Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 9., hétfő 12:52

Nyáron szerencsére nem sok feladatunk van. Egész egyszerűen be kell fejezni a szemét eltakarítását, szerencsére Calderónét már nem nyögjük, már csak Mourinho után kell takarítani. Khedirát a vb után rásózzuk 35-ért valamelyik pulykatojásképű angolra, állítólag arrafelé is vannak jó fodrászok. Morata felfoghatatlan overhype-ját pedig okosan kell gyümölcsöztetni a Juvéval, odaadni nekik a botlábút és hozni egy csúcsnégert. Én a fiatalabbat, a műtetlent és az egyedibbet hoznám. Vidal számomra 'csak' egy nem sokkal rosszabb Essien, míg Pogbában van valami, ami a következő években a kp-k királyává teheti. Ezen kívül Vidal pályán mutatott magatartása kevéssé szimpatikus, jobban bírom a francia nagyvonalú lazaságát (és mozgásának harmóniáját), mint a chilei megveszekedett embervadászatát.
Csatárkérdés nálam egyértelmű. Nem szabad megbontani a BBC jól működő egységét, viszont a hosszú szezon miatt elengedhetetlen egy minőségi, multifunkcionális támadó. Remélem nem leszünk ismét olyan ostobák, hogy elhozunk valakit élete legjobb szezonja után, amikor egyéni díjakat zsebelt be, és valószínűleg a vb-n is csillogni fog. (remélem ezúttal mi leszünk az okosak, és az elmúlt pár hónapban mutatott remek forma miatt felértékelődött játékosunkat mi passzoljuk el áron felül, és hozunk a butuska Mariska helyett egy Ramirest) 90 alatt aligha úsznánk meg Suarezt - persze ne a pénz legyen az akadály, ha nincs alternatíva. De van! Chicharito ügyes, képzett, latinos focit toló, a támadó harmad egyik posztján sem elveszett kölök, a MU egy süllyedő hajó, ahol ráadásul nem is játszik. Nem hiszem, hogy friss BL-győztesként, a történelemírás kapujában állva nehezünkre esne ideédesgetni. Egy jó élethez szokott mexikóit az esős, idegen nyelvű Angliából a napos, otthonra igencsak hasonlító Spanyolországba. Padot tűri, de úgyis rengeteget fog játszani, nem nagy az arca, szimpatikus, és egy 120 milliós piacot hozna - mint tudjuk ez sem utolsó szempont.
Sportfilozófia: Roger Federer

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 10:41

egyrészt itt megint augusztus végéig nem lesz semmi, ami az esetleges nagy nevű érkezőket jelenti, felesleges is rezegni itt akármilyen híren, majd jön a vébé és a szenzációhajhász média sem fog törődni semmi klubfutballal meg átigazolással.
utána meg beindul a buli, a vébé sokat dob az árakon, a juve biztos nem enged el hozzánk senkit most, max nyár végén, azt is horrobilis összegért.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 3., kedd 10:28

Egyetértek Benővel, Coentraot és Moratat is elengedném a Juventusnak, ha hozzánk meg csatlakozna Moreno. :)

Természetesen Pogbát szeretném itt látni, piszok fiatal és egy mocskos mód jó játékos. :)
Modric-Pogba-Di Maria. :salute: :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 10:23

mondjuk én Coentraot egyáltalán nem akarom elküldeni mert birom a srácot. tényleg a szívét adta a BL címhez vezető úton de ha ez az ára hogy Pogba itt legyen és tényleg megvan a megállapodás Albertoval akkor áldásom rá.

a Wolfsburg is lecsapna Moratara! nekik azért van pénzük rendesen. ha úgyvan csak felverném az árát
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 10:20

Realista24 írta:Pont erről szól az EC legújabb cikke:
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
jó, ha DM-t cseréljük Pogbára vagy Vidalra, akkor kell még Verratti, és kész az álom kp :roll:

nagyon remélem hogy a kis olasz egyszer itt fogja rúgni a bőrt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 10:16

BBeno írta:nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.
Pont erről szól az EC legújabb cikke:
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 3., kedd 10:15

Vidal - Modric - DM lenne a jó, de Pogbát is csak be lehetne passzírozni a szerkezetbe. Annyi szól a francia mellett, hogy fiatal, meg eszméletlen tehetséges, de amúgy minden más érv Arturo mellett van.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 10:09

nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 9:39

Nem voltam ott :mrgreen:
De mivel Pérez azt mondta, hogy a vb után lesz bármi is, így szerintem igen. Ami logikusnak tűnhet, mert az áruk sokkal feljebb már nem mehet, viszont egy sérüléssel megszívhatnánk.
Moratat ugye ez a veszély nem fenyegeti és Casemirot sem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 9:38

Realista24 írta:
BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.
Az ár egyébként elég jó, amennyiben igaz.

De csak Morataról beszéltek?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 9:30

BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 9:29

valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. június 3., kedd 8:24

Egyelőre én is úgy gondolom, hogy Arturora nagyobb szükségünk van jelenleg, Pault pedig majd Zizou hozza magával, ha ő lesz a coach! :)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 7:14

Realista24 írta:
RealRaúl77 írta:Na most jó.

Egyébként, ha nem tudok dönteni, illetve mindkettőnek örülnék, akkor mi van? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0
:mrgreen:

Értettem főnök! :lol: :lol:

Vidalra nyomok akkor, szerintem most nagyobb szükségünk van az ő stílusára, mint Pogbáéra. Aztán pár év múlva jöhet az utóbbi is :mrgreen: Persze a franciának is nagyon örülnék. Szóval ha az egyik jön, csak jól járhatunk .
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 7:01

RealRaúl77 írta:Na most jó.

Egyébként, ha nem tudok dönteni, illetve mindkettőnek örülnék, akkor mi van? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0
:mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 6:56

Na most jó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 6:52

RealRaúl77 írta:Egyelőre nem tudok, nem enged.

Ja egy hónapja lejárt, azt javítsátok ki :D
Úgy könnyű :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 6:48

Egyelőre nem tudok, nem enged.

Ja egy hónapja lejárt, azt javítsátok ki :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 6:47

Szavazzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 1., vasárnap 22:07

Realista24 írta:
Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.
mondjuk legalább volt egy remek tavasza. ez igencsak nem mondható el a teljes keretről, de még a gála tizenegyről sem.

ráadásul nem csak a tavasza volt szenzációs, hanem az egész idénye.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Vissza: