. Most megy a tévében. Imádom ezt a filmet. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 22., vasárnap 23:45

American Sniper

Baromira nem jött be. Nagyon gyengén lett kivitelezve, egy percre sem azonosultam vele.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 22., vasárnap 23:39

Legjobb film szerintem a Boyhood lesz, Linklater szerintem is viszi a rendezőit is. A nőknél Julianne Moore olyan biztos befutó, mint J.K. Simmons a férfi melléknél
Arquette szerintem szintén 100%os a Boyhoodért.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 22., vasárnap 23:35

nmate írta:Na, lesz esély jobb filmnek nyerni éjjel, vagy visz mindent Eastwood papa texasi szíveket melengető filmje? :lol: Szerintem American Sniper lesz a legjobb film, Keaton legjobb színész, Felicity Jones vagy Witherspoon legjobb színésznéni, Richard Linklater meg rendezőit húzza be.
Egyedül Zimmernek szurkolok komolyabban, megérdemelné.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 22., vasárnap 23:21

Na, lesz esély jobb filmnek nyerni éjjel, vagy visz mindent Eastwood papa texasi szíveket melengető filmje? :lol: Szerintem American Sniper lesz a legjobb film, Keaton legjobb színész, Felicity Jones vagy Witherspoon legjobb színésznéni, Richard Linklater meg rendezőit húzza be.
Egyedül Zimmernek szurkolok komolyabban, megérdemelné.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 22., vasárnap 15:39

Michael Bay megkapta, amire hivatott. 35. Arany Málnán megkapta a legrosszabb rendező díjat. :mrgreen:

Ne hagyd abba Májkel, ha kell vitrin, Habony majd segít! :lol:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 22., vasárnap 15:21

Liza, a rókatündér
Szórrakoztató magyar alkotás kimondottan szép képi világgal. Végtelenül aranyos történettel és színésznővel. :mrgreen:
A Poénok ültek, a történet egyedi, a színészek jók voltak. (én még nem találkoztam ilyennel, legalábbis nem ugrik be)
10/8. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 22., vasárnap 0:44

Az orvosdoktor

Remek film, remek sztorival. Szégyen, hogy ezt a filmet a tavalyi Oscar jelöltek között nem is emlegették. Minden meg van benne, ami egy jó filmhez kell, ügyesen adagolva, remek rendezéssel. Csak ajánlani tudom. 9/10

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 22., vasárnap 0:34

Azért ez elég jó. :lol:

Fred Armisen and Kristen Bell - Birdman Spoof
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És egy kis Whiplash.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 21., szombat 14:05

nmate írta:Megnéztem a 2015-ös Hitman: Agent 47 film trélerét és sírva fakadtam. Még mindig az egyik legnagyobb potenciál a filmiparban, erre elénk tolnak majd egy agyatlan fos akciófilmet. GG
Azt ne mondd, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az asztal segítségével szétlőtt bilincses jelenet nem volt realisztikus. :mrgreen:

Egyelőre a Mad Max és a The Man from Uncle tűnik jó kis akciófilmnek, aztán remélhetőleg lesz még pár minőségi az alacsonyabb költségvetésűek között is.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 21., szombat 13:59

nmate írta:Megnéztem a 2015-ös Hitman: Agent 47 film trélerét és sírva fakadtam. Még mindig az egyik legnagyobb potenciál a filmiparban, erre elénk tolnak majd egy agyatlan fos akciófilmet. GG
Uwe Boll szint kb . :lol:
Na de majd a Splinter Cell . Tom Hardy , Doug Liman rendező , Eric Warren forgatókönyv . B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 21., szombat 13:50

Megnéztem a 2015-ös Hitman: Agent 47 film trélerét és sírva fakadtam. Még mindig az egyik legnagyobb potenciál a filmiparban, erre elénk tolnak majd egy agyatlan fos akciófilmet. GG

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 20., péntek 20:49

sonic írta:Ez a clockwork orange eleg korrekt cucc. :) Viszont van egy olyan erzesem hogy ezt az elmenyt meg emesztenem kell, mert eleg erthetetlen ellentetes erzeseket hagyott a film. Nem vilagos hogy egy ilyen temaju film focimen hogy lehet fuligvigyor a kepemen. Valami nem ok az tuti. Alszok ra egy joparat, aztan kiderul hogy elfogyott-e az ep elmem nekem is mint Alexnak... :mrgreen:

Fasza film. :taps:
Hagyjad csak ülni, használni fog. :) Másodjára üt igazán amúgy. :mrgreen: Tízpertíz.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 20., péntek 19:46

sonic írta:A kodjatszma az melyik, a Kamberkeccses?
Yep.

Vissza: