Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nyáron szerencsére nem sok feladatunk van. Egész egyszerűen be kell fejezni a szemét eltakarítását, szerencsére Calderónét már nem nyögjük, már csak Mourinho után kell takarítani. Khedirát a vb után rásózzuk 35-ért valamelyik pulykatojásképű angolra, állítólag arrafelé is vannak jó fodrászok. Morata felfoghatatlan overhype-ját pedig okosan kell gyümölcsöztetni a Juvéval, odaadni nekik a botlábút és hozni egy csúcsnégert. Én a fiatalabbat, a műtetlent és az egyedibbet hoznám. Vidal számomra 'csak' egy nem sokkal rosszabb Essien, míg Pogbában van valami, ami a következő években a kp-k királyává teheti. Ezen kívül Vidal pályán mutatott magatartása kevéssé szimpatikus, jobban bírom a francia nagyvonalú lazaságát (és mozgásának harmóniáját), mint a chilei megveszekedett embervadászatát.
Csatárkérdés nálam egyértelmű. Nem szabad megbontani a BBC jól működő egységét, viszont a hosszú szezon miatt elengedhetetlen egy minőségi, multifunkcionális támadó. Remélem nem leszünk ismét olyan ostobák, hogy elhozunk valakit élete legjobb szezonja után, amikor egyéni díjakat zsebelt be, és valószínűleg a vb-n is csillogni fog. (remélem ezúttal mi leszünk az okosak, és az elmúlt pár hónapban mutatott remek forma miatt felértékelődött játékosunkat mi passzoljuk el áron felül, és hozunk a butuska Mariska helyett egy Ramirest) 90 alatt aligha úsznánk meg Suarezt - persze ne a pénz legyen az akadály, ha nincs alternatíva. De van! Chicharito ügyes, képzett, latinos focit toló, a támadó harmad egyik posztján sem elveszett kölök, a MU egy süllyedő hajó, ahol ráadásul nem is játszik. Nem hiszem, hogy friss BL-győztesként, a történelemírás kapujában állva nehezünkre esne ideédesgetni. Egy jó élethez szokott mexikóit az esős, idegen nyelvű Angliából a napos, otthonra igencsak hasonlító Spanyolországba. Padot tűri, de úgyis rengeteget fog játszani, nem nagy az arca, szimpatikus, és egy 120 milliós piacot hozna - mint tudjuk ez sem utolsó szempont.
Csatárkérdés nálam egyértelmű. Nem szabad megbontani a BBC jól működő egységét, viszont a hosszú szezon miatt elengedhetetlen egy minőségi, multifunkcionális támadó. Remélem nem leszünk ismét olyan ostobák, hogy elhozunk valakit élete legjobb szezonja után, amikor egyéni díjakat zsebelt be, és valószínűleg a vb-n is csillogni fog. (remélem ezúttal mi leszünk az okosak, és az elmúlt pár hónapban mutatott remek forma miatt felértékelődött játékosunkat mi passzoljuk el áron felül, és hozunk a butuska Mariska helyett egy Ramirest) 90 alatt aligha úsznánk meg Suarezt - persze ne a pénz legyen az akadály, ha nincs alternatíva. De van! Chicharito ügyes, képzett, latinos focit toló, a támadó harmad egyik posztján sem elveszett kölök, a MU egy süllyedő hajó, ahol ráadásul nem is játszik. Nem hiszem, hogy friss BL-győztesként, a történelemírás kapujában állva nehezünkre esne ideédesgetni. Egy jó élethez szokott mexikóit az esős, idegen nyelvű Angliából a napos, otthonra igencsak hasonlító Spanyolországba. Padot tűri, de úgyis rengeteget fog játszani, nem nagy az arca, szimpatikus, és egy 120 milliós piacot hozna - mint tudjuk ez sem utolsó szempont.
Sportfilozófia: Roger Federer
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egyrészt itt megint augusztus végéig nem lesz semmi, ami az esetleges nagy nevű érkezőket jelenti, felesleges is rezegni itt akármilyen híren, majd jön a vébé és a szenzációhajhász média sem fog törődni semmi klubfutballal meg átigazolással.
utána meg beindul a buli, a vébé sokat dob az árakon, a juve biztos nem enged el hozzánk senkit most, max nyár végén, azt is horrobilis összegért.
utána meg beindul a buli, a vébé sokat dob az árakon, a juve biztos nem enged el hozzánk senkit most, max nyár végén, azt is horrobilis összegért.
Egyetértek Benővel, Coentraot és Moratat is elengedném a Juventusnak, ha hozzánk meg csatlakozna Moreno.
Természetesen Pogbát szeretném itt látni, piszok fiatal és egy mocskos mód jó játékos.
Modric-Pogba-Di Maria.
Természetesen Pogbát szeretném itt látni, piszok fiatal és egy mocskos mód jó játékos.
Modric-Pogba-Di Maria.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
mondjuk én Coentraot egyáltalán nem akarom elküldeni mert birom a srácot. tényleg a szívét adta a BL címhez vezető úton de ha ez az ára hogy Pogba itt legyen és tényleg megvan a megállapodás Albertoval akkor áldásom rá.
a Wolfsburg is lecsapna Moratara! nekik azért van pénzük rendesen. ha úgyvan csak felverném az árát
a Wolfsburg is lecsapna Moratara! nekik azért van pénzük rendesen. ha úgyvan csak felverném az árát
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
jó, ha DM-t cseréljük Pogbára vagy Vidalra, akkor kell még Verratti, és kész az álom kpRealista24 írta:Pont erről szól az EC legújabb cikke:
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
nagyon remélem hogy a kis olasz egyszer itt fogja rúgni a bőrt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont erről szól az EC legújabb cikke:BBeno írta:nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.
http://madridom.hu/blog/2014/06/03/akti ... ve-kozott/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vidal - Modric - DM lenne a jó, de Pogbát is csak be lehetne passzírozni a szerkezetbe. Annyi szól a francia mellett, hogy fiatal, meg eszméletlen tehetséges, de amúgy minden más érv Arturo mellett van.
nem értem miért ilyen sóher juventusnak kell eladni moratat. lenne csapat aki 20-at letenne szerintem. de mindegy, ez is több mint a semmi csak akkor egy normális visszavásárlási árat kéne kialkudni.és mondjuk ne röhögjenek a pofánkba mikor mi pogbát vinnénk. vagy vidalt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem voltam ott
De mivel Pérez azt mondta, hogy a vb után lesz bármi is, így szerintem igen. Ami logikusnak tűnhet, mert az áruk sokkal feljebb már nem mehet, viszont egy sérüléssel megszívhatnánk.
Moratat ugye ez a veszély nem fenyegeti és Casemirot sem.
De mivel Pérez azt mondta, hogy a vb után lesz bármi is, így szerintem igen. Ami logikusnak tűnhet, mert az áruk sokkal feljebb már nem mehet, viszont egy sérüléssel megszívhatnánk.
Moratat ugye ez a veszély nem fenyegeti és Casemirot sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az ár egyébként elég jó, amennyiben igaz.Realista24 írta:De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
De csak Morataról beszéltek?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, cikkeztek. Az ár megvan, már csak az visszavásárlási opciót kell átnyomni a torkukon.BBeno írta:valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamiért olyan érzésem van hogy csak mi akarjuk hogy pogba/vidal meglegyen. vezetőség fejében valami tö más járhat. tegnapra ígértek megbeszéléseket morata ügyében. még róla sem cikkeztek semmit tegnap. ő is a nyakunkon marad. khediráról nem beszélve akit most már 3 top edző és perez sem akar elengedni ez a leghihetetlenebb számomra, hogy ott nem nézik az emberünk tevékenységét a pályán ??
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Egyelőre én is úgy gondolom, hogy Arturora nagyobb szükségünk van jelenleg, Pault pedig majd Zizou hozza magával, ha ő lesz a coach!
- RealRaúl77
Realista24 írta:http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0RealRaúl77 írta:Na most jó.
Egyébként, ha nem tudok dönteni, illetve mindkettőnek örülnék, akkor mi van?
Értettem főnök!
Vidalra nyomok akkor, szerintem most nagyobb szükségünk van az ő stílusára, mint Pogbáéra. Aztán pár év múlva jöhet az utóbbi is Persze a franciának is nagyon örülnék. Szóval ha az egyik jön, csak jól járhatunk .
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=wLlut9sqkR0RealRaúl77 írta:Na most jó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Na most jó.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy könnyű :ĐRealRaúl77 írta:Egyelőre nem tudok, nem enged.
Ja egy hónapja lejárt, azt javítsátok ki
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Egyelőre nem tudok, nem enged.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szavazzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
mondjuk legalább volt egy remek tavasza. ez igencsak nem mondható el a teljes keretről, de még a gála tizenegyről sem.Realista24 írta:Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
ráadásul nem csak a tavasza volt szenzációs, hanem az egész idénye.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"